iŁКΞЯ kullanıcısının son içeriği

1. iŁКΞЯ

Satış ChatGpt Premium Go 12 Aylık

ChatGPT'nin en popüler özelliklerine uygun bir fiyata genişletilmiş erişim sağlayan yeni ve düşük maliyetli bir abonelik planıdır. Neler dahildir? Ücretsiz planda her şey dahildir ve: GPT-5'e genişletilmiş erişim: Amiral gemisi modelimizi daha fazla kullanmanın keyfini çıkarın. Görüntü...
  2. iŁКΞЯ

Çözüldü Apk Yükleyemiyorum

Bir takım kasılmalar ve animasyonlar kaybolacaktır, geliştirici seçeneklerinde olması gerekmekte. Uzun süredir bu tür konularda uğraşmadım o yüzden daha detaylı bir anlatım sunamıyorum ancak forum içerisinde gerekli konular vardır bakmanızı öneririm.
  3. iŁКΞЯ

Mıuı optimizasyonu kapattınız mı ? Olmadı farklı dosya yöneticisi ile deneyin mt manager da olabilir.
  4. iŁКΞЯ

Playstore çalışmıyor mu?
  5. iŁКΞЯ

Paket yükleyici verilerini temizleyip yeniden başlatın. Sorun devam ederse, SAI: Split APKs Installer veya farklı dosya yöneticisi kullanın.
  6. iŁКΞЯ

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

symbuzzer hocamız uzun bir süredir foruma giriş yapmamış ve bu yüzden sistem güncel değil. Alternatif olarak NextDNS veya Adguard Dns kullanın.
  7. iŁКΞЯ

Sohbet Hello

Hello, welcome. Don't forget to read the forum rules. Enjoy the forums.
  8. iŁКΞЯ

Yardım Lisanslı uygulamayı başka telefonlarda kullanma?

Bu tür uygulamaları modlamak kolay değil internet üzerinden veya yardımcı olacak birilerini bulmanız gerek.
  9. iŁКΞЯ

Araçlar Defender Remover / Defender Disabler

Çünkü sistem üzerinden kaldırma işlemi yapılıyor şüpheniz var ise 7-Zip veya winrar ile klasöre çıkartıp kontrol edebilirsiniz.
  10. iŁКΞЯ

Yardım Lisanslı uygulamayı başka telefonlarda kullanma?

Alternatif olarak crack'lı apk kurmanız veya uygulamayı editleyip lisans sorununu içerisinden çözebilirsiniz. Tavsiyem lisanslı almanız yönünde.
  11. iŁКΞЯ

Uygulama Twitter/X Revanced - Piko

Son güncelleme 11 Eylül sonrası yok, konuda güncel ben twitter kapattığım için birşey diyemiyorum.
  12. iŁКΞЯ

Yardım Kişiye özel zil sesi ataması problemi

Bazı ayarlamalar mevcut ayarları değiştirebilir bazende sizi yanıltacak durumlar ortaya çıkarabiliyor. En kötü örneği size şöyle vereyim dahili hafızadan usb belleğime veya sd kartıma dosyaları kopyaladım ve bunu kontrol ettiğim de sorun yok iken formatlama sonrası geri kopyalamak istediğimde...
  13. iŁКΞЯ

Yardım Kişiye özel zil sesi ataması problemi

Eğer google'nin arama uygulamasını kullanıyorsanız rehberden kişiyi seçin ve kişi ayarlar bölümünden gereken zil sesini seçebilirsiniz.
  14. iŁКΞЯ

Bilgisayar Webroot SecureAnywhere AntiVirus Lisanslı

Webroot SecureAnywhere AntiVirus v9.0.42.38 Webroot SecureAnywhere, geleneksel antivirüs yazılımlarına göre daha hızlı ve daha hafif olmasıyla öne çıkan, bulut tabanlı çalışan bir siber güvenlik çözümüdür. Cihazınızı yormayan, kurulumu ve kullanımı çok hızlı olan, bulut gücüyle çalışan, modern...
  15. iŁКΞЯ

Yardım Twrp ekranında kalıyor

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-11-pro-icin-uygun-twrp.145284/post-1492443
Üst Alt