Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşkar artık sinir krizi geçirme evresine geldim cihazım Poco X3 Pro çok pinpirikli biriyim cihazıma çok iyi bakıyorum ama 2 hafta önce durduk yere cihaz kendini sürekli yeniden başlatmaya aldı poco yazıp kapanıyordu kendiliğinden sıfırlandı açıldı. Bugün tekrar yapmaya başladı sürekli...
poco x3 aldım uygulama çekmecesi var sadece bunu nasıl normal yapabilirim,uygulama çekmecesini sevmiyorum ana ekrana alışmışım.şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler. İphone gibi sağa sola kaydırarak yapmak istiyorum telefonu sıfırlayacak veya zarar vermesen nasıl yapılabilir.
Hocam yarın halletsek mümkünmüdür discord Instagram vb. İleştişm bilginizi bırakırsanız daha hızlı çözeriz okulum var yatmam gerek lütfen yardım edin yarın
İkinci alan olmuyor güvenlik uygulamasındada bulunmuyor normalde dediğim gibi 3 kere sols kaydırınca oluyordu birşey oldı kapandı açamadım. Poco launcher çöp hep sıkıntı Xiaomi de olan çoğu şey farklı veya yok lütfen bilen yokmu imdat
Beyler Poco telefonda sola 3 kere kaydırınca gizli yer açılıyorduya birşey yaptım ayarladan açılmıyor artık gizli klasör kapanmış uygulamar normal yerde acil yardım lütfen
Etiketleyip cevap yazarsanız sevinirim bildirim gelmiyor başka tür
1686075527
Lütfen yardım lütfen
Kral benim şuan antrenman var bi video tarzı birşey veya uzun ve detaylıca bir yazıyla anlatırmısın. Birde sorum bu özellik gelirmi gelirse ne zaman tahmini
Arkadaşlar ben direkt Xiaomi telefonlardaki gibi ekranı yukarı kaydırmadan ana ekranda sağa sola kaydırarak uygulamalara erişmek istiyorum ama poco telefonlarda olmuyor çözümü varmıdır. Veya poco X3 Pro ya bu özellik gelicekmi veya ne yapabilirim kurtarın lütfen