ichrkcs kullanıcısının son içeriği

1. ichrkcs

Soru Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

Redmi Note 8 pro ve Mi 9 Lite kullandım uzunnnn zaman. daha sonra cihazları güncelleme amaçlı note 11 pro ve note 10 pro aldım. note 11 proda video kaydında sesi bozuk alma, sensör vs gibi sorunları var. ama note 10 pro taş gibi cihaz hiçbir sorunu yok. note 11 pro için tüketici hakem heyetine...
  2. ichrkcs

Yardım Redmi Note 11 Pro 4G Videoda kötü ses kalitesi

ApkMirror uygun mudur indirmek için
  3. ichrkcs

Abartısız söylüyorum Note 8 Pro çok daha kaliteli şuan bu Note 11 Prodan. İnternetten almış olsaydım kesinlikle iade ederdim
  4. ichrkcs

Karşı tarafla görüşürken sesim çok güzel gidiyor, hoparlörler çok güzel çalışıyor, ama video çekerken aldığı ses kaydı vasat durumda. Sürümüm Global 13.0.2.0 SGDTRXM Kamera sürümü: 4.5.000480.0 Sorun yaşamayanlar sürümünü paylaşabilirse çok sevinirim.
  5. ichrkcs

Soru Custom Rom Sonrası Sorunlar

Stock roma mi flash üzerinden dönüp komut penceresinden relock komutu vermiştim. Şİmdi miui 10 u mi flash ile yüklerken kilitle ve kur seçili şekilde yükleyeceğim. yansın artık ne yapalım belki çözüm olur
  6. ichrkcs

Soru Custom Rom Sonrası Sorunlar

Merhaba, bir kaç custom rom denedikten sonra MIUI' ın daha iyi ve kullanışlı olduğunu düşünüp stok roma dönüş yaptım. Relock yaptım ancak telefonumun kamerası eskiye oranla daha kötü çekmeye başladı ve biraz sarj sorunları yaşamaya başladım. Mi Flash ile stok rom atmak cihazı tamamıyla...
  7. ichrkcs

Yardım Mi 9T Dokunmatik kendi kendine dokunuyor

hangi miui sürümünü kullanıyorsun?
  8. ichrkcs

Sohbet Sohbet köşesi

sorun değil ya rahatsız olmuyorum. sorgulamak iyidir :D
  9. ichrkcs

Sohbet Sohbet köşesi

tanrıya daha yakın olmak gibi reklamlar görüyorum sorunlarım var sanırım asnmdfjqnwerjf
  10. ichrkcs

Mi 9 Lite kullanıyorum, MIUI 11 kurdum sarj sorunu yüzünden ve Ghost touch sorunu yaşadım. 12'ye yükselttiğimde sorunum ortadan kalktı. Sanırım bu sorun daha çok yazılımsal bir sorun.
  11. ichrkcs

ne yaptılar çok merak ettim var mı gelişme :)
  12. ichrkcs

Soru Pixel Sesleri

Çok teşekkür ederim.
  13. ichrkcs

Soru Pixel Sesleri

Merhaba PE RR romlarındaki gibi pixel zil sesleri bildirimlerinin olduğu bir modül var mı? Rom olarak yükledim ama MIUI daha kullanışlı geldiği için dönüş yaptım.
  14. ichrkcs

Yardım Ne alayım ?

üç telefon arasında mi en mantıklısı
  15. ichrkcs

Sohbet Türkçe Rapte En Sevdiğiniz Şarkılar

Şu sahneyle izleyince ayrı güzel :d
Üst Alt