Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam marketten shizuku uygulamasını indirin. Daha sonra Bu linkteki APK 'yi indirin. Her iki uygulama yüklendikten sonra shizukuyu çalıştırın eşleştirme seçeneğine tıklayın ve bütün talimatları yerine getirin ta ki shizuku yu baslatma aktif olana kadar. Daha sonra shizuku uygulamasından...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/hyperos-bootloader-acma-bypass-2024.153206/
Eğer cihaziniz miui ile piyasaya sunulmuşsa, bakin hocam siz de ücret ödemeden yapabilirmişsiniz.
Neyse siz haklısınız yine de teşekkür ederim.
Efendim eskiden bu forum sitesinde para karşılığı rom yükleme olayı yoktu. Aynı soruyu elli kere de sorsan cevap olarak hiç olmazsa aynı sorunla ilgili konu linki paylaşılırdı. Bu forumda para karşılığı yardımcı olmaktansa, tane tane anlatılırdı forum üyesine. Lütfen kimse yanlış anlamasın...
Ya hocam kilidi açıp fastboot modda rom yükleyebilirim. Benim amacım telefonu sıfırlamadan yüklemek. Romun recovery versiyonunu indirdim ama " güncelleme yapılamıyor resmi olmayan rom yüklenemez" hatası alıyorum. Bunu başka şekilde falan yukleyemez miyiz? Ya ben 2013-14 lerde bu forumdan çok...