Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen öyle şikayet edip davayı kazanmak için herşeyi yapacağım her türlü delili önlerine sunacağım. Gerçekten baktığımızda bu paralar az paralar değil. Cihazı ikinci defa gönderdim gelince şikayet dilekçemi sunacağım. Süreç ilerledikçe hepinize haber vereceğim. Bu içler acısı durumdan...
Ben servise gönderdim gözüm gibi baktığım halde arkadan darbe aldığı için böyle oluyor dediler 1150 tl ye erkan değişimi zorunluymuş çok saçma.En yakın zamanda tüketici hakları mahkemesine gidip paramı geri alacağım. Nedense sadece migros tan alanlarda bu sorun var.
Sadece kilit ekranında olması biraz tuhaf ekran panelinde sorun olsa sürekli böyle bir parlama yapar diye düşünüyorum. Olmazsa diğer arkadaşlar gibi çin romu yükleyip İngilizce kullanacağız başka bir seçenek yok gibi görünüyor
Hayır bende dün rus romundan global stabile geçtim yani 10.0.3.0 sorun maalesef hala devam ediyor. Android 9 u bekleyeceğim o gelince yine devam ederse telefonu ritzy teknik servisine göndereceğim çözülecek gibi değil çünkü
Tabi kendisi gelse daha iyi olur ama telefondaki parlama sorunu gerçekten sinir bozucu.Rom indirip kurmanın başka yolu var mı acaba? Kendisi gelince globale kendi kendine mi geçecek?