Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA, Note 10 pro kullanıyorum. Mi kumanda çift basım yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir acaba ? Note 5 kullanıyordum orada mi kumanda da sorun yoktu. Aynı uygulama 10 pro da çift basım yapıyor
MERHABA, Note 10 pro kullanıyorum. Mi kumanda çift basım yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir acaba ? Note 5 kullanıyordum orada mi kumanda da sorun yoktu. Aynı uygulama 10 pro da çift basım yapıyor
Bendeki sorunu çözdüm. Telefon Çin versiyonmuş ve band20 yokmuş. Kırsal kesimde yaşadığım için band20 olmadığı için şebeke problemi yazdım sürekli , 4.5 G düzgün çalışmadı, ses kesilme sorunları oldu. Cihazı merkezi yerde bulunan bir arkadaşa sattım. Kendim global versiyon olanı aldım problem...
Ne gibi sıkıntı olabilir o zaman? qnc dosyasıda yükledik ama konuşmalar sırasında ses kesiliyor ara ara . Hatta sıkıntılar yaşanıyor. Ayrıca mobil şebeke de internet hızı 15 in üstüne çıkmıyor aynı hat başka telefonda 50 mhps yi görüyor. Sorun ne olabilir çözemedik
Merhaba , bende de redmi 8 var önceleri hat kesilmeleri oluyordu. Anlık ulaşılamıyordu. Aynı imei ile farklı qnc dosyası yükledik. Bu seferde konuşurken ses gitme sorunu oluyor. Sizce imei den olabilir mi bilginize var mı acaba?