ilhan24 kullanıcısının son içeriği

1. I

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

miui 13 güncellemesinden sonra sıfırlamam gerekti takılmalar donmalar oluyordu sıfırlayınca güzel su an için sorun yok birde şebeke üstünden görüntülü görüşme yoktu o nu kullanabiliyorum
  2. I

Rom Google arama ve mesajlaşmadan bıktım

videoda bootloader kilidini açmadan romlar arası geçiş nasıl yapılır onu anlatmış basit ve risksiz gibi duruyor inceleyin isterseniz
  3. I

Soru Youtube vanced oturum açma sorunu

YouTube™ Vanced burdan Vanced manager indirin ve kurulumları onun üzerinden yapın hesap girmek için Vanced microG kurulumu şart
  4. I

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.2.0.RFNMIXM İndirme Bağlantıları

banada geldi indiriyordum kayboldu birden şimdi gözükmüyorda güncelleme
  5. I

MIUI 12.5 12.5.3 Eylül ayı güvenlik güncellemesi

Belki bende bir sorun vardır guncelemeden sonra hızlı azalıyor
  6. I

MIUI 12.5 12.5.3 Eylül ayı güvenlik güncellemesi

Bana bu gunceleme geleli 3 hafta kadar oldu şarjı konusunda sorun var bende hızli tükeniyor 6 saat civarı ekran süresi alıyorum
  7. I

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Türkiye Kararlı Rom V12.5.2.0.RFNTRXM İndirme Bağlantıları

bu güncelleme geleli 2 hafta oluyor heralde sarj daha hızlı tükenmeye başladı bende sizde durum nasıl
  8. I

Soru GBWhatsapp ve türevlerinin bağlantı sorunu

gizliklik yada özel gizlilik diye bölümler var msjlar size gelsede karşıya iletilmedi - okunmadı yada durumu görsenizde gorulmedi gibi gösteriyor . Bunlar seçili olduğunda msjlar size geç geliyor yada geç gidiyor bağlantınız kontrol ediliyor gibi uyarılar veriyor. ( bazende sorunsuz...
  9. I

Yardım Google Videolarda Youtube Vanced Açılmaması

videoda nasıl yapılacağı anlatılmış
  10. I

MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Telefon açılışta 98 le açıldı yine 5 dk içinde de 92 ye kadar geriledi belki telefonu sıfırlamak gereklidir. Normalde sorun olmamasi gereken bildirim sorunu düzelmiş ona sevincez artık. Yazılım özelliği olarak açıklanan cok iyi ama uygulamada öyle değil model sayısı arttıkça altindan...
  11. I

Soru Xiaomi mi note 10 lite tam ekran modu sorunu

Ben poco launcher kullanıyordum guncellemeden sonra çalışmaz oldu orjinal başlatıcıya dönünce sorun düzeldi öyle bir durum varsa deneyebilirsiniz
  12. I

Yardım Kablosuz Ekran ve Yansıt çalışmıyor

Benim internet hızım 100/8 sorun sadece benim telefonumda oluyor ilk aldığım zamanlar da problem yoktu güncellemelerden sonra oldu
  13. I

Yardım Kablosuz Ekran ve Yansıt çalışmıyor

Benimde bağlanmıyordu bu videodaki ayarları yaparak bağladım ama yine düzgün çalışmıyor takıla takıla yansıtıyor
Üst Alt