Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O satıcılardan almadim ama bir sıkıntı yaşadık cift sime de ayni IMEI yazılmıştı aldığımız kisi tek hat kullanıyor sorun olmadi cift hat kullanmaya kalksa sıkıntı okucak kesin bunada dikkat edersen iyi olur
mgold iptv var hd ve full hd diye 2 paket seçeneği var spor film ve belgesel kanalları guzel sec izle yönü yok denecek kadar az fiyat ve görüntü kalitesi olarak düşünürsen gayet iyidir
Bugün mi note3 e miui 10 güncellemesi geldi ve sms lerde kelime seçip kopyalamaya başladı benim gibi daha önceden bunu yapamayanlarin yazilimsal bir sıkıntısı var sanırım
O karta güvenip içine önemli şeyleri yedeklemeyin internet cafe isletiyorum okadar cok geliyorki bana bakarmisin calismiyor diye 101 den alinan bu marka flash bellek ve kartların çoğu sorunlu çıkıyor yada kisa surede bozuluyor sansin varsa iyi calisanina denk gelebilirsin. 101 den alicaksan...
teşekkürler haklısınız çekmeme sorunu telefondan kaynaklıydı ama diğerleri tamamen servis hatası. Hakem heyetindekiler satıcı sorun yaşatır size icra yolu ile alırısınız uğraştırırlar sizi diye uyarmışlardı ama cepport tan almıştım hiç sıkıntı yaşatmadan telefonu teslim aldıkları gün para...
bendede note4 mtk vardı 3 yada 4 defa servise yolladım ana sorun çekiyor gözüküyor ama çoğu zaman ulaşılmıyordum kasanın açma tuşunun ordan içten dışa doğru yamultup gönderdiler sökerken oluyor sanırım 1 . oldugunda geri yolladım kasayı değiştirdiler geldi baktık alt ışıklar çalısmadı ona...