ilacligazoz kullanıcısının son içeriği

1. I

Servis Hizmeti Xiaomi Mi Account Bypass Servisi

Cihaz redmi note 10, mi account ekranın da kaldı. Bl kapalı, dm ?
  2. I

Çözüldü Google hesabı açılmıyor..

Dosya Yöneticisi APKlardan yükleme iznini verip yükleyin.
  3. I

Tunnelbear VPN ile hallettim. Çok teşekkürler. Denemediğim rom kalmamıştı.
  4. I

Merhaba, mi 10T cihazımı fabrika ayarlarına döndürdüm fakat Google kurulumu yapacakken "Hata ; hesabınız eklenemedi tekrar deneyin", yazıyor. Hemen hemen her yolu denedim, play serice APK kurdum, farklı romlar denedim ama yine aynı hatayı veriyor.. Yardımcı olabilecek var mı ?
  5. I

Rom Mi 10T-Mi 10T Pro-Miui 12.6 -21.10.20 Android 11-Eu Beta Weekly Rom

Hocam twrpden direk yükleme yapıyorum güncelleme dosyasını . Hiç bir sorun olmuyor
  6. I

Yardım Mi 10t pro IMEI repair

Ben note 8 pro ya kendim atıyordum fakat mi 10 t ye uygun bı konu bulamadım. Poco f2 ile hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. 2 3 aya çıkmazsa bı konu mecbur para vericez...
  7. I

Twrp üzerinden güncelleme yaptım fakat hersey silindi. Nerede hata yaptım acaba... Roma gelecek olursak bug lar azalmış ama 27 ye göre bi tık şarj hızlı gidiyor..
  8. I

Hocam burada ki anlatılanlara göre 21.1.28 romdan güncelleme yaptım fakat ne var ne yok silindi. Tekrar yüklüyorum...
  9. I

bu romu kurunca ayarlardan güncelleme yapabilir miyiz yoksa sadece twrpden mi ?
  10. I

Oyun Wild drift oynarken oyunun kendisi 60 FPS gösteriyor ama game turbo 143 FPS gösteriyor sizce game turbonun değerleri ne kadar doğru

Bendede pubg de 60 FPS açık olduğu halde 90 FPS gösteriyor. Yazılımsal olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum . Pubg performansı çok iyi ama nedense oyunda ping varmış gibi hissediyorum
  11. I

Soru yeni stok

Hepsi çakal olmuş hocam. Doğudan ucuz yollu getirtip, kar koyup satıyorlar. Tamam kar koysun ama dolar artınca fiyat artıyor fakat inince fiyat inmiyor
  12. I

MIUI 12 Mi 10 T / Mi 10 T PRO - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.14.0.QJDEUXM İndirme Bağlantıları

malesef öyleymiş, ön kamera biraz laglı çalışıyor. Şimdi ben bu rom'u fastboot üzerinde yükledim, güncelleştirmeleri otomatik alır mı yoksa yine fastboot veya twrpden mi yüklemem lazm?
Üst Alt