ilkemdemirtas kullanıcısının son içeriği

1. ilkemdemirtas

Rom Mi Note 10 Lite XTRV MIUI 13.0.4.0 Custom Rom / Android 12

Vallaha ben 1 aya yakindir kullanıyorum. Performans olarak Eu dan daha akıcı geldi. Şarj olarak daha iyi olduğu kesin. Bütün özellikleri aynı bir fark yok. Eu da Dosya yöneticisi problemi vardı. Ses kayıtlarını yada dosya paylaş dediğinde dosya yöneticisinden atıyordu. bu romda öle bir problemle...
  2. ilkemdemirtas

Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.eu V13.0.4.0 Fastboot Custom Rom / Android 12

Vallaha ben uptade yaptim ama hiç memnun kalmadım şarj süresi acayip düştü.
  3. ilkemdemirtas

Rom Mi Note 10 Lite XTRV MIUI 13.0.4.0 Custom Rom / Android 12

Eu rom mu ? XTRV ye geçmeye değer mi sizce ?
  4. ilkemdemirtas

Merhaba Kontrol merkezini powershell üzerinden yüklemek istediğimde, systemui.apk yi [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE: Package Verification Result] hatası alıyorum çözümü varmıdır?
  5. ilkemdemirtas

13.0.1.0 dan direk güncelleme yapamazmıyım? İllaha wipe format mı yapmam lazım acaba ?
  6. ilkemdemirtas

Rom Google arama ve mesajlaşmadan bıktım

Ben hint surumunu bulamadim. Turk rus global var. Bende EU kullaniyorum ama note 10 lite icin hindistan surumu yok yada ben bulamadin
  7. ilkemdemirtas

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Merhaba güncelleme geldi güncellemeyi yaptım fakat, müzik uygulamaları izin verdiğim halde dosyalara erisemiyor bununla ilgili ne yapabilirim?
  8. ilkemdemirtas

Yardım Mi note 10 lite ön kamera sarı çekme sorunu

Konuyu hortlatmış gibi olacam ama, Farklı Rom lardan dolayı olabilir mi bu ? Arkadaşımda Global Rom lu cihaz var ön kamera cam gibi , benimkinde EU Rom yüklü sarımsı.
  9. ilkemdemirtas

Rom Mi Note 10 Lite - Mıuı 12.5 Xiaomi.eu Stabil Rom - Kurulum Rehberi ve İndirme Bağlantıları

Merhaba, EU Rom dışında, Miui Dailer kullanabileceğim Mi Note 10 Lite için Rom var mıdır ? Root olmadan yüklenme şansı nedir ? EU romda konuşma bittikten sonra ekran ışığı full göründüğü halde kısık olarak kalıyor, Elle düzeltmek zorunda kalıyorum. Bunu yaşayan varmıdır ?
  10. ilkemdemirtas

Yardım Miui Uygulamaları

Merhaba, EU Rom dışında, Miui Dailer kullanabileceğim Mi Note 10 Lite için Rom var mıdır ? Root olmadan yüklenme şansı nedir ? EU romda konuşma bittikten sonra ekran ışığı full göründüğü halde kısık olarak kalıyor, Elle düzeltmek zorunda kalıyorum. Bunu yaşayan varmıdır ?
  11. ilkemdemirtas

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba Note 9 Pro cihazım var. Hardbrick oldu. EDL mode 9008 olarak görmekte cihazı. Test point den sıfırladım ama yetkili hesap istiyor. Uzaktan bağlantı ile düzelir mi? Ücreti ne kadar olur ?
  12. ilkemdemirtas

Yardım Qnc file lazim

Çok teşekkürler. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. ilkemdemirtas

Yardım Qnc file lazim

Merhaba, orjinal qnc dosyasi lazim onu duzenliyecegim yardimxi olurmusunuz? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ilkemdemirtas

Rehber Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım

Değişik tamamda. Cozumu varmi? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt