Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Windows'un Tüm Sürümleri Tek Klasörde!
7 - 8.1 - 10 -11
Orjinal windows iso dosyalarını tek klasör üzerine topladım ve gereken bütün dosyalar içerisindedir.
Her zaman indirdiğiniz ISO dosyalarının hastab yada daha farklı md5 kontrolcü programlarını kullanmanızı tavsiye ederim.
- İndirmek için...
Aslında onun cevabı şöyle eğer 4.5G de 1-2 diş çekiyor ve sonrasında 3G'ye düşeüp yeniden yükselirse şarjı biraz tüketebilir onun dışında çok bir etkisi yok.
Aleyküm selam, öncelikle sorunuzun konusu burası değil. Öncelikle forumda arama yapmanız ve sonrasında Sorular ve Yardım Talepleri bölüme konu açarsanız yardımcı olacaklardır bilginiz olsun. Böyle bir durum ile karşılaşmadım ama örnek olarak vereceğim konuya bir göz atın...
Değişim günlüğü;
[WA VE WA İŞ]
* WA 2.25.29.XX desteği iyileştirildi
* WA 2.25.25.XX ile uyumluluk düzeltildi
* 2.25.25.XX'in altındaki sürümler kaldırıldı
[HATA DÜZELTMELERİ]
* Mesaj ve durum görünümü bildiriminin görünmediği sorun düzeltildi
* Silinen mesaj ve durum bildiriminin görünmediği...
Geliştiriciden mesaj,
Merhaba Arkadaşlar,
WhatsApp, özellikle telefon numaralarını işleme şekli konusunda birkaç değişiklik geçirdi. Artık telefon numarasına bağlı olmayan ve @lid (önceden @s.whatsapp.net olarak biliniyordu) olarak adlandırılan bir kimlik sistemi kullanıyor. Numara tabanlı...