Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonum Dünden Beridir 2 Kez Aniden Kapanıp Açılıyor Ve Ben Bu Sorunun Kaynağını Anlayamadım. MİUİ 12.1.2 ve Android 11 Geldikten Sonra Bu Sorun Ortaya Çıktı. Yardımcı olabilecek Varmı Nedeni Ve Çözümü Konusunda.
Telefonu Kapatıp Şarja Taktığım Zaman 1 Saat İçerisinde %27 Sarj Oldu Önceden Böyle Olmazdı. Cihazı Açıp Şarja Taktığım Zaman Hiç Bir Sorun Olmadı Eskisi Gibi Şarj Aldı. Sorun Nedir Aceba Bilen Varmı?
Bugün 12.0.3.0 440mb güncellemesi geldi telefonuma bende indirdim fakat güncellemeyi yüklemek için telefonu yeniden başlattığımda %21'de durdu ve yuklenemedi telefon yeniden açıldı ve güncelleme geldiğinde 2.9 gb olarak geldi güncellemeyi nasıl yapabilirim?
Telefonum Mi Note 10 Root Ve Twrp Yaparak Telefona İmei Attım Ancak Bazı Kişiler Telefonun Güncelleme Almayacağını Söylediler Bunun Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim.