iLLegaL kullanıcısının son içeriği

1. I

Kaydırma Sorunu

Benim 3 ay olacak hocam alıştım sayılır göz ardı edebilir çok büyük bir sıkıntı değil ama insanın canını sıkıyor biraz dogrudur. Düzelir yakında xiaomiye mesaj atan arkadaşlar vardı geri dönüş yapıldımı acaba bilgisi olan varmı ? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. I

Kaydırma Sorunu

Instagram da düzelmiş olabilir fakat genel olarak halen devam ediyor mesela bildirim çubuğunda gelen bildirimleri yana atma halen sıkıntılı temalar uygulamasında resimler geçerken yine sıkıntı var. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. I

Kaydırma Sorunu

Halen devam ediyor hocam nasıl düzeldi? MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. I

Kaydırma Sorunu

Hiç bir çözüme ulaşamadık henüz halen xiaomi den bir hamle bekliyoruz. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. I

Rom MIUI 8.2 Kararlı Rom Güncellemesi (16.02.2017)

Tabiki öyle hocam sıkıntı yok zaten de karıştı şuan ben kimi alintiliyorum kim ne yazıyor anlamadım [emoji3] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. I

Ben güncellemeyi ilk çıktığında ota ile yükledim zaten kişisel görüşüm derken anlamadım slide sorunu aynı slide sorunu hiç bir düzelme yok acaba farklı bir seydenmi bahsediyorsun onun dışında pil performansı hiç artmadi aksine bir tık daha kötü telefonlar da sorunlar başladı forumda pek çok post...
  7. I

Nasıl verilmedi 4 gün oluyor verilmeli. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. I

Nasıl foto takilmalari düzelmiş herkeste devam ediyor hocam pil den de memnun değil arkadaşlar senin cihaz daha kaliteli sanırım [emoji3][emoji3] MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. I

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. I

Aynı durum hocam peki siz ses ayarlarindaki kulaklık tercihlerine baktınizmi oradan bir deneme yapın belki istediğiniz sesi yakaladınız. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. I

Benim cihazımda da titreme felan yok pek sıkıntı yok aslında ama sanki pil daha çabuk yiyor ve birazda performansı düşmüş güncellemeyi vermeseler daha güzel olurdu merak edip yuklemezdik :) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. I

Hocam şarj daha çabuk bitiyor sanki bana öyle geldi performans olarak hiç fark yok hatta sanki biraz daha düştü performansı guncellemenin bir manası yok açıkçası kaydırma sorununu da düzeltmeler. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. I

Yanlız sürüm farkı yok bize gelen nogaut ama hocam. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. I

Bizdekide şans hocam işte :)) MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. I

Evet bizde translate ile destekçi olucam hocam [emoji1] [emoji1] . MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt