ilker.ys kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Unlock SMS gelmiyor

Rica ederim. Cihaz sürümüyle alakalı sanırım. Sms in gelmesi sevindirici olmuş. :) sms botları bazen sapıtabiliyor. Şansına iyi denk gelmiş.
  2. I

O zaman araçlara bir bakın mutlaka cihaza gömülü tarama uygulaması vardır.
  3. I

Ayarlarında herhangi bir hesap kısmı yokmu Poco Hesabı veya Xiaomi Hesabı diye. Net olması için söylüyorum. Telefon ayarlarına gel. Arama kısmına "hesabı" yaz bak bi mutlaka vardır.
  4. I

Sürekli butona abanma kanka banlanırsın. Mi Unlock Tool'u PC'de açtığında sağ üst köşede QR giriş varmı kontrol et. Varsa Ayarlar > Xiaomi Hesabı de Sağ üstte Tarayıcı var onunla QR kodu tara.
  5. I

Çözüldü fastboot ta kaldım :(

Alternatifi KernelSU var ama en bilinen yöntem Magisk. TWRP'yi kalıcı yapmanın tek garantili yolu, sisteme Magisk ile "Sus ve Recovery'ye dokunma" emrini vermektir.
  6. I

1.Cihazı Fastboot'tan kurtar (ROM'un kendi boot.img'sini atarak). 2.TWRP'yi tekrar at ve içine gir. 3.Advanced > Flash Current TWRP yap. 4.Ardından hemen Magisk (Root) flashla. 5.Reboot System de.
  7. I

Bootloader kapalımı?
  8. I

Soru Yazılım kayıt mı yoksa server kayıt mı? Nasıl anlaşılır?

Muhtemelen NVRAM ve NVDATA bölümlerine kazıma ile yazılım kayıt yapıldı. Normalde fabrika ayarlarına sıfırlayınca imei uçmaması lazım ama işlemlerde birşeyler atlanmış olabilir. Zaten server kayıt olsaydı sıfırlamada imiler uçmazdı.
  9. I

Çözüldü Cihazımımın şebekesi gitmiyor

Doğru sabah sabah okuyunca atlamışım :) Fakat mantık aynı bazen atlanabiliyor. Ama hiç kapanmayacak anlamınada gelmez.
  10. I

Çözüldü Cihazımımın şebekesi gitmiyor

Cihaz kayıtsız diyorsun dostum sonrada neden şebeke gitti diyorsun. BTK daha önce atlamış olabilir sistemde tespit edilince kapanmıştır.
  11. I

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

BL açıksa dene bence. Ayrıca dirençli iken BL açık bırakma senin isteğin dışıysa o ne alaka cözemedim.
  12. I

Soru Yazılım kayıt mı yoksa server kayıt mı? Nasıl anlaşılır?

Yazılım kayıtta direnç değeri P0 çıkabilir. Eğer değer yeşilse server ihtimali yüksek. Ayrıca *#06# yaparak imeileri e-devletten kontrol edin. Çıkan sonuç xiaomi imeileriyse muhtemelen server kayıttır. Ama kesin şudur diyemeyiz.
  13. I

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Bende bekliyorum hala 14T pro için global cihazlara alerjileri var.
  14. I

Yardım F8 ultra server kayıt gelir mi riske girmek mantıklı mıdır?

Snapdragon işlemciye gelip gelmeyeceğini kimse net olarak söyleyemez. Ayrıca Snapdragon tarafı her yeni işlemcisine ek güvenlikler getiriyor. Yazılım ile kırması çok zor olduğu için ya xiaomi tarafı gene server işlemlerini başlatacak ya da çok zor.
Üst Alt