ilhan24 kullanıcısının son içeriği

1. I

Soru GBWhatsapp ve türevlerinin bağlantı sorunu

Gelen msj karşıya tarafa iletilmedi gibi gözüksün ayarini yaptıysanız bu dediğiniz sorun oluyor
  2. I

Yardım mi 9 se garantisiz

O satıcılardan almadim ama bir sıkıntı yaşadık cift sime de ayni IMEI yazılmıştı aldığımız kisi tek hat kullanıyor sorun olmadi cift hat kullanmaya kalksa sıkıntı okucak kesin bunada dikkat edersen iyi olur
  3. I

Sohbet Iptv Server

mgold iptv var hd ve full hd diye 2 paket seçeneği var spor film ve belgesel kanalları guzel sec izle yönü yok denecek kadar az fiyat ve görüntü kalitesi olarak düşünürsen gayet iyidir
  4. I

Soru Mı note 3 MIUI 10.2.2 oreo karmaşası

Burda paylaşılmış MIUI 10 Global Stable ROM V10.2.2.0.OCHMIXM for Mi Note 3 Released! Update Now! - Mi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile
  5. I

Yardım Kelime kopyalama

Bugün mi note3 e miui 10 güncellemesi geldi ve sms lerde kelime seçip kopyalamaya başladı benim gibi daha önceden bunu yapamayanlarin yazilimsal bir sıkıntısı var sanırım
  6. I

Yardım Kelime kopyalama

V Video da kesmedi seni :-) imkan olsada gelebilseydim
  7. I

Yardım Kelime kopyalama

8. I

Yardım Kelime kopyalama

Malesef Bozüyük teyim belki konuyu açan arkadaş istanbuldadir
  9. I

Yardım Kelime kopyalama

öylede olmuyor belki yazılımsal bir sorun vardır
  10. I

Yardım Kelime kopyalama

dediğiniz gibi çift tıklayınca msj büyük harflerle cıkıyor ama aradan secilmiyor herhangi bir menü de açılmıyor
  11. I

Yardım Mi note 3 global beta

Dediğiniz gibi yapıyorum ama bende de olmuyor hata veriyor
  12. I

Soru Bu hafıza kartı alınır mı? A101

O karta güvenip içine önemli şeyleri yedeklemeyin internet cafe isletiyorum okadar cok geliyorki bana bakarmisin calismiyor diye 101 den alinan bu marka flash bellek ve kartların çoğu sorunlu çıkıyor yada kisa surede bozuluyor sansin varsa iyi calisanina denk gelebilirsin. 101 den alicaksan...
  13. I

Yardım Mi Note 3 Gboard Titreşim Sorunu

Bu aralar bendede öyle titresim ayarlarından açıp tekrar kapamak gerekiyor klavye güncellemesi ile alakalı olabilir diye düşünüyorum
  14. I

Çözüldü Cihazı delta servise kargoladım (detaylar içeride)

teşekkürler haklısınız çekmeme sorunu telefondan kaynaklıydı ama diğerleri tamamen servis hatası. Hakem heyetindekiler satıcı sorun yaşatır size icra yolu ile alırısınız uğraştırırlar sizi diye uyarmışlardı ama cepport tan almıştım hiç sıkıntı yaşatmadan telefonu teslim aldıkları gün para...
  15. I

Çözüldü Cihazı delta servise kargoladım (detaylar içeride)

bendede note4 mtk vardı 3 yada 4 defa servise yolladım ana sorun çekiyor gözüküyor ama çoğu zaman ulaşılmıyordum kasanın açma tuşunun ordan içten dışa doğru yamultup gönderdiler sökerken oluyor sanırım 1 . oldugunda geri yolladım kasayı değiştirdiler geldi baktık alt ışıklar çalısmadı ona...
Üst Alt