illetyus kullanıcısının son içeriği

1. illetyus

MIUI 12 Mi Max 3 Global Kararlı v12.0.1.0 QEDMIXM İndirme Bağlantısı

MIUI 12de GCAM yükleyebilen var mı?
  2. illetyus

Gcam Mi Max 3 Android 10 MIUI 11/12 GCAM Aktifleştirme [MAGISK]

Yok hocam siz benim sorunumu anlayamadınız. Modül nedense işlevsiz kaldı. Dediğiniz gibi magisk üzerinden yükledim ama camera2 desteği açılmadı :(
  3. illetyus

Gcam Mi Max 3 Android 10 MIUI 11/12 GCAM Aktifleştirme [MAGISK]

Hocam selamlar. Maalesef verdiğiniz modül MIUI GLOBAL 11.0.4.0'da çalışmadı...
  4. illetyus

Güncelleme Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar selamlar. MiUI 11 yüklersem root'um ve GCAM'imde sorun yaşar mıyım=?
  5. illetyus

MIUI 11 Mi Max 3 için MIUI 11 OTA'dan sonunda geldi hayırlı olsun

Bana da geldi ama bir sorum var. MiUI 11 yüklersem root'um ve GCAM'imde sorun yaşar mıyım=?
  6. illetyus

Diğer Mi Max 3 Android 10 alacak/mı?

Arkadaşlar selamlar. MiUI 11 yüklersem root'um ve GCAM'imde sorun yaşar mıyım=?
  7. illetyus

Yardım Telefonumun GMAIL'e alerjisi var

Programın adı nedir hocam?
  8. illetyus

Hocam Güç tasarrufu kullanmıyorum. Hatta ayarlardan kapattım, kısıtlama yok ama inatla Gmail bildirimi gelmiyor :) 1572086497 Hocam bu olay bütün Xiaomi telefonlarda mı var acaba?
  9. illetyus

Hocam Ayarlar - Hesaplar - Senkronizasyon'a bakıyorum. Google var. İçine bakıyorum, GMAIL etkin gözüküyor.
  10. illetyus

Merhaba arkadaşlar. Telefonumun GMAIL'e alerjisi var. Sadece evdeyken bildirim alabiliyorum. Otomatik başlatma, izinler her şey tam. LTE'de iken GMAIL bildirimi hiç gelmiyor. GLOBAL 10.3.5 kullanıyorum. TWRP ve Magisk yüklü. Sizde de aynı problem var mı?
  11. illetyus

Soru Alt Çekmeceye 6 Uygulama

Demek istediğim, eskiden 6 uyygulama sığıyordu, şimdi sığmıyor. Valla çok ilginç :D
  12. illetyus

Olmadı hocam nedense.... Allah Allah...
  13. illetyus

Merhaba arkadaşlar. Daha önce yapıyordum ama nereden yapıldığını unuttum. GCAM uygulamamı sildim, yenisini yükledim ama bu sefer de alt çekmeceyi 5 uygulama yapamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  14. illetyus

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hocam telefonu alın. Sim kartı takın. Daha önce android kullandıysanız APK diye bir şey var. 9t ile çalışan GCAM apksını yükleyin. Normal bir şekilde telefonunuzu kullanın. Hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz.
  15. illetyus

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10 Android 9 - 9.9.6 EU Beta ROM

İlk izlenimlerinizi paylaşır mısınız?
Üst Alt