İcardi99 kullanıcısının son içeriği

1. İcardi99

Yardım Sürekli yeniden başlıyor

Arkadaşkar artık sinir krizi geçirme evresine geldim cihazım Poco X3 Pro çok pinpirikli biriyim cihazıma çok iyi bakıyorum ama 2 hafta önce durduk yere cihaz kendini sürekli yeniden başlatmaya aldı poco yazıp kapanıyordu kendiliğinden sıfırlandı açıldı. Bugün tekrar yapmaya başladı sürekli...
  2. İcardi99

Soru Ana ekran sorunu

Poco x3 proda bulamadım ss atarmısın
  3. İcardi99

Soru Ana ekran sorunu

poco x3 aldım uygulama çekmecesi var sadece bunu nasıl normal yapabilirim,uygulama çekmecesini sevmiyorum ana ekrana alışmışım.şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler. İphone gibi sağa sola kaydırarak yapmak istiyorum telefonu sıfırlayacak veya zarar vermesen nasıl yapılabilir.
  4. İcardi99

Çözüldü Gizleme yardım

Allah razı olsun hocam denedim olmadı telefonu yeniden başlattım denedim oldu çok teşekkürler iyi forumlar dilerim
  5. İcardi99

Çözüldü Gizleme yardım

Hocam yarın halletsek mümkünmüdür discord Instagram vb. İleştişm bilginizi bırakırsanız daha hızlı çözeriz okulum var yatmam gerek lütfen yardım edin yarın
  6. İcardi99

Çözüldü Gizleme yardım

Poco saçmalığı
  7. İcardi99

Çözüldü Gizleme yardım

İkinci alan olmuyor güvenlik uygulamasındada bulunmuyor normalde dediğim gibi 3 kere sols kaydırınca oluyordu birşey oldı kapandı açamadım. Poco launcher çöp hep sıkıntı Xiaomi de olan çoğu şey farklı veya yok lütfen bilen yokmu imdat
  8. İcardi99

Çözüldü Gizleme yardım

Hocam bulamadım Allah rızası için yardım edin aile baskısından bıktım özelim kalmadı lütfen kimse yardım etmiyor bana yardım ulaştırın
  9. İcardi99

Çözüldü Gizleme yardım

Beyler Poco telefonda sola 3 kere kaydırınca gizli yer açılıyorduya birşey yaptım ayarladan açılmıyor artık gizli klasör kapanmış uygulamar normal yerde acil yardım lütfen Etiketleyip cevap yazarsanız sevinirim bildirim gelmiyor başka tür 1686075527 Lütfen yardım lütfen
  10. İcardi99

Yardım Launcher

Kral benim şuan antrenman var bi video tarzı birşey veya uzun ve detaylıca bir yazıyla anlatırmısın. Birde sorum bu özellik gelirmi gelirse ne zaman tahmini
  11. İcardi99

Yardım Launcher

Garantili bir video tarzı birşey atarsan hocam hallederiz
  12. İcardi99

Yardım Launcher

Bilmiyorum bana tarif ederseniz yapabilirim
  13. İcardi99

Yardım Launcher

Araştırma yapıpda açık ve net cevaba ulaşamadığım için yazdım
  14. İcardi99

Yardım Launcher

Evet 1683032526 Bilgim yok
  15. İcardi99

Yardım Launcher

Arkadaşlar ben direkt Xiaomi telefonlardaki gibi ekranı yukarı kaydırmadan ana ekranda sağa sola kaydırarak uygulamalara erişmek istiyorum ama poco telefonlarda olmuyor çözümü varmıdır. Veya poco X3 Pro ya bu özellik gelicekmi veya ne yapabilirim kurtarın lütfen
Üst Alt