İlker şıvgın kullanıcısının son içeriği

1. İ

Yardım Xiaomi Amazfit Bip Ekranda Beyazlık

Sert darbe dediği şey kasa plastik vari esnek malzeme darbe esnasında esneme yaptığı için ezilme v.b iz taşımıyor.Kaldıki böyle birşey olmamış diyorsun servis 1 kere darbe var dediğinde mümkün değil kurtulamazsın dostum tek çözüm THH ZATEN ÜRÜNÜ KULLANAMIYORSUNUZ Götürün cihaz ile birlikte...
  2. İ

Yardım Xiaomi Amazfit Bip Ekranda Beyazlık

Dostum buna ekran tanığı diyoruz şarj ısınmadan dolayı yada ekrana normalden daha ağır bir dokunmada oluşabilecek bir durum malesef teknik bir müdahale olmadan kendi kendine geçme imkanı olmayan bir durum en üst katman dokuna tiktir bir alttaki katman ekrandır acilen satın aldığınız yer ile...
  3. İ

Yardım Amazfit pace 2 stratos güncelleme geldi !

Ben cihazı açtığımda 4 defa ayrı ayrı update yaparak son güncellemeye ulaşabildim tek seferde tamamını güncellemedi
  4. İ

Diğer Salla Kazan Hilesi

Bizim milletten korkmayan vallahi zındıktır.
  5. İ

Soru Amazfit pace 2 stratos

Dostum az vicdan yahu Ekran teknolojisi Oled, yani özünde bu ekran telefonunuzun ekranı gibi davranıyor. Bu çok büyük bir avantaj. Diğer saat ekranlarının (e-ink) aksine çok karmaşık grafikleri, animasyonları gösterebiliyor. Demem oki kullanılan teknik donanım yazılım acemiliğinden dolayı sizin...
  6. İ

Satış xiaomi Amazfit pace 2 stratos (2 gün kullanıldı)

Xiaomi TR garantili Hesapsız ekstra masraf çıkmasından dolayı Mecburi satmak zorunda kaldım. Trendyoldan Satın aldım faturası mevcut Özelliklerini bu sitede gezen herkes bilir...
  7. İ

Soru Amazfit pace 2 stratos

Yetkili Arkadaşlara ithafen (düşüncelerimde zerrece doğruluk varsa zamanla bu saat uçacak demedi demeyin) Şuanda kullandığımız bu cihazın üreticisi birçok teknik özelliği kaldıracak şekilde üretip yazılım yenileştirmeleri ile bu teknik özellikleri zamanla aktif hale getirmeyimi planlamış acaba...
Üst Alt