ihsan132 kullanıcısının son içeriği

1. ihsan132

Mod Turkish-Ad-Hosts Magisk Modülü

Eline sağlık Ben indirdim magisk modüller kısmından yükledim. Verdiğin siteye girdiğimde çalışmıyor yazısı çıkıyor. Reklamlarda gitmedi. Neyi yanlış yaptım acaba. Çözdüm. Modüller kısmından sistemsiz host u kapatmamışım. 🙃 Eline sağlık çok güzel olmuş
  2. ihsan132

Soru Kulaklık sorunu ses kısmen geliyor

Bluetooth kulaklığımı var. Telefon görüşmesi yaparken sorun çıkmıyor. Ama iş müzik ve video ya gelince sesi hoperlörden geliyor. Nasıl çözülür?
  3. ihsan132

Recovery [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı

nedense çalışmıyor bir kaç seferdir. adb ile yükledim
  4. ihsan132

Yardım Redmi note 9s ss ve fotoğraf video kaydetmeme sorunu

Gcam kaldırdım resim çekebiliyorum. Ancak video çekme ve ss de hala sorun yaşıyorum kayıt almıyor
  5. ihsan132

Yardım Redmi note 9s ss ve fotoğraf video kaydetmeme sorunu

Cihazım 1 haftadır ss kaydı yapmıyor aynı zamanda fotoğraf çekiyorum kaydetmiyor. Sedece ekran kaydı alabiliyorum. Whatsapp dan fotoğraf ve video çekebiliyorum galeriye de kaydediyor. Ancak gcam ve stoxk kamera uygulaması ile çekilen hiçbir şey kayıt edilmiyor. Ve galeride videoları kesmeye...
  6. ihsan132

Yardım Mi 10 t APK indiriyor fakat yükleyemiyorum paket yükleyici verilerini temizledim hala aynı

Play de SAI diye bir program var onunla yükleme çalış eğer o da hata verirse indirilen apk bozuk olabilir
  7. ihsan132

Çözüldü R9P TWRP'de Dosyaların Gözükmemesi ve Rom/Root Yükleyememe

Twrp de dosya isimlerinin şifrelemesini kaldırmak için kendi ekran kilidini Twrp ilk açıldığında sorduğu şifre yerine girince kalkıyor
  8. ihsan132

Soru Lineage OS yüz kilidi eklenebilir mi?

Lineage OS yüz tanıma yoktur. Bunun bir çözümü var mı? Kendim rom üzerinde değişiklik yaparak bu özelliği ekleyebilir miyim? Böyle bir şey mümkün mü?
  9. ihsan132

Soru Xiaomi Mi Note 10 Çift Hat IMEI kaydı

Kaynak alabilir miyim?
  10. ihsan132

Yardım 9S bildirim çubuğu düzenleme sorunu

miui 12 de düzeldi
  11. ihsan132

Yardım xiaomi smd sunucuya bağlanma sorunu

İyi günler Çevremdeki xiaomi kullanan çoğu kişide denedim ve kendi smd sunucuma bağlanamıyorum. başka marka cihazlarda denedim bağlanılabiliyorum. Herhangi bir ayarı var mı?
  12. ihsan132

Rom Redmi Note 9s rom önerisi

hocam imei atılışında sıkıntı vardır. sorun devam ediyor mu
  13. ihsan132

MIUI 12 Redmi Note 9S Türkiye Kararlı V12.0.1.0.QJWTRXM İndirme Bağlantısı

hocam eline sağlık mount /vendor hatasına ilaç gibi geldi
  14. ihsan132

Recovery [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam ben efs yedeği alamıyorum hata veriyor.
Üst Alt