Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Güncelleme mevcut kurup yeniden deneyin.
[HATA DÜZELTMELERİ]
* PhoneJid'den LID'ler alınırken oluşan bir sorun düzeltildi. Bunun gizlilik sorunlarını ve Bildirimlerin doğru şekilde görüntülenmemesini düzelttiğine inanıyorum.
Wa Enhancer, Whatsapp deneyiminizi geliştiren bir Xposed modülüdür.
Değişim Günlüğü:
[WA VE WA İŞLETME]
* WA 2.25.31.XX ve 2.25.32.XX desteği eklendi (2.25.32.2'de test edildi)
[HATA DÜZELTMELERİ]
* JID kullanan ve artık LID ile iyi iletişim kurabilen birçok özellik düzeltildi
[İŞLEVLER]
*...
HyperOS iOS POCO Launcher Mod
Base: Global RELEASE-4.39.14.7584-04261921
Değişiklik günlükleri:
- Widget desteği eklendi
- En son sürüme göre
- iOS tarzı yeni
- Akışkan deneyimi
- Zıplama kilidi açma animasyonu
- Uygulama sabitleme eklendi
- Önceki uygulamaya geri dön
- Eski widget...
Bazen kullandığımız yada indirmediğimiz romlar birimizde elbet vardır. Bunların hepsini bir araya getirmek ve denemek istiyorum.
Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
HyperOS Davinci Ortak Port Rom Alımı
Bu romlar şuanda 8-10$ olarak satışta ve bunu ortak almak daha mantıklı hale geliyor. Sadece bu rom için geçerli değil bir ekip oluşturup başka romları da
daha düşük bir bütçe ile bu romlara sahip olabiliriz. Düşüncelerinizi konu altına yazın bir konuşalım...
MyInstagram | Güncel Alternatif!!
v364.0.0.35.86
MyInsta, kullanıcıların Makara, Video, Fotoğraf indirme ve Reklamsız gibi özel özelliklere sahip olmalarını sağlayan bir InstaMod'dur.
Hakkında: MyInsta, temel olarak kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapılan Instagram'ın kararlı sürümüne...
Romu kullanan veya kullanmış olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi? Şuanda güncel sürüm v1.0.3.0.XTB elinde olan veya almak isteyen olursa ben de ortak olup alabilirim.
Forum üzerindeki romları yüklemek ve denemeyi çok istiyorum ancak bi uygulama var iş için gerekli ve tekrar yükleme sonrası...
YMWA Business LiteX
v2.24.17.79
Değişiklikler:
- Durum görünümünde yeni düzen etkinleştirildi.
- Beta seçeneklerinde sesli not transkripsiyonunu etkinleştirme seçeneği eklendi.
- OTA aracılığıyla güncellemeler alın. (Premium).
- Özel gizlilik ve çağrı gizliliği. (Premium).
- Artık özel...
WhatsApp LiteX
Telegram ortamında denk geldiğim bir proje ve şahsen ben beğendim ve ihtiyacımı karşılayan sade bir sürüm.
Çok fazla özelleştirnesi yok bu yüzden çok tercih edilmeye bilir ancak uygulama içerisinde FMMods' ve diğer geliştiricilere olan teşekkürlerini eklemiş.
FM den veya diğer...
Zygisk Detach Kullanımı
Bu Magisk modülü, uygulamaları Google Play Store'dan ayırmak içindir.
Tanımlı paketlerinizi 'Uygulamaları ve cihazı yönet' bölümünden kaldırır ve otomatik güncellemelerden devre dışı bırakır.
Yapmanız gerekenler:
Magisk veya KernelSU üzerinden Zygisk'i etkinleştirin...
HyperOs SystemUi Plug-in Mod
Değişiklik günlüğü:
- Eklenti Uzantısı
- A12+ Üzerinde Çalışıyoruz
- Ayarlar Kutucukları Eklendi
- Sabit Düzenleme Seçeneği
- Yeni Saat Stilleri Eklendi
- CC Monet Geçiş eklendi
- CC Beyaz Geçiş eklendi
- Monet Hacim Çubuğu
- Mipad VolumeBar eklendi
- Daha...