iderin kullanıcısının son içeriği

1. I

MIUI 12 Mi 8 mıuı 12 için tahmini tarihler

Öyle diyor herkes, bir yandan gelsin diyoruz bir yandan da tedirginim açıkcası
  2. I

Soru Mi 8 için Gcam

Merhaba, siz hangi versiyonu kullanıyorsunuz ? Ben daha önce 7.3 kullanıyordum sıfırlayınca bir daha bulamadım. 7.4 yükledim , sanki 7.3 daha iyiydi.
  3. I

MIUI 12 Mi 8 mıuı 12 için tahmini tarihler

Bi yerde görmüştüm, geri bildirim sonucu cevap gelmiş sanırım Ekim ayı içersinde diye. Ama şu sıralar gelse süper olur. Aslında kullananlar da şarj vs bazı sıkıntılar olduklarını söylerler. İstiyoruz ama pişman olmayız umarım
  4. I

Soru Kilit Ekranı 1 Bildirim 3 Bildirim olarak Görünüyor

Rom a nereden bakabilirim ? Türkiye cihazı, MIUI Global 11.0.5 Kararlı yazıyor sürüm de Hemen deniyorum android olarak 1601016599 Bu arada benım Android'miş bildirimler şimid Mıuı olarak deniyorum AdemBey 1601016942 Maalesef yine aynı şekilde.. Ayrıca bildirimleri mıuı ya aldığımda...
  5. I

Bildirimler mıuı olarak, 10 15 tema denedim hepsinde bildirimler 3 tane gözüküyor kilit ekranında
  6. I

Bu sorunu yaşayan yok mu ?
  7. I

Tema MIUI 11 için M12 tema

Ben bu her iki temayı kullandığım da kilit ekranında bildirimler 3 er tane gözüküyor. Mi 8 kullanıyorum, daha önce başına gelen var mı? 1600954868 Aynı sorun bende de var
  8. I

Merhaba onu nasıl ayırt edebilirim ? Mi 8 için veyatta kullandığım sürüm için uygun temayı nasıl bulabilirim veya anlayabilirim
  9. I

Bilen kimseler yok mu ?
  10. I

Soru Mi 8 / Kullandığınız Temalar

MIUI Global 11.0.5
  11. I

Soru Mi 8 / Kullandığınız Temalar

Merhaba, Kullandığınız hata vermeyen temaları paylaşır mısınız ? Teşekkürler
  12. I

Merhaba arkadaşlar, Mi 8 Cihazım da tema store den farklı bir tema yaptığım da kilit ekranında bildirimler 3 adet gözüküyor. Ayrıca bildirim seçeneğini Mıuı yaptığım da 2 kez gösteriyor mesajı içeriği. Örnek; Whatsapp dan bir mesaj geliyor ama kilit ekranında 3 kez gösteriyor. Temayı...
  13. I

Yardım tema kilit ekranı sorunu

Merhaba, bu sorunu çözebildiniz mi ? Aynı sorunu bende yaşıyorum
  14. I

Soru KİLİT EKRANI 1 BİLDİRİM 3 BİLDİRİM OLARAK GÖRÜNÜYOR

Merhabalar, orjinal tema harici tema store den yeni bir tema indirip uyguladığımda kilit ekranında 1 Mesaj Bildirimi 3 Bildirim olarak görünüyor. Sebebi nedir, yaşayanlar var mı ? Şimdiden teşekkürler
Üst Alt