ıhlamur kullanıcısının son içeriği

1. ıhlamur

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Tam öğrenip adım adım olacak şekilde rehber konu açar mısınız hocam. Büyük bir kitle bu sorundan müzdarip olup yıllardır kullandığı numarasını bırakıp başka numara almak zorunda kalıyor
  2. ıhlamur

Uygulama YouTube ReVanced Extended + Music ♪

Güncelleme sürekli geliyor ama uygulama versiyonları hep aynı
  3. ıhlamur

Yardım HyperOS 3 te bile eski simgeler

Poco için konuşuyorum neden hala güncellemiyorlar simgeleri. Çok kötü görünüyorlar.
  4. ıhlamur

Yardım Bonusflaş ve paraf mobil girilmiyor

Apatch ile aynı sorunu yaşıyorum
  5. ıhlamur

Uygulama InstaPro & Insta v13_80_TR_ADM Türkçe

Hocam hem klan yüklü klon kullanıyordum çünkü orijinal isim olan kurulduğunda play store'da güncelleme olarak gösteriyordu sürekli şu an sizin paylaştığınız orijinal isimli olan play store'da güncelleme olarak gösterir mi
  6. ıhlamur

Uygulama InstaPro & Insta v13_80_TR_ADM Türkçe

Hocam en son paylaştığınız sürümü yüklediğimde ekstra instagram olarak yükledi sanırsam paket adı klon değil. Playstoreda güncelleme olarak gözükmez mi sürekli uygulama?
  7. ıhlamur

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Hangi romlarda çalışıyor bu yöntem hocam?
  8. ıhlamur

Yardım A15-A16 için Play Integrity Fix

Yok mu bir bilen?
  9. ıhlamur

Yardım Şebeke sinyal güçlendirici modül

Var mı? İnternette bulduğum birkaç tanesini denedim fakat işe yaramadı
  10. ıhlamur

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

Resmi bir site mi hocam bu
  11. ıhlamur

HyperOS Poco X6 Pro Hyperos 3.0 ne zaman gelecek

Xiaomiupdate.com sitesinde görünmüyor hocam en güncel nerden takip edebiliriz rom yayınlanır yayınlanmaz ?
  12. ıhlamur

Yardım A15-A16 için Play Integrity Fix

Sadece fix yükleyerek çözüyorduk şimdi baktığımda box falan bir çok modül de yüklüyoruz tek bir modülle bu iş çözülemiyor mu artık? Bende bu yüklü fakat apatch güncelledikten sonra paycell uygulaması hata vermeye başladı zaten bonusflaş da çalışmıyor
  13. ıhlamur

Yardım MIUI 14 e dönmek istiyorum.

Güvenlik uygulamasının güncellemesini kaldırın ve güncellemeyin. Otomatik gereksiz yere başlatılan uygulama sorunu son bulacak
  14. ıhlamur

Yardım Magisk modülünün şarj yiyip yemediğini nasıl görürüz?

Bunu görebileceğimiz ir uygulama ya da öntem var mı? Ayarlar pil kısmından çünkü bunu görmemiz imkansız
  15. ıhlamur

Yardım Bu pil tüketimi neden?

Telefon kullanılmadan %11 şarj yemiş
Üst Alt