ibrahimyz kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimyz

Rehber Çekirdek kapatma sorununa çözüm ve kasmadan Pubg Mobile Hd ayarlarda oynama

çekirdekleri acma konusunda rootsuz birşey yapamıyormuyuz. ben rootsuz çekirdekleri açmak istiyorum
  2. ibrahimyz

Güncelleme Mi5s Global Stable 9.5.2.0 (NAGMIFA) yayınlandı

bu sürüm simdi 9.2.1.0 dan daha iyi mi kullanan var mı arkadaşlar. ne sürümü bu
  3. ibrahimyz

Güncelleme Mi5s Global Stable 9.5.2.0 (NAGMIFA) yayınlandı

mi 5s 64 gb versiyona uyumlu mu acaba
  4. ibrahimyz

Soru 3 ve 4 cü çekirdeğin çalışmaması [emoji29]

aslında birde optimizasyon kapalı yapıp denemek lazım. nasil fark olur acaba.
  5. ibrahimyz

kullanıbilir alanımda yok gibi. 1.29 gb. onuda temizlik programi ile temizleyerek boşalttım. komple doluydu aslında. demek 151 bin iyi sonuç. sağolun arkadaşlar
  6. ibrahimyz

bu yazilardan sonra merak edip antutu benchmark i kurdum. mi 5s 3gb modelinde 151164 puan aldim. miui global kararlı 9.2.1.0 kullanıyorum. sonuçlar iyi mi sizce arkadaşlar. yada normali nedir bunun. sizdeki hangi romda ne gibi sonuçlar çıkıyor...
  7. ibrahimyz

3d touch mi 5s 64 gb versiyonda çalışıyor mu hocam
  8. ibrahimyz

ben eskiden cok rom değiştirirdim. özellikle galaxy s3 te kurmadıgim rom kalmamıştı. insan bi sure sonra yoruluyor. s3 u satinca iphone 7 almistim onda zaten pek yapamıyorsunuz.. sonra mi 5s i aldim ve buna baska rom yuklemedim hiç. yorulduğum icin. oyuzden birşey diyemem. yorulduysaniz en...
  9. ibrahimyz

evet optimizasyonu kapatınca cekirdekler acilip bi süre sonra yine kapanıyor. bende eski haline geri çevirdim. yani optimizasyon açık kullanıyorum
  10. ibrahimyz

bugün xiaomi mi a1 e çekirdek programı ni kurdum. 8 çekirdegin tamamı da çalışıyordu. benim mi 5s in 2 çekirdeği. tamamen saçmalamış xiaomi.is yerinde 10 kisiye aldirmistim. bir daha ne alırım ne aldırırım
  11. ibrahimyz

aynen hocam optimizasyon acik en iyisi gibi. pek bi kasma olmuyor. bizi idare ediyor.. sonra program larida kaldirdim gitti [emoji3][emoji3]
  12. ibrahimyz

evet bende denileni yaptım. ilk basta çalışıyor sonra tekrar çekirdekler kapanıyor. oyuzden kapatıp eski haline aldim teli. sonra kapanip açıldı yine çekirdekler çalışıyor. bi süre sonra yine kapanıyor
  13. ibrahimyz

tamam dır oldu hocam teşekkür ederim. peki bu şekilde telin pili daha cabuk mu bitecek. hız olarak acaba fark edecek mi. siz farkettiniz mi bi değişiklik. optimizasyon öncesi ve sonrası. hiz ve şarj olarak
Üst Alt