iŁКΞЯ kullanıcısının son içeriği

1. iŁКΞЯ

Soru Outlook root gizleme

https://forum.miuiturkiye.net/konu/magisk-delta.131565/
  2. iŁКΞЯ

Mod WaEnhancer(WhatsAppPlus+) [ROOT] | 04.04.2025

Değişim Günlüğü: [HATALAR DÜZELTİLDİ] * Temalar ve renklerle ilgili sorunlar düzeltildi * Ana ekranda son görülen gösterilirken sorunlar düzeltildi * Ses görünümünün görüntülenmesine neden olan bir hata düzeltildi. * HyperOS ROM'unda ve muhtemelen diğer ROM'larda kaynak yüklemeyle ilgili...
  3. iŁКΞЯ

Yardım WhatsApp efektler

WhatsApp bütün cihazlara aynı özellikleri vermiyor parça parça olarak dağıtılmakta. Apkmirror dan güncel ve beta sürümlerini deneyebilirsiniz.
  4. iŁКΞЯ

Soru Watsap bildirim

Rom geçişlerinde ben de bu sorunu yaşadım, hocalarımızın söylediklerini yaptıktan sonra bir süre kullanım sağlayın sorun kendinden düzelecektir.
  5. iŁКΞЯ

Yardım Chrome Arka Planda Yükleme Yapmıyor

Bilgisayar da ki gibi indirmeyi sağlıklı bir indirme sağlayamazsınız. 1DM kullanım sağlayın işinizi görecektir. https://play.google.com/store/apps/details?id=idm.internet.download.manager&hl=tr
  6. iŁКΞЯ

Rom LiteOS v2 MIUI 12.5

Konu için teşekkürler hocam, her ihtimale karşın sourceforge sitesine de upload ediyorum.
  7. iŁКΞЯ

Soru 25W şarj destekli telefonda 18W şarj aleti çalışır mı?

Çalışır ancak daha bilindik markalar almanızı tavsiye ederim.
  8. iŁКΞЯ

Orası aldatıyor verileri temizleyip tekrar bakın.
  9. iŁКΞЯ

Cihazın bootloader kapalı göründüğünü ve play store sertifikalığını kontrol etmen gerekiyor. Sertifika yok ise WhatsApp açılmaz.
  10. iŁКΞЯ

Cihazı yeniden başlattınız mı ?
  11. iŁКΞЯ

Yardım Driver hatası yüklenmiyor?

Mi unlock tool ile driver sürücülerini "install" diyerek ve "done" yazısı gelene kadar bekleyin kolaylıkla yüklenecektir.
  12. iŁКΞЯ

Soru Deji Batarya

Bazı kullanıcılarda ekran süresi 8-9 saat alırken benim de max 4-4.5 saatti ondan pek fark etmedi.
  13. iŁКΞЯ

Soru Deji Batarya

Ben aldım benim cihazdan kaynaklı eski batarya gibi kullanım sundu biraz da ısınma vardı ancak bir kaç ay sonra pil değişimi talep açtım ve yeni bataryayı alıp değişim sonrası eskiyi iade ettim şuan için iyi.
Üst Alt