Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım 1 haftadır ss kaydı yapmıyor aynı zamanda fotoğraf çekiyorum kaydetmiyor. Sedece ekran kaydı alabiliyorum. Whatsapp dan fotoğraf ve video çekebiliyorum galeriye de kaydediyor. Ancak gcam ve stoxk kamera uygulaması ile çekilen hiçbir şey kayıt edilmiyor. Ve galeride videoları kesmeye...
İyi günler
Çevremdeki xiaomi kullanan çoğu kişide denedim ve kendi smd sunucuma bağlanamıyorum. başka marka cihazlarda denedim bağlanılabiliyorum.
Herhangi bir ayarı var mı?
Arkadaşlar bildirim çubuğunda düzenle simgesi yok. Random olarak sürekli değişiyor. Araştırdım fakat bir şey bulamadım. Global rom vardı hindistan yükledim bir şey değişmedi. Yardım edebilecek biri var mı
Arkadaşlar ekteki resimlerde göreceğiniz üzere bildirim çubuğunu düzenle seçeneği yoktur. Ayarlardan da bir çözüm bulamadım. Cihazı 2 el hindistan rom yüklü 64 lük versiyon
Kardeş 4.5g uydurma bir sistemdir. Aslı 4g dir. Şimdi diyeceksiniz şu telefonda 4.5g yazıyor... Kardeş firmalar ülkelerin içerisindeki akımlarıda takip eder çıktılar 4.5g diye bir şey salladılar herkes dedi çok güzel. Ben istersem oraya 10g de yazdırabilirim şimdi önemli olan isim değil işlev 4g...
Cihazın ilk sahibi misin? İlk sahibi değilsen geliştirici seçeneklerinden kilit durumuna bakarmısın. Garanti devam ediyorsa garantiye vermenin tavsiye ederim. Cihaz sıkıntılı olabilir.
Sensörler çalışmıyor derken daha açıklayıcı olur musun? Hangileri çalışmıyor? Mi unlock ile bootloader kilitini açtın mı? Seskısma+açma yap fastboot açılır
Kardeş google hesabına gir rehber sync başlat. Tabiki google drive yi telefondan önceden açmış olman gerekirdi yedekleme yapabilmesi için. Otomatik gelir telefona
Telefonu miunlock ile bootloader yapmamışsın galiba. Geliştirici seçeneklerinde mi unlock status olması lazım. Yoksa da miunlock indirip telefonu bağla durumunu gösterir. Bootloader olmuş ise baştan temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim sistem hatası mevcut telefon elinde kalır.