ilkertr kullanıcısının son içeriği

1. ilkertr

Recovery Mi 10 ultra V14.0.1.0.TJJCNXM twrp yükleme eu

Maalesef, istediğiniz dosya mevcut değil. Doğru URL'ye sahip olduğunuzdan ve dosyanın mevcut olduğundan emin olun.
  2. ilkertr

Recovery Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı

Data dışındaki bölümleri yedek alıyor, sadece Data da sorun daha önce fastboot ile herşeyi silip yeniden yükledikten sonra bu sorun düzelmişti, ne olduysa yeniden nüksetti. farklı twrp versiyonları da çözüm olmadı
  3. ilkertr

telefon içine de denedim, backup başlıyor %2-3 den sonra errror veriyor, sadece data bölümünde
  4. ilkertr

Telefonda boş alan sorunu yok, direkt telefona da denedim aynı hata, sadece Data bölümünü seçiyorum başlıyor yedeklemeye %2-3 de Error ile sonlanıyor.
  5. ilkertr

Backup Data bölümünü alırken bu hatayı veriyor: "createTarFork() process ended with ERROR: 255" I:addFile '/data/system_ce/999' including root: 1 ==> set selinux context: u:object_r:system_data_file:s0 failed to lookup tar policy for '/data/system_ce/999' - '45a185d7ca8fb6ff' I:Error adding...
  6. ilkertr

twrp-3.3.1-3-grus-20190802 versiyonuna göre değişenler neler?
  7. ilkertr

Recovery Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 Tek Tuş Yükleme Aracı

Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 yedeklerken hata veriyor: TWRP createTarFork() error 255 when backing up data Data Data bölümüde takılıyor.
  8. ilkertr

Recovery Xiaomi Mi 9 SE Twrp 3.3.1-3 Tek Tuş Yükleme Aracı

teşekkürler: twrp-3.3.1-3-grus-20190802 bakcup için "required key not available" hatasını vermedi. TWRP-330-0421-DX versiyonuunda backup alamamıştım kalıcı twrp için redmi note 5 pro da bunu yapıyordum, Mi 9 SE de denedim dummy.img olmadı fastboot flash antirbpass dummy.img Sending...
  9. ilkertr

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

Vodafone hat da çalışan VoWifi, Turkcell hat ile çalışmadı. VoLte sorun yok Redmi Note 5 Pro (sd636)
  10. ilkertr

Rehber EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu

Vodafone da çalışan VoWifi Turkcell de çalışmadı. VoLte sorun yok Redmi Note 5 Pro (sd636)
  11. ilkertr

Rehber EVS (Turkcell) - VoWifi Aktivasyonu

diğer Vowifi çamlışmanızın oldugu sayfada GM9PRO dosyaları vodafone ve Turkcell için ayrı ayrıydı. Evs içindeki dısyada vowifi de dahil olmuş, peki iki gsm şirket için tek dosyamı? vodafone Türkcell sim1 sim2 gibi ayrımlar kaltımı birleştimi?
  12. ilkertr

MIUI eu rom da çalışan VoWifi bu Roma geçince ayarlar menüsünde olmasına rağmen aktif olmadı. Neden olabilir? custum rom: Havoc-OS-v2.0-20181212-whyred
  13. ilkertr

Mi6 da Vodafone VoWifi aktif olmadı ayarlar menüsünde olmasına rağmen. Çözüm yolu varmı?
  14. ilkertr

Redmi Note 5 pro da GM9PRO_VODAFONE_SIM1_EFS ile VoWifi çalıştı. Soru: 4 adet dosya içinde aynı isimli dosyalar var, üstüne yazalım mı öncekini? Turkcel ve Vodafone toplam 4 adet dosyayı hangi sırayla kopyalayalım?
  15. ilkertr

Samsung cihazlardaki bu CSC kodu xiaomi de işinize yarayabilir: URL: Tweet Like +1 [UTILITY][CSC][12.07.17][SM-G950F/FD/N] Flashable CSC Selection V1.1.0
Üst Alt