ikiz_1 kullanıcısının son içeriği

1. ikiz_1

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Band 20 var mı ?

Bende band20 görünmüyor, nasıl aktif edebiliriz bilginiz var mı? Cihaz 22101316UG
  2. ikiz_1

Soru Pil Çubuğu

Merhaba Note 10 pro kullanıyorum, bazı resim videolarda ekrandan taşma yapıyor. Bunun için ne yapabiliriz acaba? Bilginiz var mı
  3. ikiz_1

Çözüldü Mi kumanda

MERHABA, Note 10 pro kullanıyorum. Mi kumanda çift basım yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir acaba ? Note 5 kullanıyordum orada mi kumanda da sorun yoktu. Aynı uygulama 10 pro da çift basım yapıyor
  4. ikiz_1

Yardım Mi kumanda

MERHABA, Note 10 pro kullanıyorum. Mi kumanda çift basım yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir acaba ? Note 5 kullanıyordum orada mi kumanda da sorun yoktu. Aynı uygulama 10 pro da çift basım yapıyor
  5. ikiz_1

Yardım Poco F2 Pro Arama ses kesilmesi sorunu

Bendeki sorunu çözdüm. Telefon Çin versiyonmuş ve band20 yokmuş. Kırsal kesimde yaşadığım için band20 olmadığı için şebeke problemi yazdım sürekli , 4.5 G düzgün çalışmadı, ses kesilme sorunları oldu. Cihazı merkezi yerde bulunan bir arkadaşa sattım. Kendim global versiyon olanı aldım problem...
  6. ikiz_1

Soru Redmi Note 8 Pro 4.5g Sorunu Hakkında

Sorun Çözüldü mü acaba?
  7. ikiz_1

Redmi 8 var bende yaptırabilir miyim bende acaba ? Nerede yapılabilir
  8. ikiz_1

Ne kadar olur bord değişimi sizce ?
  9. ikiz_1

Bende Turkcell e taşıdım ama yine düzelmedi , kesilmeler devam ediyor. Sizin cihaz yurtdışı mı
  10. ikiz_1

Bende güncelledim fakat kesilmeler yine oluyor maalesef, başka bir şey yaptınız mı düzelmesi için acaba
  11. ikiz_1

Yardım Note 8 görüşme esnasında ses kesilmesi ?

Redmi 8 telefonumda da aynı sorun var ses kesilmesi oluyor, rom işlemleri yapıldı ama konuşurken kesilmeler oluyor. Ne yapabilirim sizce ?
  12. ikiz_1

Merhaba bendede redmi 8 var , farklı imei işlemleri yaptırmama rağmen ses kesilme sorunu gitmedi. Sis yuvasını değiştirme ile sorun hallodu mu?
  13. ikiz_1

Yardım Xiami Mi Note 10 Şebeke Sorunu!

Ne gibi sıkıntı olabilir o zaman? qnc dosyasıda yükledik ama konuşmalar sırasında ses kesiliyor ara ara . Hatta sıkıntılar yaşanıyor. Ayrıca mobil şebeke de internet hızı 15 in üstüne çıkmıyor aynı hat başka telefonda 50 mhps yi görüyor. Sorun ne olabilir çözemedik
  14. ikiz_1

Yardım Xiami Mi Note 10 Şebeke Sorunu!

Merhaba , bende de redmi 8 var önceleri hat kesilmeleri oluyordu. Anlık ulaşılamıyordu. Aynı imei ile farklı qnc dosyası yükledik. Bu seferde konuşurken ses gitme sorunu oluyor. Sizce imei den olabilir mi bilginize var mı acaba?
Üst Alt