Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.Forumu arastirdim ama bu soruya cevap ya bulamadim yada gözden kaçırdim ve yanlis yere konu actiysam simdiden kusura bakmayin.Telefonum LG optimus g e 975
Ornegin ezan vakitleri pro uygulamasi normalde arka planda calismasi lazim arka plandaki uygulamalari kapatinca telefonu...
Lg Optimum G E975 cihazına mivi 6.2.27 sürümünü birkaç defa silip yukledim. Fakat google playden veya baska bir siteden indirme yapmaya kalktığımda mobil Internetten ızın vermiyor sureklı sıfır bağlantısı ıstıyorum. Ben bu romda acıl bır İndirme yapmam gerektiğinde wıfı bulamayınca neyse ama...
Ben kingo ile root yapamamistim bu yuzden king root bulup onu kullanmaya basladim.Ozaman dediklerini uygulayacagim.Siz recoveryden direk romu ustune kurmami soylemissiniz yanlis anlamadiysam.
Birde ben ilk olarak en.mivi.com sitesinde Lg f180 romunu indirip kurdum.Sanirim optimus g ile F180 ayni...
Bu arada 6.2.26 kurulu telefonda ota ile gelen güncellemeyi indirdim güncelle diyorum telefon kapanıyor açılıyor güncellenmedi diyor defalarca denedim olmadı recovery den romun üstüne kurmayı denedim olmadı.Bende 6.2.27 güncellemesini telofonu resetleyip recoveryden kurdum.Sizce ota...
Merhaba ben bu mivi rom yediyi cwm ile kurdum.Ana siteden indirmiştim gaaps dosyası içindeydi.İlla gaaps yüklemek zorundamıyız vede recovery mode hangisi olmalı cwm yeterlimi.Bu arada ben kingroot ile root yaptım
Hoş bulduk arkadaşlar.Bir arkadaş yanlış anlaşılmasın diye bir konu açmış.Eyvallah yanlış anlamadım ama, bugüne kadar üyü olduğum bütün forumlarda buradada olduğu gibi tanışma kısmı var.Bende bir topluma girilirken örf adetlerimizde olduğundan selam verdim vede aldım ama burda garip olan benim...