Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Instagram Edits
Edits, Instagram tarafından sunulan ve doğrudan telefondan fikirleri videoya dönüştürmeyi kolaylaştıran bir video oluşturma uygulamasıdır.
Video oluşturma sürecinizi desteklemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları tek yerde toplar.
Videolarınızı filigransız olarak dışa...
N Keyboard (Nothing keyboard)
v0.0.8
Hiçbir Cihaz için temalı bir Açık Kaynak Klavye Uygulaması. Muhteşem FUTO Klavye temel alınmıştır.
Değişim Günlüğü
N Koyu ve Açık Temalar
Dinamik Tema - Cihazın Koyu Moduna göre değişir
Çeviri Desteği
Daha Fazla ASCII Emojisi ve daha fazlası....
-...
Hocam olay şu direkt tarayıcı üzerinden işlem yapıyorsunuz sistemde ise girmediğiniz görünüyor. Normal de ben de kara listedeyim modlu da uyarı aldım ve orjinal kullanıyorum ayrıca kobay da bir telefon var alternatif olarak bu daha da iyi.
WA Web Plus bir Google Chrome tarayıcı uzantısıdır, uzantılar tarama deneyimini özelleştiren küçük yazılım programlarıdır.
Kullanıcıların Google Chrome işlevselliğini ve davranışını bireysel ihtiyaçlara veya tercihlere göre uyarlamasını sağlarlar.
WA Web Plus ne için kullanılır?
WA Web Plus...
Hocam merhaba iyiliğinizi anlıyorum ve bu konuda teşekkürlerimi sunarım ancak çekiliş içerisindeki paylaştığınız kodları ben kaldırdım ve size küçük bir bilgilendirme yaptım. (Söylediklerimi size yanlış ifade ettiysem mazur görün.) Verdiğiniz kodlardan benim de elimde birçok sayıda mevcut ancak...
Hocam direkt paylaşım yapmak yerine Security Developer ile iletişime geçerek, çekiliş de yedek kişilere verilmesi için rica edebilirsiniz.
Burada yapmak istediğimiz adaletli olarak paylaşımda bulunmak bu konuda beni anlamanızı rica eder iyi forumlar dilerim.
Norton 360 Deluxe 1 Yıllık Lisans
Abonelik Süresi: 11.04.2026
Elime böyle güzel bir fırsat geçince forum 'a özel bir çekiliş yapmak istedim. Yapmanız gerekenler "beğen" butona basmanız ve "Katılıyorum" yazmanız yeterli.
Aramızdan 3 kişi bu lisansın sahibi olacak ve gerekli işlemleri anlatıp...