Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam öğrenip adım adım olacak şekilde rehber konu açar mısınız hocam. Büyük bir kitle bu sorundan müzdarip olup yıllardır kullandığı numarasını bırakıp başka numara almak zorunda kalıyor
Hocam hem klan yüklü klon kullanıyordum çünkü orijinal isim olan kurulduğunda play store'da güncelleme olarak gösteriyordu sürekli şu an sizin paylaştığınız orijinal isimli olan play store'da güncelleme olarak gösterir mi
Hocam en son paylaştığınız sürümü yüklediğimde ekstra instagram olarak yükledi sanırsam paket adı klon değil. Playstoreda güncelleme olarak gözükmez mi sürekli uygulama?
Sadece fix yükleyerek çözüyorduk şimdi baktığımda box falan bir çok modül de yüklüyoruz tek bir modülle bu iş çözülemiyor mu artık?
Bende bu yüklü fakat apatch güncelledikten sonra paycell uygulaması hata vermeye başladı zaten bonusflaş da çalışmıyor