Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hafta ev taşıma işleri ile uğraşıyorum o yüzden konuyu geç güncellemek zorunda kalacağım. Güncel dosyalara ulaşılması için github linki mevcut bilginize.
Hiç belli olmaz 1 ay önce vodafone da 30GB olan paketi 245 TL ye aldım kullanıyorum. Bundan önce de turkcell e geçmeden önce de son 1 hafta kala örneğin 500 TL olan paketi 350'ye aldım. Yani o geçiş sürecini iyi değerlendirmen ve ayarlaman gerekiyor.
ChatGPT'nin en popüler özelliklerine uygun bir fiyata genişletilmiş erişim sağlayan yeni ve düşük maliyetli bir abonelik planıdır.
Neler dahildir?
Ücretsiz planda her şey dahildir ve:
GPT-5'e genişletilmiş erişim: Amiral gemisi modelimizi daha fazla kullanmanın keyfini çıkarın.
Görüntü...
Bir takım kasılmalar ve animasyonlar kaybolacaktır, geliştirici seçeneklerinde olması gerekmekte. Uzun süredir bu tür konularda uğraşmadım o yüzden daha detaylı bir anlatım sunamıyorum ancak forum içerisinde gerekli konular vardır bakmanızı öneririm.