ibrahimseyda kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimseyda

Çözüldü PC telefonu dosya aktarım modunda görmüyor. RN 11 Pro+5G

Merhaba sayın forum ahalisi. Telefonum yurtdışı, henüz imei işlemi görmemiş orjinal imeisi üstünde olan, bootloader kilidi açık, yeni hyperos 1.0.2 yüklenmiş bir cihaz. kod adı pissarro , 21091116UG, global versiyon. Telefon miui 14 yüklüyken de baya uğraştırmıştı pc nin görmesi konusunda...
  2. ibrahimseyda

Sohbet Mobil koyu mod görüntüsü

Sayın forumdaşlar hepinize merhabalar, az önce foruma mobilden girince koyu modda göz kanatan bir açılışla karşılaştım, acaba temada bir değişiklik mi oldu, koyu mod kullanan herkeste böyle mi ? Durum herkeste böyleyse ilgili kişilerin bir el atması mümkün müdür ? Şimdiden teşekkürler, hayırlı...
  3. ibrahimseyda

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

hocam sanıyorum minik bir karışıklık olmuş qcom 1.1 için yönlendirilen link ile qpst için yönlendirilen link çaprazlama olmuş, yani biri diğerine yönlendiriyor. konu için teşekkürler emeğinize sağlık
  4. ibrahimseyda

Yardım Google arama çıkmıyor !

Sistem başlatıcısı seçili iken de bu seçenek mevcut, eu 11.0.4 stabil kullanıyorum
  5. ibrahimseyda

Rom Mi6 Wps Hangi Rom

Wps ?
  6. ibrahimseyda

Çözüldü One Drive işaretleme sorunu.

Pdf dosyası açıksa standart gelmesi lazım, uygulama verilerini temizle yapmayı denediniz mi ?
  7. ibrahimseyda

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Tamamen size kalmış bir olay. Şuan stabil temadan daha az problemli görünüyor. Ancak stabil android 9.
  8. ibrahimseyda

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

bende de hata yok siz nasıl bir hata alıyorsunuz. ben güncelleme ile kurdum, 0 kurulum değil
  9. ibrahimseyda

Hocam bildirim sabit kalıyor, mesela müzik açtınız youtubedan, simge müzik açık kaldıkça sabit. Yani düzelmiş önceki duruma göre
  10. ibrahimseyda

İkonlar yine görünüp kayboluyor. Eğer kalıcı bir bildirim varsa sürekli duruyor. Mesela accubattery açtınız diyelim sürekli bildirim çubuğunda duruyorsa yukarda da sürekli duruyor. Öbür türlü birkaç saniye surup kayboluyor. Şimdi tekrar baktım WhatsApp duruyor mesela hocam.
  11. ibrahimseyda

Soru Mıuı rom 11 stabil sürüm

Eu ekibi iyi çalışıyor maşallah, yayınlanan china stabil romların eu customları hızlı bir şekilde yayınlanıyor.
Üst Alt