ibrahimseyda kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimseyda

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Bilgi için teşekkür ederim sağolun
  2. ibrahimseyda

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Merhaba, Çin veya global versiyon Mi 14 cihazlara server kaydı yapılmakta mıdır ? Server kaydı için cihazın bl kilidinin açık olması gerekmekte midir ?
  3. ibrahimseyda

Yardım Xiaomi 17 Ultra’ya Geçilir mi? (Eski MIUI Kullanıcısından Fikir Danışma)

Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim tekrardan. Muhtemelen alırım diye düşünüyorum cihazı.
  4. ibrahimseyda

teşekkür ederim hocam cevabınız için. bataryayı şunun için sordum aslında, gerçekte olan 6800 mAh ile yazılımın 6000 mAh görmesi arasında, ekranda görünen cihazın şarj yüzdesi, şarj olma durumu, cihazın genel batarya ömrü vs anlamında bir dezavantaj oluşturur mu diye. belki o anlamda en...
  5. ibrahimseyda

Merhaba, ben de xiaomi 17 ultra satın almayı düşünüyorum aklıma takılan birkaç konu var, bilgisi olanlar cevaplandırabilirse çok memnun olurum. Şu an yurtdışındayım ve kargo yoluyla hem CN hem global versiyon alabiliyorum. BL açabilmek için satıcıya ürün tarihini özellikle sordum. Ocak öncesi...
  6. ibrahimseyda

Çözüldü PC telefonu dosya aktarım modunda görmüyor. RN 11 Pro+5G

Merhaba sayın forum ahalisi. Telefonum yurtdışı, henüz imei işlemi görmemiş orjinal imeisi üstünde olan, bootloader kilidi açık, yeni hyperos 1.0.2 yüklenmiş bir cihaz. kod adı pissarro , 21091116UG, global versiyon. Telefon miui 14 yüklüyken de baya uğraştırmıştı pc nin görmesi konusunda...
  7. ibrahimseyda

Sohbet Mobil koyu mod görüntüsü

Sayın forumdaşlar hepinize merhabalar, az önce foruma mobilden girince koyu modda göz kanatan bir açılışla karşılaştım, acaba temada bir değişiklik mi oldu, koyu mod kullanan herkeste böyle mi ? Durum herkeste böyleyse ilgili kişilerin bir el atması mümkün müdür ? Şimdiden teşekkürler, hayırlı...
  8. ibrahimseyda

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

hocam sanıyorum minik bir karışıklık olmuş qcom 1.1 için yönlendirilen link ile qpst için yönlendirilen link çaprazlama olmuş, yani biri diğerine yönlendiriyor. konu için teşekkürler emeğinize sağlık
  9. ibrahimseyda

Yardım Google arama çıkmıyor !

Sistem başlatıcısı seçili iken de bu seçenek mevcut, eu 11.0.4 stabil kullanıyorum
  10. ibrahimseyda

Rom Mi6 Wps Hangi Rom

Wps ?
  11. ibrahimseyda

Çözüldü One Drive işaretleme sorunu.

Pdf dosyası açıksa standart gelmesi lazım, uygulama verilerini temizle yapmayı denediniz mi ?
  12. ibrahimseyda

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Tamamen size kalmış bir olay. Şuan stabil temadan daha az problemli görünüyor. Ancak stabil android 9.
Üst Alt