Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba,
Benim şöyle bir sorunum var telefonum yurt dışı Xiaomi 13 ultra. Telefonu aldığımdan beri ara ara oluyor. Şöyle; whatsappta ses kaydederken 30 saniye 1 dakika konuşuyorum diyelim kaydı karşı tarafa göndermeye çalıştiğımda WhatsApp donuyor hata veriyor ve uygulamayı kapatmam...
Arkadaşlar merhaba, direnç kayıtlı bl kapalı xiaomi 13 ultra telefonum var. Hyperos güncellemesi geldi. Sizce bl kapalıyken güncellemek mantıklı mı rom root işlerine girmeyi çok seven bir insan değilim genelde stabil sürümler kullanırım.
herkese merhaba bir sorum olacak sizlere yardımcı olur musunuz? 2 seneden fazla zaman önce 11T Pro almıştım. Cihazda pille alakalı sıkıntı olduğu ve 4 kere garantiye gitmesine rağmen Garantiden sonuç alamadığım için tüketici mahkemesine gittim mahkeme beni haklı bularak değişim kararına gitti...
Herkese merhaba,
13 ultra telefonuma HyperOs güncellemesi geldi. Sizce kurmalı mıyım? Eksikleri var mıdır, şarj konusunda veya arayüz konusunda bulaşma şimdilik dediğiniz durumlar var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Dün telefonuma "Popülersiniz!! Fotoğraflarınız ...' den fazla görüntülendi. " şeklinde bildirim geldi. Fotoğrafa baktığımda evde ve dışarıda rastgele çektiğim fotoğraflar var. Google fotoğraflar olması lazım. Bunları paylaşıma tamamen nasıl kapatırız. Yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Hafta sonu Xiaomi 13 ultra sipariş verdim. Telefonu çin versiyon diye biliyordum ve piyasada sanırım global versiyon yok denecek kadar azmış. Ama telefonun ayarlarına bakınca model numarasının sonunda "G" yazıyor, ayrıca sertifikasyon kısmına da bakınca Ce ibaresi çıkıyor...
Arkadaşlar merhaba?
Dün İstanbul'da bir firmadan dirençli 13 ultra aldım. Telefonun ayarlarda gözüken IMEI numarasini e devlette sorgulatinca LG marka başka bir telefon çıkıyor. Bu durum bana sıkıntı çıkarır mı? Dirençli telefonlarda bu normal midir?