Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 8 pro ve Mi 9 Lite kullandım uzunnnn zaman. daha sonra cihazları güncelleme amaçlı note 11 pro ve note 10 pro aldım. note 11 proda video kaydında sesi bozuk alma, sensör vs gibi sorunları var. ama note 10 pro taş gibi cihaz hiçbir sorunu yok. note 11 pro için tüketici hakem heyetine...
Karşı tarafla görüşürken sesim çok güzel gidiyor, hoparlörler çok güzel çalışıyor, ama video çekerken aldığı ses kaydı vasat durumda.
Sürümüm Global 13.0.2.0 SGDTRXM
Kamera sürümü: 4.5.000480.0
Sorun yaşamayanlar sürümünü paylaşabilirse çok sevinirim.
Stock roma mi flash üzerinden dönüp komut penceresinden relock komutu vermiştim. Şİmdi miui 10 u mi flash ile yüklerken kilitle ve kur seçili şekilde yükleyeceğim. yansın artık ne yapalım belki çözüm olur
Merhaba, bir kaç custom rom denedikten sonra MIUI' ın daha iyi ve kullanışlı olduğunu düşünüp stok roma dönüş yaptım. Relock yaptım ancak telefonumun kamerası eskiye oranla daha kötü çekmeye başladı ve biraz sarj sorunları yaşamaya başladım. Mi Flash ile stok rom atmak cihazı tamamıyla...
Mi 9 Lite kullanıyorum, MIUI 11 kurdum sarj sorunu yüzünden ve Ghost touch sorunu yaşadım. 12'ye yükselttiğimde sorunum ortadan kalktı. Sanırım bu sorun daha çok yazılımsal bir sorun.
Merhaba PE RR romlarındaki gibi pixel zil sesleri bildirimlerinin olduğu bir modül var mı? Rom olarak yükledim ama MIUI daha kullanışlı geldiği için dönüş yaptım.