Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar rootlu cihazım var. Magiskden parafı gizledim. Nfc ayarladım. Ama pos cihazına okuttuğuda kartı alınız, manyetik cip ile deneyiniz diye hata veriyor ne yapabilirim
Şu iki kız resmi varya onlar galeride gözükmüyor ama birisine resim atmak için galeriyi seç dediğimde bu resimler çıkıyor. Atmak istediğimde ise desteklenmiyoe diyor. Bu resimleri nereden bulup silebilirim
https://streamable.com/5uibrq
Buna bakar mısınız. Böyle ilginç fps düşümü gibi kasma oluyor. Telefonun hızı iyi ama zaman zaman bu şekilde yapıyor. Kaç kez format data yaptım aynı
Merhaba mi 9 T cihazım var. Bootloader açık. Eu roma geçmek istiyorum. Şimdi 4 wipe format data yapsam twrp siliniyor sanırım yeniden başlat deyince fastboot ekranına düşüyor root olmadığı için. Direk 4 wipe yapıp eu flashlasam olur mu? Twrp silinmesin istiyorum. Tam olarak ne yapmam lazım eu...
Eu beta rom vardı daha sonunda eu stable rom kurdum. Ondada mesajlara girince hata veriyordu yeniden eu rom döndüm. Sonra magisk flashladım twrpden. İnstallion failed diyor nasıl magisk yükleyebilirim