ihtiram1717 kullanıcısının son içeriği

1. I

Uygulama Miui Ota Uyumlu GAPPS Paketleri 4.2.2, 4.1.2

Merhaba ota güncellemesini sizin söylediğiniz yolu izliyerek lg optimus g e975 cihazımdanda yapabilirmiyim
  2. I

Rehber LG OPTİMUS G E975 ROOT+MİUİ YÜKLENİMİ

Her hafta gelen güncellemeleri cwmden surekli telefonu sınırlayarak kuruyorum.Telefonu sifirlamadan kurmanın başka yöntemi varmı arkadaslar
  3. I

Yardım Uygulamalar kapaniyor.

Eyvallah cok sagolun
  4. I

Aynen mivi rom7 6.3.30 beta kullaniyorum. Tam net olarak acarmisiniz dediginizi bulamadim
  5. I

Merhabalar.Forumu arastirdim ama bu soruya cevap ya bulamadim yada gözden kaçırdim ve yanlis yere konu actiysam simdiden kusura bakmayin.Telefonum LG optimus g e 975 Ornegin ezan vakitleri pro uygulamasi normalde arka planda calismasi lazim arka plandaki uygulamalari kapatinca telefonu...
  6. I

Yardım Miui için GAPPS 4.4.4 yüklüyorum çoğu uygulama çalışmıyor

peki en.mivi sitesinden indirilen romlarda nasıl google play gömülü
  7. I

Soru mobil internet sorunu

Tesekkurler sayin yetkili.Hepsini tek tek okuyacagim
  8. I

Eyvallah oldu.
  9. I

Lg Optimum G E975 cihazına mivi 6.2.27 sürümünü birkaç defa silip yukledim. Fakat google playden veya baska bir siteden indirme yapmaya kalktığımda mobil Internetten ızın vermiyor sureklı sıfır bağlantısı ıstıyorum. Ben bu romda acıl bır İndirme yapmam gerektiğinde wıfı bulamayınca neyse ama...
  10. I

Ben kingo ile root yapamamistim bu yuzden king root bulup onu kullanmaya basladim.Ozaman dediklerini uygulayacagim.Siz recoveryden direk romu ustune kurmami soylemissiniz yanlis anlamadiysam. Birde ben ilk olarak en.mivi.com sitesinde Lg f180 romunu indirip kurdum.Sanirim optimus g ile F180 ayni...
  11. I

Merhaba

Eyvallah hoş bulduk neyse fazla alıngan davrandım herhalde saygılar...
  12. I

Bu arada 6.2.26 kurulu telefonda ota ile gelen güncellemeyi indirdim güncelle diyorum telefon kapanıyor açılıyor güncellenmedi diyor defalarca denedim olmadı recovery den romun üstüne kurmayı denedim olmadı.Bende 6.2.27 güncellemesini telofonu resetleyip recoveryden kurdum.Sizce ota...
  13. I

Merhaba ben bu mivi rom yediyi cwm ile kurdum.Ana siteden indirmiştim gaaps dosyası içindeydi.İlla gaaps yüklemek zorundamıyız vede recovery mode hangisi olmalı cwm yeterlimi.Bu arada ben kingroot ile root yaptım
  14. I

Merhaba

Hoş bulduk arkadaşlar.Bir arkadaş yanlış anlaşılmasın diye bir konu açmış.Eyvallah yanlış anlamadım ama, bugüne kadar üyü olduğum bütün forumlarda buradada olduğu gibi tanışma kısmı var.Bende bir topluma girilirken örf adetlerimizde olduğundan selam verdim vede aldım ama burda garip olan benim...
  15. I

Merhaba

Eyvallah hos bulduk cumleten iyi forumlar
Üst Alt