ichrkcs kullanıcısının son içeriği

1. ichrkcs

Yardım Redmi Note 11 Pro 4G Videoda kötü ses kalitesi

Karşı tarafla görüşürken sesim çok güzel gidiyor, hoparlörler çok güzel çalışıyor, ama video çekerken aldığı ses kaydı vasat durumda. Sürümüm Global 13.0.2.0 SGDTRXM Kamera sürümü: 4.5.000480.0 Sorun yaşamayanlar sürümünü paylaşabilirse çok sevinirim.
  2. ichrkcs

Soru Custom Rom Sonrası Sorunlar

Merhaba, bir kaç custom rom denedikten sonra MIUI' ın daha iyi ve kullanışlı olduğunu düşünüp stok roma dönüş yaptım. Relock yaptım ancak telefonumun kamerası eskiye oranla daha kötü çekmeye başladı ve biraz sarj sorunları yaşamaya başladım. Mi Flash ile stok rom atmak cihazı tamamıyla...
  3. ichrkcs

Soru Pixel Sesleri

Merhaba PE RR romlarındaki gibi pixel zil sesleri bildirimlerinin olduğu bir modül var mı? Rom olarak yükledim ama MIUI daha kullanışlı geldiği için dönüş yaptım.
  4. ichrkcs

Diğer Araç teybine yazılım atma?

Dostlar selam, size bir sorum var. 2012 Model Linea sahibiyim. Daha önceki sahibi araca android teyp taktırmış. Yazılımsal olarak çok karışık ve kullanışsız geldi bana. Buna başka modelin romunu yazabilir miyiz acaba?
  5. ichrkcs

Soru Flaş Bildirim

merhaba, cihazda gelen mesaj bildirimlerinde flaşın yanmasını açabiliyor muyuz?
  6. ichrkcs

Soru Mi 9 Lite 2. SIM' de acil çağrılar sorunu

Merhaba, Mi 9 Lite kullanıyorum. Cihazın bl kilidi açık. eaa rom ve miui 12 kurdugumda 2. sim kart belli bir süre sonra yalnızca acil çağrılara geçiyor. Uçak moduna alıp tekrar açınca düzeliyor belli süre sonra yine aynı şey oluyor. Globalde de sorunu yaşıyordum cihazı yeniden başlatttığımdan...
  7. ichrkcs

Soru Mi9 Lite Relock

Araştırdım ancak bulamadım, Relock işlemi nasıl yapılıyor acaba? MiA3' deki yöntemi denedim ancak bir sonuç alamadım.
  8. ichrkcs

Soru MIUI 12 Beta katılımı

Merhabalar betaya katılma şansımız var mı cihazım global
  9. ichrkcs

Satış iPhone 7 32GB

Cihaz güzel çalışıyor. Tek kusuru ekrandaki çiziğidir. Batarya %77 yanında sıfır bataryası verilecektir. Kulaklık aparatı sarj adaptörü kablosu ve kutusu vardır. Pazarlık olur. Takas olur. Bursa Mustafakemalpaşa ve yakınlarında alıcı arkadaşlar yazarsa sevinirim. İyi forumlar
  10. ichrkcs

Soru Güncelleme hakkında

Merhaba, Redmi Note 8 Pro, MIUI GLOBAL 11.0.6 | Kararlı 11.0.6.0 ( PGGMIXM ) sürümünü kullanıyorum. Android 10 sanırım 11.0.2.0 biraz kafam karıştı yeni kullanıcıyım bu durumu açıklayabilir misiniz? 11.0.6.0 sürümü Android 10 almayacak mı?
  11. ichrkcs

Soru Bildirim Sesleri Hakkında

Merhaba, Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Bildirim seslerinde bazı tonlar birden farklı şekilde uyarı yapıyor farklı kuş sesleri vs gibi. Kendi istediğimiz seslerden bildirim tonları oluşturma imkanımız var mı?
Üst Alt