Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu dışı lakin paylaşmak istedim.
Hocam hiç şüphesiz Xiaomi cihazları benim için başarılı ve asla değiştirmeyeceğim cihazdır. Geçenlerde Mİ4-LTE cihazım kendiliğinden gitti ve cihazı ilk çıktığı zaman alanlardanım. Bir yıl önce cihaz kendiliğinden reset atmaya başladı. Daha sonra yukarıda da...
Hocam A1 için güncelleme geldi diye biliyorum. Diğer sorunuza gelince haftalık güncelleme xiaomi cihazlarına kendi ara yüzü olan mi uzantılı beta rom versiyonlarına geliyor. Yani A1 cihazında saf android olduğu için siz bu mi romdan yararlanamazsınız.
Güncelleme geldi diye biliyorum fakaz şuan...
Cihazda rot yok fakat bahsettiğiniz rehberleri takip ettim yararını göremedim.
İşin özetini @cantara hoca yapmış benim cihaz donanımsal olarak arızalı. Yazılımsal olsaydı kaçmazdı çünkü yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.
Hocam gerçekten Xiaomi cihazlarını beğeniyorum fakat Mi4-LTE cihazımı ilk çıktıgında almış bulunmkataydım. Bir sene önce kendi kendine reset atmaya başladı ve bu sorun hem kararlı hemde beta romda aynen devam etti. Geçen günde kendi kendine kapandı ve bir dahada açılmadı. Yazılımsal olsa inan...
Hocam cihaz hakkında olumsuz bir ibare görmedim. Fakat bekleyip görmek gerek yeni cihazları.
Hocam geçenlerde benimde Mİ4-LTE cihazım durduk yere gitti. İlk başlarda hiç bir sıkıntısı yokken son zamanlarda kendi kedine reset atmaya başladı. Daha sonra bu olay sıklaştı ve geçenlerde bir daha...