Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. fakat nfc ile ilgili bi sorun yaşıyorum. NFC kendiliğinden açılıp kapanıyor, ben müdahele edemiyorum, telefonu sıfırladım, güncelleme yaptım fakat durum aynı. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
s.a arkadaşlar bende mi10 t lite kullanıyorum. telefonda şöyle bi sorun oluştu düzeltemiyorum. NFC kendiliğinden açılıp kapanıyor, ben müdahele edemiyorum. telefonu sıfırladım güncelleme yaptım ne yaptıysam olmadı. bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Mrb hocam twrp üzerinden instal yapınca bu hata çıkıyor
1554822150
Güncellemeyi sitesinden indirdim. Twrp üzerinden instal yapınca ilk resimdeki hata çıkıyor.
Arkadaşlar twrp üzerinden güncelleme de böyle bi sorun çıkıyor. Yüklü sürümün resmini de koydum. Normalde güncelle deyince zaten güncel diyor. Yardımcı olursanız. Tşk.
delta servis çok sıkıntılı bi servis. kardeşimin redmi note 4 telefonunu flaş yanmıyor diye gönderdik. kesinlikle başka bir arızası yoktu. adamlar kasa darbeli o yüzden flaş yanmıyor dedi. :) 300 tl ücret istedi. tabikide vermedik telefonu geri istedik. bu delta servis bir yol tutturmuş gidiyor...
bence garantisiz xiaomi almak daha mantıklı. delta servis değil. kardeşimin redmi note 4 telefonunu sadece flaşı yanmıyor diye gönderdik, telefonda kesinlikle başka bir sıkıntı yoktu. adamların bahanesi arka kapak darbe görmüş. zaten bu bahaneyi herkese yapıyorlarmış. hadi orasını geçtik sadece...