İhaleci kullanıcısının son içeriği

1. İhaleci

Duyuru MIUI 10 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

Mi4 LTE cihazım hala bozuk nereden yaptırabilirim
  2. İhaleci

Yardım Mi4 kapandı açılmıyor!!

Hocam geçen ay benim telefonda gitti durduk yere sebebini bir türlü çözemedim. Eğer çözersen çözüm yöntemini bana söyler misin?
  3. İhaleci

Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

Hocam bende sizin gibi yapmaktayım güncelleme konusunda fakat benim mi4 bozuldu :(
  4. İhaleci

Soru Mİ6 Yaşadığınız Sorunlar

Konu dışı lakin paylaşmak istedim. Hocam hiç şüphesiz Xiaomi cihazları benim için başarılı ve asla değiştirmeyeceğim cihazdır. Geçenlerde Mİ4-LTE cihazım kendiliğinden gitti ve cihazı ilk çıktığı zaman alanlardanım. Bir yıl önce cihaz kendiliğinden reset atmaya başladı. Daha sonra yukarıda da...
  5. İhaleci

Soru Mi A1 Şubat Ayı Güncellemesi

Hocam A1 için güncelleme geldi diye biliyorum. Diğer sorunuza gelince haftalık güncelleme xiaomi cihazlarına kendi ara yüzü olan mi uzantılı beta rom versiyonlarına geliyor. Yani A1 cihazında saf android olduğu için siz bu mi romdan yararlanamazsınız. Güncelleme geldi diye biliyorum fakaz şuan...
  6. İhaleci

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bir madalyada biz isteriz
  7. İhaleci

Soru Silinmiş Mi hesabını geri alma

byrodi Teşekkürler
  8. İhaleci

Soru Mi note 3 Şarj Azalma Sorunu

Yani seni trolledim diyorsun hocam :) iyi espriydi şaka için teşekkürler saygılar hayırlı geceler.
  9. İhaleci

Cihazda rot yok fakat bahsettiğiniz rehberleri takip ettim yararını göremedim. İşin özetini @cantara hoca yapmış benim cihaz donanımsal olarak arızalı. Yazılımsal olsaydı kaçmazdı çünkü yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
  10. İhaleci

Hocam sorun yazılım salsa bu durumu nasıl çözebilirim? Tekrar rom yüklenmiyor recovery mode bile giremiyorken bu durumu nasıl düzeltirim?
  11. İhaleci

Hocam gerçekten Xiaomi cihazlarını beğeniyorum fakat Mi4-LTE cihazımı ilk çıktıgında almış bulunmkataydım. Bir sene önce kendi kendine reset atmaya başladı ve bu sorun hem kararlı hemde beta romda aynen devam etti. Geçen günde kendi kendine kapandı ve bir dahada açılmadı. Yazılımsal olsa inan...
  12. İhaleci

Diğer Xioami Cihazında Bulunmayan , Olmasını istediğimiz Özellikler

Hocam belki konu dışı olacak ama garanti ağı genişletilmesi gerekir. Kısacası Xiaomi ülkemizde distribütörlüğü üslenmesi gerekir diye düşünüyorum.
  13. İhaleci

Soru Mi A1 Garanti hakkında

Hocam KVK garantili telefonu nereden aldınız?
  14. İhaleci

Soru Mi A1'de görülen genel hatalar

Hocam cihaz hakkında olumsuz bir ibare görmedim. Fakat bekleyip görmek gerek yeni cihazları. Hocam geçenlerde benimde Mİ4-LTE cihazım durduk yere gitti. İlk başlarda hiç bir sıkıntısı yokken son zamanlarda kendi kedine reset atmaya başladı. Daha sonra bu olay sıklaştı ve geçenlerde bir daha...
  15. İhaleci

Hocam Mİ4-LTE kronik arızası yüzünden ince eleyip sık dokumak istiyorum. İşte bu yüzden sık sorularla sizleri sıktıysam af ola.
Üst Alt