iŁКΞЯ kullanıcısının son içeriği

1. iŁКΞЯ

Bilgisayar Windows'un Tüm Sürümleri OneDrive Tek Klasörde!

Windows'un Tüm Sürümleri Tek Klasörde! 7 - 8.1 - 10 -11 Orjinal windows iso dosyalarını tek klasör üzerine topladım ve gereken bütün dosyalar içerisindedir. Her zaman indirdiğiniz ISO dosyalarının hastab yada daha farklı md5 kontrolcü programlarını kullanmanızı tavsiye ederim. - İndirmek için...
  2. iŁКΞЯ

Soru Vodafone kullananlar

Benim buralarda fena değil hocam ayrıca turkcell de internet yetmiyor. Onun dışında uzun yıllar vodafone kullandım ama yine de mecburum.
  3. iŁКΞЯ

1 ay sonra vodafone geçeceğim zaten operatörlerin de yapmak istediği bu çünkü bu yapılanlar onların işine yarıyor.
  4. iŁКΞЯ

Aslında onun cevabı şöyle eğer 4.5G de 1-2 diş çekiyor ve sonrasında 3G'ye düşeüp yeniden yükselirse şarjı biraz tüketebilir onun dışında çok bir etkisi yok.
  5. iŁКΞЯ

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | OneDrive Eklendi! 14.10.2025

Aleyküm selam, öncelikle sorunuzun konusu burası değil. Öncelikle forumda arama yapmanız ve sonrasında Sorular ve Yardım Talepleri bölüme konu açarsanız yardımcı olacaklardır bilginiz olsun. Böyle bir durum ile karşılaşmadım ama örnek olarak vereceğim konuya bir göz atın...
  6. iŁКΞЯ

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | OneDrive Eklendi! 14.10.2025

OneDrive bağlantısı eklenmiş olup upload içerisinin dışında rom dosyasını benimle paylaşırsanız konuya ekleyebilirim.
  7. iŁКΞЯ

Uygulama (YENİ) Instander V9.1 (Modlu Instagram) (20.11.20)

Şuan da ınstapro güncel ona bakın hocam.
  8. iŁКΞЯ

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) - 13.10.2025

Değişim günlüğü; [WA VE WA İŞ] * WA 2.25.29.XX desteği iyileştirildi * WA 2.25.25.XX ile uyumluluk düzeltildi * 2.25.25.XX'in altındaki sürümler kaldırıldı [HATA DÜZELTMELERİ] * Mesaj ve durum görünümü bildiriminin görünmediği sorun düzeltildi * Silinen mesaj ve durum bildiriminin görünmediği...
  9. iŁКΞЯ

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Yine kafan rahat bunda zor bir durum yok. İşin alternatifi varsa neden para versin?
  10. iŁКΞЯ

Uygulama Sınırsız,Reklamsız VPN (ByeDPI)

Next veya Adguard DNS’ler de iyi 😄
  11. iŁКΞЯ

Sohbet Yıllar Sonra Kendime Bir İphone Aldım

Hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz hocam. :D
  12. iŁКΞЯ

Rom Xiaomi mi9T için HyperOS 3.0 romunu nereden bulabilirim?

Alternatif rom önerinde bulundum hocam, artık bu cihazlara düzgün rom yok.
  13. iŁКΞЯ

Rom Xiaomi mi9T için HyperOS 3.0 romunu nereden bulabilirim?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi9t-redmi-k20-davinci-rom-ve-arac-arsivi.156217/
  14. iŁКΞЯ

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlus+) - 13.10.2025

Geliştiriciden mesaj, Merhaba Arkadaşlar, WhatsApp, özellikle telefon numaralarını işleme şekli konusunda birkaç değişiklik geçirdi. Artık telefon numarasına bağlı olmayan ve @lid (önceden @s.whatsapp.net olarak biliniyordu) olarak adlandırılan bir kimlik sistemi kullanıyor. Numara tabanlı...
  15. iŁКΞЯ

Yardım İphone'den Androide whatsapp aktarımı

Whatsapp uygulaması ayarlar üzerinden de aktarım yapabilirsiniz.
Üst Alt