Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırsalda test ettim imei repair işleminden sonra mi 9,se de kesinlikle band 20 4g çekmiyor hattı çıkarım başka tele takıyorum band 20 4g çekiyor.
Qpst ve qxdn qualcom yazılımları ile band 20 aktif etme işlemi yaptım maalesef başarısız. Band 20 geri gelmedi :(
İmei atıldıkdan sonra adanın pek çok ilçesinde test ettğm merkezdede test ettim ve hiç band 20 çekimi almadım band20 yok buharlaşmış. Genelde band 1 band 3 band 8 gördüm. Eu rom yüklenmişti tekrar global rom denemedim.
1561018986
İmei atıldıkdan sonra adanın pek çok ilçesinde test ettğm merkezdede test ettim ve hiç band 20 çekimi almadım band20 yok buharlaşmış. Genelde band 1 band 3 band 8 gördüm. Eu rom yüklenmişti tekrar global rom denemedim.
Mi 9 se cihazımda bina içi kapalı ortamda hiç bi şekilde internete giremiyorum içerde band 8e geçiyor telefon dışarı çıkınca band 1 oluyor band1 de internete girebiliyorum band 8 hiç net yok band 20 yi bulunduğum yerde hiç görmedim.
Eu rom 10.3.1 kullanıyorum telefona imei repair yapıldı...