ichburak kullanıcısının son içeriği

1. ichburak

Yardım telefon sıfırlama sonrası şebeke yok

oncelikle herkese kolay gelsin. mi 11 lite telefonumu sifirladiktan sonra hatti taktim ve sim sifresi istedikten sonra sebeke gelmiyor. daha once de sifirladigimda boyle bir sorunla karsilasmamistim. modem dosyasi flashladim ve hala sebeke yok.
  2. ichburak

Çözüldü Modem dosyası flashladıktan sonra hiçbir wifi görmüyor

Merhaba bu gun telefonu güncelledim ve modem dosyası flashladım ama telefon wifi görmüyor ayarlardan wifi girince ayarlar kapanıyor
  3. ichburak

Çözüldü Bildirim paneli şeffaf oldu

miui 13 e gectikten sonra bildirim paneli boyle oldu video izlerken veya internette gezinirken farketmiyor. bu sorunu nasil duzeltebilirim telefonu kapat aç yapmama ragmen duzelmedi. 1645608549 ekte belirttim
  4. ichburak

Yardım Miui 13 Güncellemesini yaptım ama sunulan özelliklerin hiçbiri gelmedi

bu gun telefonuma miui 13 güncellemesini yaptım miui 13 ile gelen widgetler, canlı duvar kağıtları, yeni bildirim çubuğu falan hiç biri gelmedi nasıl düzeltebilirim? Miui Global 13.0.4
  5. ichburak

Yardım mi 11 lite sarj cok hizli bitiyor

arkadaşlar iyi aksamlar mi 11 lite kullanicisiyim ve çok memnunum ama gece 60 sarjda telefonu koyuyorum sabah uyandigimda şarjı bitmiş oluyor telefon durdugu yerde cok fazla şarj yiyor acaba sorun nedir? 1637794804 1637794914
  6. ichburak

Yardım ekranda sorun mu var? anlayamiyorum

ekran fotografa bakarken siyah yerlerden cizgiler iniyor gibi ve siyah yerler gri oluyor nasil anlatacigimi tarif edemiyorum ama always on display açıkken ekran tam siyah mesela twitter instagram dark mode de ekrandan çizgiler iniyor gibi sizde de böyle mi?
  7. ichburak

Yardım Sürekli recovery modda yeniden başlıyor

telefon güncelleme sonrası recovery modda başlıyor telefonu şarjı bitmemesi için tamamen nasıl kapatırım
  8. ichburak

Yardım Güncelleme sonrası recovery mod

Telefon bu sabah şarjda kendi kendine güncellenmiş ve otomatik recovery modda kalıyor ne yapmam lazım?
  9. ichburak

Soru mi 11 lite gcam nereden bulabilirim

mi 11 lite gcam nereden bulabilirim
  10. ichburak

Çözüldü miui 12 bildirim paneli gri nasil duzeltirim

TEMA KULLANMIYORUM
  11. ichburak

Yardım kablosuz kulaklik pop up

merhaba arkadaşlar yeni kablosuz kulaklik aldim "qcy t5" telefonum note 6 pro global miui 11 ama kulakligi baglayacagim zaman pop up cikmiyor bunu nasıl yapabilirim veya pop up cikan rom falan var mi?
  12. ichburak

Yardım Sürüm Düşürme Miui 12 ---> Miui 10

Arkadaşlar Öncelikle Selam. Şuanda Note 6 Pro Telefonumda Miui 12 RevOS 20.5.16 Beta Kullanıyorum ve hiç memnun değilim kasma donma çok fazla oluyor ben Miui 9 veya 10'a geri dönmek istiyorum bunun hakkında rehber falan var mı yardım edebilir misiniz eğer geri dönüş yoksa bile güzel bi rom...
  13. ichburak

Yardım Note 6 Pro sizce suan ki en güzel rom

suan eu.11 kullanıyorum memnun değilim ve romu değiştirme kararı aldım önerebileceğiniz rom var mı arkadaslar stabil olsun yeterli
  14. ichburak

Soru Global ile Eu rom arasında ki farklar

Arkadaslar selam Global sürümden xiaomi eu roma geçtim ama hiçbir fark göremedim mesela 4g yazısını lte yapmak istiyorum eskiden böyle bir özellik mevcuttu veya eu özelliklerine nereden ulasabilirim yardım eder misiniz
  15. ichburak

Yardım Veri bölümü şifrelenmiş telefon açılmıyor

Arkadaslar başlıkta belirttiğim gibi durum oldu telefon da açılmıyor açılırken android şifresi girin diyor doğru girdiğim halde açılmıyor
Üst Alt