ie722012 kullanıcısının son içeriği

1. ie722012

Yardım Mİ9T Pro bootloader kilitli rom atamıyorum

Arkadaşlar elimde bir tane mi9t pro var ve ben bu cihaza MiFlash programı ile rom atmak istiyorum yalnız MiFlash programı hep error hatası veriyor cihazı fastboot modunada alabiliyorum cihaza ne twrp nede fastboot'tan rom atabiliyorum yardımcı olacak varmı?
  2. ie722012

Yardım Romdan Sonra Veri Kurtarma

Sa beyler ben cihazıma rom attım senkronizasyonda kapalıydı yani bileceğiniz 10 15 taneye yakın fotoğrafım gitti. Kurtarma olasılığım varmı veya ücretli destek verebilecek kişiler varmı? Cihazım: Xiaomi Mi 9T Pro Ram:8GB Depolama:256GB
  3. ie722012

Yardım Mi 9T Pro Sim pin kullanarak kilit açılamadı hatası

Sa arkadaşlar. Bu gün global rom attıktan sonra sim pin kodunu giriyorum ondan sonra bu ekran geliyor buraya ne yapacağım. Yardımcı olana şimdiden teşekkürler. 1600112455 Nescafe656 reis yardımcı olacak yok mu ?
  4. ie722012

Çözüldü Xiaomi Mi 9T Pro Fastboot ekranında kaldı

Sa arkadaşlar. Bu gün twrpden wipe cache dalvik systemi işaretledim ve reboot system dedim. Ardından cihaz ne normal açılıyor nede twrp üzerinden açılıyor. Ne yaptıysam olmadı direk FASTBOOT ekranına geliyor ve orada takılı kalıyor. XiaoMi'nin logosundan sonra hemen FASTBOOT'ta takılı kalıyor...
  5. ie722012

Yardım Mi 9T Pro 4.5G şebeke sorunu QPST qcn xqcn bilgisi olan varsa Çok Acil Destek!

Sa arkadaşlar. Telefonumun özellikleri 256Gb Hafızası var ve 8 Gb Rami var olan modeli bende mevcut. Yalnız ne yaptıysam 4.5G yi alamıyorum ve şebeke arada gidip geliyor. Uçak moduna veya telefonu yeniden başlatıp açınca düzeliyor şebeke geliyor ama yalnız 4G veya 3G de şebeke çekiyor oda 2 3...
  6. ie722012

Yardım Xiaomi Mi 9T Pro hayalet ekran

Pubg sürekli oynadığım için e malum cihaz ısınıyor ve aşırı ısınmasından kaynaklı oluyor galiba oyunu kapattıktan hemen sonra normal telefonu kullanırken göze batan silik ekran yani pubg oynarken ekranda hayalet gibi iz bırakmış izler oluyor. Yok mu bunun çaresi?
  7. ie722012

Yardım Xiaomi Mi 9T Pro Şarj tüketim sorunu

Arkadaşlar telefonum miui 12 rom var. 4.5g yok ve çok hızlı şarj harcıyor. Pubg mobile 60 fps oynuyorum pubg oynamasamda şarj çok hızlı gidiyor. Pil tasarrufu da açık. Yokmu çözümünü bilen. Fotoğraf linklerini aşağıya yazıyorum.
Üst Alt