Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yurt dışından henüz daha imei direnç vs atılmamış, boatloader kilidi kapalı 13 Ultra aldım fakat aldığımda bir iki güncelleme aldı sonrasında almadı güncelleme yok diyor. bunun kafama takılmasının 1.sebebi forumda incelediğim kadarıyla herkese ya hyperos gelmiş ya da sürümü...
Değerli forum üyeleri herkese selamlar. Mİ 10T Pro cihazımda ekte videoda da kısmen belli olduğu kadarıyla arayüzde, menüde oyunlarda vs. ufak ufak takılmalar kasılmalar mevcut. Hellas ROM ve devamında halihazırda videoya almış olduğum MIUI sürümü 12.1.2.0 global sürümde de aynı sıkıntıyı...
Arkadaşlar telefonumda farklı romları deniyorum bazı romları twrp ile bazılarını da Fastboot yüklüyorum ama her defasında kullanıcı uygulamalarımı ve bunların verilerini (oyun kayıtları vs.) sağlam olarak alabileceğim bir yöntem var mı?
Arkadaşlar öncelikle merhaba, cihazımda MIUI 12.6 tabanlı (Android 11) EU rom yüklü ve root atmak istiyorum. Bazı forumlarda twrp ile kurduktan sonra boot.img'de problem oluşacağı için tekrar romu yüklemek gerekli diyor (bknz: Download Magisk Manager Latest Version 22.0 For Android 2021 ) bu...