Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar elime poco f1 geçti (bootloader kılıdi açılmamış)
Bu cihazı kullananlar acaba bana ulasabilirler mi? Veya şuanki romlara geçmek mantıklı mı? uzun süredir kendi cihazımda aosp rom kullanıyorum alıştım da, eğer bildiğiniz iyi,stabil, hızlı ve uzun süre kullanılabilecek rom var...
Merhaba arkadaşlar,
Corvus 16.8 romunu yükledim dün fakat bugün romu karıştırırken HD ses butonunun gri tonlu (aktif edilemeyen vaziyette gördüm) sonra da AAC özellikli kulaklıgin AAC kullandığını görünce kafam karıştı
Normald AAC otomatik aktif oluyor HD sesle beraber, ses kalitesinde aman aman...
Hocam onu denedim ama lakin yinede direk bağlandı yazıyor tekrar bağlanınca
Bu arada temiz kurulum yapıp hallettim yinede bilen bir arkadaş varsa yazarsa başka kişilere de yardımcı olabilir format aramama durumu olan kişiler için
Hocam bazen romlar kurulumdayken bozutuyor bazı şeyleri optimize edemiyor özellikle şarj ve performans anlamında
Yapabileceğiniz en iyi iki şey var
Clean flashla yeniden aynı sürümü yuklemek (yedek almak isterseniz alın ama önerim çok önemli değilse yedeksiz sıfırdan cihazı kurun)
Aynı sorun...
Hocam WhatsApp aeroda böyle bir sorunla karsilasmiyorum kullandığınız mod ne ise sizden orjinal wpi silmenizi istiyor mu acaba paket ismi farklı ise böyle bir uyarı vermesi normal
Denerim bir daha aynı yere gidince hocam veya en kötü clean flash yaparım romu tekrardan
Birde tarayıcı verileri işe yarar mı ki? Sonuç olarak olduğu gibi kullanma bildirimi android sistemi bildiriminden düşüyor?
Arkadaşlar az önce yanlisikla şifresi olmayan wifide (arayüz çıkıp oturum açılan şifresiz wifiler) bu ağı olduğu gibi kullan yaptım ve üstüne bir daha sorma dedim ve şuan o ağa her baglandigimda bir soru sormuyor bağlandı deyip internet erişimine sahip olamıyorum
Sıfırlama seçeneklerinde wifi...
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iconify ve buna benzer modül bazlı sistem özelleştirmeleri android sistemini yorar mı-Ram veya CPU gibi performans ve pile etkisi olur mu? Sistemde lag oluşturur mu?
Launchersiz halledebilirim belki diye hocam, yoksa uğraşmam başka launcher yükler geçerim sonuçta ama her launcherda hepsi aynı olmuyor genel bir çözüm yolu bulabilirsem diye açtım konuyu
Arkadaşlar ekledigim sslerde gördüğünüz gibi HeyMelody, Sa2ration, RmPomodoro gibi uygulamalar Samsung simge şekline sahip olmuyorlar (a10 için oneui launcher modülü kurulu telefonda) bunları diğer simgeler gibi yapma sansim varmı? Bazı launcherlarda uyarlama diye seçenek oluyor ama bu...