ibrahimsa94 kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimsa94

Yardım Mi9t ile nfc ödeme hatası

Merhabalar rootlu cihazım var. Magiskden parafı gizledim. Nfc ayarladım. Ama pos cihazına okuttuğuda kartı alınız, manyetik cip ile deneyiniz diye hata veriyor ne yapabilirim
  2. ibrahimsa94

Yardım Desteklemeyen fotolar silme

Şu iki kız resmi varya onlar galeride gözükmüyor ama birisine resim atmak için galeriyi seç dediğimde bu resimler çıkıyor. Atmak istediğimde ise desteklenmiyoe diyor. Bu resimleri nereden bulup silebilirim
  3. ibrahimsa94

Çözüldü Mi room güvenlik izni simgesi

Şu sinir bozucu simge nasıl gider bir türlü kapatamadım
  4. ibrahimsa94

Yardım Donanımsal sorun mu? Mi 9 T

https://streamable.com/5uibrq Buna bakar mısınız. Böyle ilginç fps düşümü gibi kasma oluyor. Telefonun hızı iyi ama zaman zaman bu şekilde yapıyor. Kaç kez format data yaptım aynı
  5. ibrahimsa94

Yardım Fps sorunu

Mi 9 T kullanıyorum garip bir fps sorunu yaşıyorum bazen oluyor bu. Boylr Kasmalar oluyor videodan bakabilirsiniz https://streamable.com/5uibrq
  6. ibrahimsa94

Anket Eu rom vs Mi room

Evet cevapları görelim
  7. ibrahimsa94

Yardım Whatsap ekran ve kasma sorunu

Kısa bir video çektim yüklenmiyor yönetici ile iletişime geçin diyor yardım eder misiniz
  8. ibrahimsa94

Yardım Kasma sorunu

Benim telefonda da kasma sorunu var eu rom kurdum hala aynı WhatsApp, sağa sola kaydırma falan hepsinde sıkıntı var lütfen yardım edin
  9. ibrahimsa94

Yardım Global den eu geçiş

Merhaba mi 9 T cihazım var. Bootloader açık. Eu roma geçmek istiyorum. Şimdi 4 wipe format data yapsam twrp siliniyor sanırım yeniden başlat deyince fastboot ekranına düşüyor root olmadığı için. Direk 4 wipe yapıp eu flashlasam olur mu? Twrp silinmesin istiyorum. Tam olarak ne yapmam lazım eu...
  10. ibrahimsa94

Yardım Mi 9t twrp

Merhabalar twrp kurmak istiyorum ama bilgisayarım yok şuan.pcsiz kurulur mu
  11. ibrahimsa94

Çözüldü Mi 9 T bootloader açma

İnternette gördüm. Bootloader açmak için 68 saat 170 saat falan bekletiyormuş. Beklemeden açma yolu yok mu
  12. ibrahimsa94

Yardım Magisk installion failed

Eu beta rom vardı daha sonunda eu stable rom kurdum. Ondada mesajlara girince hata veriyordu yeniden eu rom döndüm. Sonra magisk flashladım twrpden. İnstallion failed diyor nasıl magisk yükleyebilirim
  13. ibrahimsa94

Yardım Haylou gt1 sürekli kırmızı yanıp sönüyor

Merhabalar xiaomi haylou gt1 sol kulaklığı kutusuna koyunca sürekli kırmızı yanıp sönüyor. Çıkarınca da çalışmıyor. Başına gelen var mı?
  14. ibrahimsa94

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

Temiz kurulum yaptınız mı
  15. ibrahimsa94

Yardım Mi6 ekran süreniz ne durumda

Eu rom. 6-7 saat arası geliyor WiFi açıkken ama
Üst Alt