ibrahimgbt kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimgbt

Çözüldü Pixel Experience Rom Yükleyemiyorum

Merhaba arkadaşlar. Pixel Experience rom'un son sürümünü indirip twpr'den flaşladıktan sonra reboot yapıyorum. Telefon kendini tekrar twrp ekranına atıyor. Bir türlü yükleyemedim. Yardımcı olur musunuz?
  2. ibrahimgbt

Rom xiaomi.eu mi8 9.10.11 android q

T9dan arama yapin nedir arkadaşlar anlamadim ben
  3. ibrahimgbt

Tema iPhone 11/Pro/Max Duvar Kağıtları

Teşekkürler. Paylaşım güzel. ✋
  4. ibrahimgbt

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Böyle saçma sey mi olur? Parasını verdik güncellemek elbette hakkımız. Ne yapicaz biz şimdi?
  5. ibrahimgbt

Aylık 9 lira(yaklaşık).
  6. ibrahimgbt

Miui Pro 'da Mi8 icin ne zaman android 10 gelir bilgisi olan var mi?
  7. ibrahimgbt

Tema Mavi Tema

Lütfen konuya temadan görsel ekleyebilir misiniz?
  8. ibrahimgbt

Tema Aslan Tema [ Galatasaray V10]

Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık. Bekliyoruz :)
  9. ibrahimgbt

Yardım Mi 8 Orjinal Şarj Aleti

Merhabalar. Ben Mi8 Telefonumu Migros'tan aldığım için Çin'de kullanılan adaptör ve Türkiye'de kullanılabilmesi için aparat verdiler. Fakat bu aparat adaptörün ucunda çok sağlam durmadığı için şarj ederken zorlanıyorum. Orjinal ve Türkiye'de kullanılan uçlu olanından satın almak istiyorum. Acaba...
  10. ibrahimgbt

Tema Yüksek kalite ZİPPO Kilit ekranı sesl

Çok güzel paylaşım. Beğendim. Teşekkürler.
  11. ibrahimgbt

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Madalya alabilir miyim? İyi forumlar . :)
  12. ibrahimgbt

Tema Emui Mix İOS Tema

Zahmet olmazsa atabilir misiniz hocam? 1561315330 Hocam çok teşekkür ederim hallettim.
  13. ibrahimgbt

Tema Emui Mix İOS Tema

Hocam bu görsellerdeki yazı stili nedir acaba? Roboto yapıyorum fakat olmuyor resimdeki gibi.
  14. ibrahimgbt

Yardım Tam Anlamıyla Portlanmis İos Klavye Var mi?

Arkadaşlar bi cok klavye denedim; swfitkey, gboard, xperia klavye vb. Hepsinin iosa benzer temalarını da kullandım ama gercek ios klavye hissiyatı vermediler. Bu konuda bu forumda yetenekli insanlardan yardim talebinde bulunuyorum. %100 biçimde iOS Klavye portlayabilecek birisi var mi?
  15. ibrahimgbt

Rom [9.0][AOSP/CAF] MI 8 Pixel Experience [25.08.19]

Bugün forumda bir arkadaş AOSP romlarin güvenilir olmadığına dair ciddi bir uyarıda bulundu. Size tavsiyem kesinlikle Eu betayi bırakıp AOSP a geçmeyin. Eğer değişiklik istiyorsanız Miui pro romunu deneyebilirsiniz. Bi çok özelleştirme ile sizi tatmin edebilir. Romu değiştirdiğiniz zaman ve yeni...
Üst Alt