Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, mi 10T cihazımı fabrika ayarlarına döndürdüm fakat Google kurulumu yapacakken "Hata ; hesabınız eklenemedi tekrar deneyin", yazıyor. Hemen hemen her yolu denedim, play serice APK kurdum, farklı romlar denedim ama yine aynı hatayı veriyor.. Yardımcı olabilecek var mı ?
Ben note 8 pro ya kendim atıyordum fakat mi 10 t ye uygun bı konu bulamadım. Poco f2 ile hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. 2 3 aya çıkmazsa bı konu mecbur para vericez...
Twrp üzerinden güncelleme yaptım fakat hersey silindi. Nerede hata yaptım acaba...
Roma gelecek olursak bug lar azalmış ama 27 ye göre bi tık şarj hızlı gidiyor..
Bendede pubg de 60 FPS açık olduğu halde 90 FPS gösteriyor. Yazılımsal olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum . Pubg performansı çok iyi ama nedense oyunda ping varmış gibi hissediyorum
Hepsi çakal olmuş hocam. Doğudan ucuz yollu getirtip, kar koyup satıyorlar. Tamam kar koysun ama dolar artınca fiyat artıyor fakat inince fiyat inmiyor
malesef öyleymiş, ön kamera biraz laglı çalışıyor.
Şimdi ben bu rom'u fastboot üzerinde yükledim, güncelleştirmeleri otomatik alır mı yoksa yine fastboot veya twrpden mi yüklemem lazm?