Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sert darbe dediği şey kasa plastik vari esnek malzeme darbe esnasında esneme yaptığı için ezilme v.b iz taşımıyor.Kaldıki böyle birşey olmamış diyorsun servis 1 kere darbe var dediğinde mümkün değil kurtulamazsın dostum tek çözüm THH
ZATEN ÜRÜNÜ KULLANAMIYORSUNUZ Götürün cihaz ile birlikte...
Dostum buna ekran tanığı diyoruz şarj ısınmadan dolayı yada ekrana normalden daha ağır bir dokunmada oluşabilecek bir durum malesef teknik bir müdahale olmadan kendi kendine geçme imkanı olmayan bir durum en üst katman dokuna tiktir bir alttaki katman ekrandır acilen satın aldığınız yer ile...
Dostum az vicdan yahu
Ekran teknolojisi Oled, yani özünde bu ekran telefonunuzun ekranı gibi davranıyor. Bu çok büyük bir avantaj. Diğer saat ekranlarının (e-ink) aksine çok karmaşık grafikleri, animasyonları gösterebiliyor.
Demem oki kullanılan teknik donanım yazılım acemiliğinden dolayı sizin...
Xiaomi TR garantili
Hesapsız ekstra masraf çıkmasından dolayı Mecburi satmak zorunda kaldım.
Trendyoldan Satın aldım faturası mevcut
Özelliklerini bu sitede gezen herkes bilir...
Yetkili Arkadaşlara ithafen
(düşüncelerimde zerrece doğruluk varsa zamanla bu saat uçacak demedi demeyin)
Şuanda kullandığımız bu cihazın üreticisi birçok teknik özelliği kaldıracak şekilde üretip yazılım yenileştirmeleri ile bu teknik özellikleri zamanla aktif hale getirmeyimi planlamış acaba...