Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar miui 12 pil konusunda hiç memnun değilim. 11 geçmeyi düşündüm fakat bu konu için müsait olamadım. Acaba bazı şeyleri yanlış mı biliyorum bilmiyorum neden böyle oluyor? Pili en sağlıklı ve uzun ömürlü nasıl kullanabiliriz?
Redmi note 8 miui 12 sahibiyim. Pil performansından hiç memnun değilim garanti dışına çıkmasını göze alaraktan miui 11 geri dönüş yapmak istiyorum. Anladığım kadarıyla Anti rollback denen sistemden dolayı downgrade mümkün olmayabiliyormuş. Öncelikle arb kontrolü yapmak istiyorum fakat note 8...
Merhaba iyi akşamlar. çok acil bişey danışacağım. İthalatçı garantili olarak 64gb redmi note 8 aldım imei 1 yok imei 2 aratınca 128 gb rom space black cıkıyor. Telefon mor 64 gb rom. Ne yapmalıyım neden böyle oldu yardımcı olabilir misiniz?
Redmi note 8 kullanıyorum. Google camera'nın bu sürümümü kullanıyorum fakat farkettim ki 60fps video seçtiğimde netlemiyor. 30 fps oldugunda netleme yapıyor. Bundan önceki kullandığım sürümde ise çekilen fotoğraflar normal galeri de gözükmüyordu. Bu sorunların olmadığı redmi note 8 e göre en iyi...
GCam ve normal kamerada ağır çekimde dalgalanma oluyor. Gündüz denemedim şimdi farkettim. Işıktan dolayı mı yoksa bir sorun mu var? Bilen var mı?
Dosya yükleyemiyorum uzantı desteklemiyor.
Dostlar cuma sabahı sipariş vermiş olduğum airdots kulaklık bu gün geldi. Forumun alışveriş sayfasından satın aldım. Dolandırılma konusunu okudum ve emin olamadım. Yardımcı olur musunuz? Olması gerektiği gibi mi? Eksik var mı?
Xiaomi telefon almayı düşünüyorum. O kadar para veriyoruz başımıza bişey gelince mağdurluk yaşamayalım. Bakarken hangisini seçmeliyiz.
Distribütör garantili
Xiaomi türkiye garantili
İthalatçı garantili
Bunların ne oldugunu açıklayabilir misiniz?
İndirimde telefon alacağım ve bu 3 telefon araında kaldım.
1) xiaomi redmi note 7
2) xiaomi redmi note 8
3) xiaomi redmi note 8 pro
Note 8 pronun işlemcisi mediatek ve ısındığını, oyun için elverişli değil fakat kamera konusunda cok iyi diye okudum. Note 8, 7ye göre daha güncel olmasına...