iŁКΞЯ kullanıcısının son içeriği

1. iŁКΞЯ

Yardım Mi band 9 ana ekran lokalleştirme sorunu

Amazfaces ile yükleme yapmak biraz sıkıntılı cihaz bağlantısı gerçekleşmek bilmiyor deli edebiliyor. Notify de 7 serisinden sonra işler daha sapa sarıyor bir çok çalışma var ama bende gerçekleşmiyordu. Şunu deneyin amazfaces den farklı bir tema yüklemeyi deneyin kurulum sonrası yaptığınızı...
  2. iŁКΞЯ

Satış HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7 | Pazarlık Mevcut !!

HP Victus 16-R1015NT 9J217EA i7-14700HX 16GB 1TBSSD RTX4070 16.1" FHD W11H Cihaz sıfırdan farksız olup sadece birkaç ay kullanılıp bırakılmıştır. Hala 15 ay garantisi var olup kutu içeriği ve faturası mevcut fiyat konusunda elbette olduğunda yardımcı olacağım. Detaylı bilgi için yorum...
  3. iŁКΞЯ

Çözüldü Resmi WhatsApp uygulaması hatası (%100 çözüm)

Maalesef artık yok ve sadece iki seçenek mevcut, root veya bl kapatmak artık işler git gide zor bir hal alıyor hocam.
  4. iŁКΞЯ

3.parti uygulamalar ile farklı temalar kurabilirsiniz hocam. https://amazfitwatchfaces.com/awapp https://amazfitwatchfaces.com/mi-band/fresh?compatible=Smart_Band_9
  5. iŁКΞЯ

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi

Daha önce kullandıklarımdan bahsettim artık farklı bir cihazdayım hocam.
  6. iŁКΞЯ

Diğer Mi9T/Redmi K20 - DAVINCI | Rom ve Araç Arşivi

Bu cihazlara A11-12 güzel, Ghost 3.5 veya eu12.5 yine de ben rom olayına çok fazla ısınamadığımdan uzun süre kalmadım.
  7. iŁКΞЯ

Ana ekrandaki görünüm tema ile alakalı farklı tema yükleyin düzelecektir.
  8. iŁКΞЯ

Uygulama Evcil Hayvanım - Sağlık Takibi

Elinize emeğinize sağlık hocam.
  9. iŁКΞЯ

Rom LiteOS v2 MIUI 12.5

Artık sistemde yüklü hocam buyrun. MI9TK20DAVINCI - Browse Files at SourceForge.net
  10. iŁКΞЯ

Diğer Huawei akıllı Saat

Kampanyaların devam etmesi güzel saatini kendisi daha bir güzel. Hayırlı olsun hocam aramıza hoşgeldiniz.
  11. iŁКΞЯ

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Hangisi hocam o paylaşabilir misiniz?
  12. iŁКΞЯ

Hiçbiri geçmiyor hocam zaten cihazı formatlayıp sıfırdan kurulum yaptım ama şu sufs yi düzeltemedim.
  13. iŁКΞЯ

susfs magisk de yok ksu da var ama redmi note8 de uygun sürümü bulamadım.
  14. iŁКΞЯ

Burada kaldım hocam bir türlü geçmedi :D Arrow 13.1 kurulu
  15. iŁКΞЯ

Yardım smart band 8 yazılım

6 serisine kadar rahatlıkla yazılım atabiliyordu ancak sonraki serilerde biraz işler karışık ve sıkıntılı. Ben şahsen 7 kullanırken yazılım atmayı denedim ancak başarılı olamadım sanırım cihazımda sorun vardı çünkü program cihazı görmüyordu. Göz atmak isterseniz de verdiğim konulara...
Üst Alt