illetyus kullanıcısının son içeriği

1. illetyus

Yardım Telefonumun GMAIL'e alerjisi var

Programın adı nedir hocam?
  2. illetyus

Hocam Güç tasarrufu kullanmıyorum. Hatta ayarlardan kapattım, kısıtlama yok ama inatla Gmail bildirimi gelmiyor :) 1572086497 Hocam bu olay bütün Xiaomi telefonlarda mı var acaba?
  3. illetyus

Hocam Ayarlar - Hesaplar - Senkronizasyon'a bakıyorum. Google var. İçine bakıyorum, GMAIL etkin gözüküyor.
  4. illetyus

Merhaba arkadaşlar. Telefonumun GMAIL'e alerjisi var. Sadece evdeyken bildirim alabiliyorum. Otomatik başlatma, izinler her şey tam. LTE'de iken GMAIL bildirimi hiç gelmiyor. GLOBAL 10.3.5 kullanıyorum. TWRP ve Magisk yüklü. Sizde de aynı problem var mı?
  5. illetyus

Soru Alt Çekmeceye 6 Uygulama

Demek istediğim, eskiden 6 uyygulama sığıyordu, şimdi sığmıyor. Valla çok ilginç :D
  6. illetyus

Olmadı hocam nedense.... Allah Allah...
  7. illetyus

Merhaba arkadaşlar. Daha önce yapıyordum ama nereden yapıldığını unuttum. GCAM uygulamamı sildim, yenisini yükledim ama bu sefer de alt çekmeceyi 5 uygulama yapamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. illetyus

Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

Hocam telefonu alın. Sim kartı takın. Daha önce android kullandıysanız APK diye bir şey var. 9t ile çalışan GCAM apksını yükleyin. Normal bir şekilde telefonunuzu kullanın. Hiçbir şey yapmak zorunda değilsiniz.
  9. illetyus

Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10 Android 9 - 9.9.6 EU Beta ROM

İlk izlenimlerinizi paylaşır mısınız?
  10. illetyus

Soru OK GOOGLE! için çözüm var mı?

Arkadaşlar çözümü sadece sistem dilini İngilizce yaparak bulabildim. Üzücü bir durum ama oyunlar ve uygulamalar da ingilizce olduğu için daha mutlu oldum.
  11. illetyus

Çözüldü Uygulamanın Otomatik Güncellenmesini Engelleme"

Merhaba arkadaşlar. MIUI 10.3.5 kullanıyorum. Cihazım Rootlu ve Magisk kurulu. Youtube Vanced yükledim magisk üzerinden. Telefonu ne zaman şarja taksam uygulamalar güncelleniyor ve Youtube Vanced silinip yerine normal Youtube geliyor. Bunu engellemek için "Otomatik güncellemeleri iptal et"...
  12. illetyus

Hocam maalesef tıklanmıyor. Karartılmış, müdahale edemiyorsun.
  13. illetyus

Neyin dilini İngilizce yapınca?
  14. illetyus

Merhaba arkadaşlar. [10.3.5] Global Mi Max 3 kullanıyorum. TWRP ve Magisk yüklü. Malum, Ok Google çalışmıyor. Bunun çalışmasını sağlayacak bir modül, kod, zip gibi bir şey var mı? Saygılar.
  15. illetyus

Soru OK GOOGLE! için Modül?

Merhaba arkadaşlar. [10.3.5] Global Mi Max 3 kullanıyorum. TWRP ve Magisk yüklü. Malum, Ok Google çalışmıyor. Bunun çalışmasını sağlayacak bir modül, kod, zip gibi bir şey var mı? Saygılar.
Üst Alt