iŁКΞЯ kullanıcısının son içeriği

1. iŁКΞЯ

Rehber Zygisk Detach Kullanımı - Resimli Anlatım

Daha basit bir modül daha var hocam bu daha iyi. https://forum.miuiturkiye.net/konu/update-locker-v1-4-root-30-08-2024.151039/
  2. iŁКΞЯ

Uygulama Instagram Edits

Instagram Edits Edits, Instagram tarafından sunulan ve doğrudan telefondan fikirleri videoya dönüştürmeyi kolaylaştıran bir video oluşturma uygulamasıdır. Video oluşturma sürecinizi desteklemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları tek yerde toplar. Videolarınızı filigransız olarak dışa...
  3. iŁКΞЯ

Araçlar N Keyboard (Nothing keyboard)

N Keyboard (Nothing keyboard) v0.0.8 Hiçbir Cihaz için temalı bir Açık Kaynak Klavye Uygulaması. Muhteşem FUTO Klavye temel alınmıştır. Değişim Günlüğü N Koyu ve Açık Temalar Dinamik Tema - Cihazın Koyu Moduna göre değişir Çeviri Desteği Daha Fazla ASCII Emojisi ve daha fazlası.... -...
  4. iŁКΞЯ

Rehber WhatsApp Web Plus | Alternatif Çözüm

Hocam olay şu direkt tarayıcı üzerinden işlem yapıyorsunuz sistemde ise girmediğiniz görünüyor. Normal de ben de kara listedeyim modlu da uyarı aldım ve orjinal kullanıyorum ayrıca kobay da bir telefon var alternatif olarak bu daha da iyi.
  5. iŁКΞЯ

Yardım Mi9t twrp sorunu

Twrp flashlama sonrası "fastboot reboot" komutunu çalıştırdıktan sonra, cihazın ses açma tuşuna basılı tutup magisk dosyasını flaslayın hocam.
  6. iŁКΞЯ

Soru Önerebileceğiniz modlu Twitter (x) var mıdır?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/twitter-x-revanced-piko.151906/
  7. iŁКΞЯ

Web tarayıcı üzerinden olduğundan sistemin algılayacağını düşünmüyorum. :D
  8. iŁКΞЯ

WA Web Plus bir Google Chrome tarayıcı uzantısıdır, uzantılar tarama deneyimini özelleştiren küçük yazılım programlarıdır. Kullanıcıların Google Chrome işlevselliğini ve davranışını bireysel ihtiyaçlara veya tercihlere göre uyarlamasını sağlarlar. WA Web Plus ne için kullanılır? WA Web Plus...
  9. iŁКΞЯ

Uygulama InstaFlow(Instagram+)

InstaFlow(Instagram+) v22.0 - 359.0.0.59.89 Instagram uygulamasının değiştirilmiş (modifiye edilmiş) bir sürümüdür. Değişim Günlüğü; [Yeni] Hikâyeleri Gizle [Yeni] Hikâyelerin otomatik geçişini devre dışı bırak [Düzeltme] "Seni Takip Ediyor" işlevi düzeltildi [Güncelleme] Profil fotoğrafına...
  10. iŁКΞЯ

Diğer Hesap Silinmesi Hk.

Hocam merhaba iyiliğinizi anlıyorum ve bu konuda teşekkürlerimi sunarım ancak çekiliş içerisindeki paylaştığınız kodları ben kaldırdım ve size küçük bir bilgilendirme yaptım. (Söylediklerimi size yanlış ifade ettiysem mazur görün.) Verdiğiniz kodlardan benim de elimde birçok sayıda mevcut ancak...
  11. iŁКΞЯ

Bilgisayar Xiaomi Cloud PC Programı

Bulabildiğim sürümler bunlar hocam umarım işinizi görür. v1.2.5 - v2.3.2 - v3.0.2
  12. iŁКΞЯ

Çekiliş 🎶 3 Aylık Spotify Premium Kod Çekilişi! 🎧

Hocam direkt paylaşım yapmak yerine Security Developer ile iletişime geçerek, çekiliş de yedek kişilere verilmesi için rica edebilirsiniz. Burada yapmak istediğimiz adaletli olarak paylaşımda bulunmak bu konuda beni anlamanızı rica eder iyi forumlar dilerim.
  13. iŁКΞЯ

Çekiliş Norton 360 Deluxe 1 Yıllık Lisans🛡️| Sonuçlandı.

Kazanan arkadaşları tebrik ederim kısa süre içerisinde iletişime geçeceğim. Konu başında ankete katılmayı unutmayın..
  14. iŁКΞЯ

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Apkmirror sitesi üzerinden indirebilirsiniz. Ulaştığınız çözümü burada da paylaşabilirsiniz hocam.
  15. iŁКΞЯ

Çekiliş Norton 360 Deluxe 1 Yıllık Lisans🛡️| Sonuçlandı.

Norton 360 Deluxe 1 Yıllık Lisans Abonelik Süresi: 11.04.2026 Elime böyle güzel bir fırsat geçince forum 'a özel bir çekiliş yapmak istedim. Yapmanız gerekenler "beğen" butona basmanız ve "Katılıyorum" yazmanız yeterli. Aramızdan 3 kişi bu lisansın sahibi olacak ve gerekli işlemleri anlatıp...
Üst Alt