ilkemdemirtas kullanıcısının son içeriği

1. ilkemdemirtas

Yardım Miui Uygulamaları

Merhaba, EU Rom dışında, Miui Dailer kullanabileceğim Mi Note 10 Lite için Rom var mıdır ? Root olmadan yüklenme şansı nedir ? EU romda konuşma bittikten sonra ekran ışığı full göründüğü halde kısık olarak kalıyor, Elle düzeltmek zorunda kalıyorum. Bunu yaşayan varmıdır ?
  2. ilkemdemirtas

Yardım Qnc file lazim

Merhaba, orjinal qnc dosyasi lazim onu duzenliyecegim yardimxi olurmusunuz? Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ilkemdemirtas

Yardim

Merhaba, Cihaz Note 9 Pro Global, Cihaza eu.Rom kurunca problem twrp yuklu olduğu halde sorun yok fakat, fastboot ile Endonazya rom kurunca cihazda root olmadığı halde varmış gibi hareket ediyor ve banka uygulamalarında problem yaratıyor. Problem ne olabilir? Magidisk yuklu değil. Twrp yok...
  4. ilkemdemirtas

Yardım Endonezya Rom Root uyarısı

Merhaba, cihazda twrp yüklü. Eu Rom kurunca Root uyarısı almıyorum. Fakat magidisk olmasa bile Endonezya Rom kurunca cihaz rootluymus gibi hareket ediyor sebebi nedir acaba orange twrp yuklu Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ilkemdemirtas

Uygulama Whatsapp Sticker Paylaşma

Merhaba arkadaşlar, Eğlenmek hepimizin hakkı, Elinizde komik stickerlar varsa zip halinde paylaşabilirmisiniz? Bizde ekler yararlanmış oluruz. Hazır paket ekleriz :))
  6. ilkemdemirtas

Yardım Root kaldırma

Merhaba, Cihazdaki Root u kaldırdığım halde cihazda hala Rootlu olduğunu söylüyor. Yapı kredi, MC Donalds gibi uygumaları açmıyor. Twrp den unroot yaptım, Fastboot ile temiz Rom yükledim. Banamısın demedi. Acaba başka bir yöntemi var mı. Magidisk ile hide yaptım. Genelde root olayını geçemedi...
  7. ilkemdemirtas

Yardım Note 9 Pro Ses Yükseltme

Merhaba forumda aradım ama bulamadım, Note 9 Pro telefonda aynı Note 8 Pro da olduğu gibi bir kod ile ses yükseltme var mı ? yada bir kernel başka bir çare ? Cihaz root lu
  8. ilkemdemirtas

Yardım Note 8 Pro şebeke problemi

Merhaba, yaklaşık 5 ay once 4 tane yurtdisi cihaz aldim son 1 aydir cihazin birinde sebeke problemi yasiyorum. Ses boguk boguk geliyor ve kesilip duruyor. Tum guncellemeri yaptim. Ozel bir ayar yada basina daha once gelen varmidir? Cihazi sifirlasam yada rom degistirsem ise yarar mi? Redmi...
  9. ilkemdemirtas

Soru Whatsapp Kamera kalitesi

Merhaba, Ufak bir sorum olacak, Whatsapp üzerinden görüntülü görüşme yaparken, Note 8 Pro nun ön kamera kalitesi çok kötü oluyor, sanki pixel pixel görünüyor. Bu durumdan müzdarip olan varmıdır? Böyle saçlar filan bulanık beyaz beyaz gibi yaşlıymış gibi gösteriyor. Lcd panelden kaynaklımıdır...
  10. ilkemdemirtas

Soru Miumi 13 Alacak mı?

https://www.techindeep.com/tr/miui-13-icin-geri-sayim-miui-13-guncellemesi-alacak-butun-telefonlar-61666 Bir sitede alınacağına dair bilgi mevcut? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. ilkemdemirtas

Yardım imei alinamiyor hatası

Merhaba cihaza imei atiyorum. Fastboot moduyla Endonezya romu kuruyorum. Miumi 12 ama ne yaparsam yapayim imei alınamıyorum hatası aliyorum. Sistemde imei gorunuyor ama *#06* de yok. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ilkemdemirtas

Yardım Mi Note 8 Pro Komple Yedek Alma ve Geri Yükleme

Merhaba , Öncelikle bayağı bir baktım ama ya konu yok, ya da ben gözden kaçırmış olabilirim. Note 8 Pro Cihaz, Bootloader açarken yada flash rom yüklerken tamamen sıfırlanıyor cihaz ve uygulamaları klasörleri daha doğrusu bütün ayarları tekrar yapmam gerekiyor, Sıfır kurulum yerine itunes...
Üst Alt