iŁКΞЯ kullanıcısının son içeriği

1. iŁКΞЯ

Soru Ürün orijinal mi

3-4 yıl önce A101 den Mi 33W (Type-A + Type-C) adaptör aldım ve şüphede kalıp mail attığımda bana orjinal olduğunu ve (yanlış hatırlamıyorsam) bazı firmalardan tedarik ederken ithalatçı garanti kapsamında olduğunu belirtmişti. Tabi bana gelen 2 adaptörün de kutusundaki etiket farklıydı.
  2. iŁКΞЯ

Recovery Orangefox Recovery - [8/8T] A12 - 16

Orangefox Recovery Project - [Redmi Note 8/8T] 15.06.2025 Bu tilki destekli, zengin özelliklere sahip ve çok yönlü kurtarma çözümüyle özel kurtarma dünyasında gezinin. Özellikleri: Redmi Note 8/8T (ginkgo/willow) için tejas101k tarafından kullanılabilir. Android 12, 13, 14, 15 ve 16 için...
  3. iŁКΞЯ

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Değişim Günlüğü; [WHATSAPP] * 2.25.37.XX sürümü için geliştirilmiş destek * 2.26.1.XX beta sürümü için destek eklendi [WAE] * Sürüm 1.5.3'e güncellendi * Arayüzdeki renkler ve animasyonlar geliştirildi
  4. iŁКΞЯ

Uygulama [ROOT] KaoriosToolbox

Hocam hiç denemedim avantajlı uygulamayı görünce konu olarak açtım. Github sayfasında telegram kanalı mevcut oraya bakabilirsiniz.
  5. iŁКΞЯ

Uygulama [ROOT] KaoriosToolbox

KaoriosToolbox Süper Kullanıcılar için harika bir araç seti ✨ Özellikler ✅ Oyun Bütünlüğü düzeltmesi 🧩 Piksel ve özellik sahteciliği ⚙️ Uygulama başına sahtecilik yöneticisi ☁️ Google Fotoğraflar sınırsız yedekleme 🧰 Yük boşaltıcı entegrasyonu 🎮 Oyunlarda yüksek FPS modlarının kilidini açma 🧾...
  6. iŁКΞЯ

Araçlar YouTube Tweak - YouTube Deneyiminizi Geliştirin

YouTube Deneyiminizi Geliştirin İstediğiniz tüm özelliklerle dolu: kalite kilitleme, hız düğmeleri, yorum isimlerini göster ve çevir, dikkat dağıtıcıları gizle. YouTube Tweak, ileri düzey kullanıcılar için geliştirilen bir YouTube iyileştirme eklentisidir. Özelleştirilebilir özelliklerle...
  7. iŁКΞЯ

Araçlar Windows Uygulama Klasörü

Windows Uygulama Klasörü v1.3.0 Uygulama Grubu, uygulamalarınızı düzenlemenizi, özelleştirmenizi ve başlatmanızı sağlar. Gruplar oluşturun, özel simgeler ayarlayın ve uygulamalarınıza daha hızlı erişin. Grup Yönetimi Grupları oluşturun, düzenleyin, silin ve çoğaltın. "Bu grubu düzenle"...
  8. iŁКΞЯ

Uygulama WhatsApp LiteX v2.60.0 | 24.12.2025

Bağlantı yöntemi (Önerilen): Play Store'dan resmi WhatsApp'ı yükleyin ve numaranızı orada kaydedin. WA LiteX'i (Klon sürümü) indirin ve yükleyin. WA LiteX'i açın, ardından 3 noktaya dokunun ve Cihazı bağla'yı seçin. Başka bir cep telefonuyla QR kodunun fotoğrafını çekin(hızlı olmalısınız, aksi...
  9. iŁКΞЯ

Konu 1 saat önce güncellendi hocam. (:
  10. iŁКΞЯ

Sıcak Fırsat AOMEI Tech Mega Noel Hediyesi!

AOMEI ve ortaklarından özel bir Noel hediyesi! Bu festival sırasında PC, mobil ve yaratıcı kategorilerdeki lisans kodlarını ücretsiz olarak keşfedin. 21 Adet Yasal Program, yedekleme sistem hızlandırma ve çeşit popüler olan gelişmiş yazılımları alıp kullanın, her yazılım 1 yıllık serial içerir...
  11. iŁКΞЯ

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Güncelleme geldi sanırım kontrol edip bakmam gerekiyor.
  12. iŁКΞЯ

Bu hafta ev taşıma işleri ile uğraşıyorum o yüzden konuyu geç güncellemek zorunda kalacağım. Güncel dosyalara ulaşılması için github linki mevcut bilginize.
  13. iŁКΞЯ

Sohbet Yılbaşı Kampanyaları Operatörler

Hiç belli olmaz 1 ay önce vodafone da 30GB olan paketi 245 TL ye aldım kullanıyorum. Bundan önce de turkcell e geçmeden önce de son 1 hafta kala örneğin 500 TL olan paketi 350'ye aldım. Yani o geçiş sürecini iyi değerlendirmen ve ayarlaman gerekiyor.
  14. iŁКΞЯ

Uygulama Twitter/X Revanced - Piko | 02.12.2025

Tarafımca takip edip konuyu güncelliyorum, extradan diğer bir geliştiricinin konusundan konuyu güncelleyeceğim. Harici yönlendirmeler yasak hocam.
  15. iŁКΞЯ

Satış ChatGpt Premium Go 12 Aylık

ChatGPT'nin en popüler özelliklerine uygun bir fiyata genişletilmiş erişim sağlayan yeni ve düşük maliyetli bir abonelik planıdır. Neler dahildir? Ücretsiz planda her şey dahildir ve: GPT-5'e genişletilmiş erişim: Amiral gemisi modelimizi daha fazla kullanmanın keyfini çıkarın. Görüntü...
Üst Alt