ibrahimilh kullanıcısının son içeriği

1. I

Rom Hyperos 3

ota dan manuel çek recover i, elle seç yükle twrp ile işin yok. Hocam 1763210696 tema orijinal teması değil, benim kullandığım tema
  2. I

Rom Hyperos 3

yoğun kullanım da dahi geceyi çıkartıyor
  3. I

Rom Hyperos 3

Akıcı güzel şimdilik, ios a doğru adım adım gidiyor sanki..
  4. I

Soru 13T uygulama kasası ana ekrana uygulama ekleme sorunu

13T uygulama kasası ana ekrana uygulama eklemiyor, nasıl yapıldığını bile varsa şimdiden teşekkür ederim
  5. I

Soru Miui 14 reklam sorunu

redmi note 12 pro 5g miui 14 de bilinen tüm ayarları kapatmama rağmen, özellikle temizleyici, hız arttırıcı reklamları kapanmıyor maalesef başına gelen veya çözümünü bilen var mı ?
  6. I

Soru Ahize sesi sorunu

11T kullanıyorum karşı tarafın sesi ekrandan ki ahize sesi yerine, üst hoparlör yerinden geliyor. Sizde de böyle mi
  7. I

Soru Redmi Note 11S repair oluyor mu

Redmi Note 11S repair oluyor mu, bilgisi olan varsa sevinirim teşekkürler
  8. I

Rom 12.5.10.0 RKFINXM geldi

12.5.10.0 RKFINXM geldi henüz ota yok, bellek uzantısı eklenmiş kamera daha stabil bilginiz olsun. test ettikçe paylaşım yaparım
  9. I

Soru Volte açılmıyor

redmi note 10 pro repair sonrası volte açılmıyor, *#*#86583#*#* vs hiç birşey işe yaramıyor. Bilgisi olan var mı
  10. I

Yardım Redmi Note 8 2021(biloba) Hakkında

uygulamalarda / çift uygulama yok. iki whatsapp kullanıyorum fakat 12.5.4 son sürümde dahi yok
  11. I

Rom 12.5.4 ota geldi

12.5.4 ota güncelleme geldi fakat ön sensör düzelmedi. Bilginiz olsun 1625223542 12.5.4.0 RKFMIXM Global e geldi, durum bildirim çubuğu yaması maalesef
  12. I

Yardım miui 12 bildirim panelli tema istek

miui 12 bildirim ve kilit ekranlı reklamsız tavsiye edebilecek var mı Redmi note 9S temalar dan indirdim fakat bazısının bildirim paneli yok kimisi full reklam yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Android 10 ve miui 11 var şuan
Üst Alt