idrisapa kullanıcısının son içeriği

1. I

Çözüldü Xiaomi redmi note 7/ MiFlashTool hatası

Merhabalar halidyiğit hocam ile çözüme kavuştuk cihaz edl modda tom almıyor emmc çipi arızalı
  2. I

Yardım Bootloder kilidi yardim

dostum haklısın ben sadece bootloader kilidinin kaldırılmasından değil rom yüklenmesinden bile rahatsız oluyorum. yine de herkesin kendi seçimi ancak rom yükleyerek veya bootloader kilidi açarak büyük risk alıyorsunuz son zamanlarda cc ve kvkk aykırılıkları artmış durumda bootloader gibi...
  3. I

nasıl rom yükleyeceğim ?
  4. I

Yardım Bootloder kilidi yardim

Selam dostum eğer rom atmayacaksan bootloader kildini kapalı tutmanı öneririm cihazın herhangi bir sebepten emmc hatası verirse bootloader kilidi açık olduğundan dolayı garanti kapsamı dışında kalacaktır.
  5. I

Yardım Rom sonrası Takılma yavaşlık ve kasma

Selam dostum miflashtool da flash atarken clean all seçeneğini işaretleyip tekrardan rom atmayı dene derim. Farklı bir yolla çözersen buraya yaz lütfen
  6. I

Merhabalar cihazım : xiaomi redmi note7 (64/4) telefonum 2 hafta önce sustu/kapandı şarja taktığımda veya açmaya çalıştığımda hiç tepki vermiyor) bunun üzerine yazılım kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüp rom atmaya karar verdim Mi flash tool ile şu roomu kurmaya çalışırken şu şekilde bir...
Üst Alt