Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullanıbilir alanımda yok gibi. 1.29 gb. onuda temizlik programi ile temizleyerek boşalttım. komple doluydu aslında. demek 151 bin iyi sonuç. sağolun arkadaşlar
bu yazilardan sonra merak edip antutu benchmark i kurdum. mi 5s 3gb modelinde 151164 puan aldim. miui global kararlı 9.2.1.0 kullanıyorum. sonuçlar iyi mi sizce arkadaşlar. yada normali nedir bunun. sizdeki hangi romda ne gibi sonuçlar çıkıyor...
ben eskiden cok rom değiştirirdim. özellikle galaxy s3 te kurmadıgim rom kalmamıştı. insan bi sure sonra yoruluyor. s3 u satinca iphone 7 almistim onda zaten pek yapamıyorsunuz.. sonra mi 5s i aldim ve buna baska rom yuklemedim hiç. yorulduğum icin. oyuzden birşey diyemem. yorulduysaniz en...
bugün xiaomi mi a1 e çekirdek programı ni kurdum. 8 çekirdegin tamamı da çalışıyordu. benim mi 5s in 2 çekirdeği. tamamen saçmalamış xiaomi.is yerinde 10 kisiye aldirmistim. bir daha ne alırım ne aldırırım
evet bende denileni yaptım. ilk basta çalışıyor sonra tekrar çekirdekler kapanıyor. oyuzden kapatıp eski haline aldim teli. sonra kapanip açıldı yine çekirdekler çalışıyor. bi süre sonra yine kapanıyor
tamam dır oldu hocam teşekkür ederim. peki bu şekilde telin pili daha cabuk mu bitecek. hız olarak acaba fark edecek mi. siz farkettiniz mi bi değişiklik. optimizasyon öncesi ve sonrası. hiz ve şarj olarak