ileri71 kullanıcısının son içeriği

1. I

Yardım Mi 10 T lite NFC sorunu

kontrol ettim olmuyor. nfc açık ama pasif duruyor işlev yapamıyorum, sonra kendi kapanıyor 5-6 saniye sonra tekrar açılıyor.
  2. I

Yardım Mi 10 T lite NFC sorunu

Arkadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. fakat nfc ile ilgili bi sorun yaşıyorum. NFC kendiliğinden açılıp kapanıyor, ben müdahele edemiyorum, telefonu sıfırladım, güncelleme yaptım fakat durum aynı. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  3. I

Ana Başlık Mi 10T Lite Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri ve [ Kullanıcı Yorumları ]

s.a arkadaşlar bende mi10 t lite kullanıyorum. telefonda şöyle bi sorun oluştu düzeltemiyorum. NFC kendiliğinden açılıp kapanıyor, ben müdahele edemiyorum. telefonu sıfırladım güncelleme yaptım ne yaptıysam olmadı. bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  4. I

Yardım Mi note 3 güncelleme sorunu

hocam dediğinizi yaptım telefon açılış ekranında takıldı kaldı
  5. I

hocam dedikleriniz aynısını yaptım yine aynı hatayı aldım. tşk ederim
  6. I

Bi sorum daha olacak telefondaki twrp sürümünü son sürüm nasıl yaparız. ?
  7. I

Tşk. Denicem.
  8. I

Asıl sorunum bu sürümü yükleyemiyorum. Zaten güncel diyor. Twrp üzerinden de sürekli hata alıyorum.
  9. I

Mrb hocam twrp üzerinden instal yapınca bu hata çıkıyor 1554822150 Güncellemeyi sitesinden indirdim. Twrp üzerinden instal yapınca ilk resimdeki hata çıkıyor.
  10. I

Arkadaşlar twrp üzerinden güncelleme de böyle bi sorun çıkıyor. Yüklü sürümün resmini de koydum. Normalde güncelle deyince zaten güncel diyor. Yardımcı olursanız. Tşk.
  11. I

Çözüldü Delta Servis Rezaleti ve Çifte Standartı.

delta servis çok sıkıntılı bi servis. kardeşimin redmi note 4 telefonunu flaş yanmıyor diye gönderdik. kesinlikle başka bir arızası yoktu. adamlar kasa darbeli o yüzden flaş yanmıyor dedi. :) 300 tl ücret istedi. tabikide vermedik telefonu geri istedik. bu delta servis bir yol tutturmuş gidiyor...
  12. I

Yardım En iyi ithalatçı garanti hangisi?

bence garantisiz xiaomi almak daha mantıklı. delta servis değil. kardeşimin redmi note 4 telefonunu sadece flaşı yanmıyor diye gönderdik, telefonda kesinlikle başka bir sıkıntı yoktu. adamların bahanesi arka kapak darbe görmüş. zaten bu bahaneyi herkese yapıyorlarmış. hadi orasını geçtik sadece...
  13. I

Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

sefa beyden ikinci telefonumuz mi note 3'ü aldık ilgisinden dolayı kendisine tşk. ederim.
Üst Alt