ibrahimcaltak38 kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimcaltak38

Yardım Mi 11T 4-5 gün önce başlayan oyunlarda 5 dk sonra çok ısınma sorunu başladı

Arkadaşlar telefonum 4-5 gündür aşırı bir ısınmaya maruz kalıyor oyun oynarken ekrana dokunmayacak kadar ısı hissediyorum sorun ne olabilir 1 aylık cihaz tertemiz sıfır aldım
  2. ibrahimcaltak38

Yardım Mi 11T Güncelleme Sorunu ve 2 Gündür Aşırı Isınma

Komple hard reset atsam herşey ilk günkü gibi döner mi 1671350298 Güncellemek istiyorum yani telefonu
  3. ibrahimcaltak38

Yardım Mi 11T Güncelleme Sorunu ve 2 Gündür Aşırı Isınma

Arkadaşlar selâmün aleyküm mi 11 t telefonum yurt dışı IMEI kayıt ettirdim ancak güncelle dediğim de paylaştığım fotodaki gibi oluyor ağa bağlanılamıyor diyor.. 2.sorun 2 gündür telefon ısınmaya başladı hiç bir şey yüklemedim indirmedim silmedim ... Önceliğim güncelleme olayı yeni sürüm gelmiş...
  4. ibrahimcaltak38

Yardım Güncelleme yaparsam imei gider mi ?

Selamün aleyküm soru başlıktaki gibi telefonum 11t 8/128 bilgisi olan söyleyebilir mi ? Rootlanarak atıldı imei
  5. ibrahimcaltak38

Yardım Tercih edilen türünü ayarla yapamıyorum

Dahili depolamaya 3 kez basıp gelen ekranda ki tercih edilen ağ türünü ayarla ya basıp onu değiştirdiğim zaman kayıt etmiyor çıkıp girince eskiye dönüyor elixir 2 ile deneyince de Aktivite not found hatası alıyorum yani yapamıyorum internette sürekli kopma ve h+ ya düşme var internetim çekiyor...
  6. ibrahimcaltak38

Yardım 11t cihazıma rom atarken başarısız oldum ve telefonum fastboot ekranında kaldı sürekli hata veriyor.

arkadaşlar 11t cihazıma rom atarken başarısız oldum ve telefonum fastboot ekranında kaldı açılmıyor nasıl yapıldıgını da bilmiyordum aslında teamwiever ile baglanıp yardımcı olacak arkadaşlarım varsa konuya bi el atmalarını rica ediyorum . hatanın birisi : commad field hatası diğerini de resim...
  7. ibrahimcaltak38

Yardım 11T CİHAZIMA ROM ATARKEN BAŞARISIZ OLDUM SÜREKLİ HATA ALIYORUM TELEFON FASTBOOT EKRANINDA KALDI LÜTFEN YARDIM EDİN.

ARKADAŞLAR TELEFONUMA ROM ATMAYA ÇALIŞTIM BAŞARAMADIM VE SÜREKLİ HATA VERİP DURDU TELEFON AÇILMIYOR FAST BOT EKRANINDA KALDI LÜTFEN YARDIM EDİN BİLEN BİRİSİ VARSA TEAMWİEVER İLE BAĞLANIP YARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM. EKRAN GÖRÜNTÜSÜNDEKİ 1.HATA DİĞERİ DE COMMAN FİELD HATASI
  8. ibrahimcaltak38

Yardım Mi 11T telefonumun yardıma ihtiyacı var

Türkcell bizzat kendi söyledi 3 g alıyorsunuz diye ve internetim zaten çok kötü
  9. ibrahimcaltak38

Yardım Mi 11T Cihazıma Hangi Rom Önerirsiniz

Mi 11 t cihazıma- cihazınız 4. 5g ye uyumlu değildir. . . Sorununu çözecek bir rom yazılım bilgi arıyorum değerli düşünceleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli türkcell i aradığım zaman cihazınız 4. 5 g ile uyumlu değildir sorunu yaşıyorum. . Bu sorunu çözecek birşey arıyorum.
  10. ibrahimcaltak38

Google olduğunu nasıl anlarım ?
  11. ibrahimcaltak38

Bilmiyorum maalesef 1651112034 Bende ki rom ne ki ?
  12. ibrahimcaltak38

Hayır 2 günü kaldı açılacak
  13. ibrahimcaltak38

Size ulaşacağım bi numara verir misin özelden. Wsappdan daha detaylı anlatıyım
  14. ibrahimcaltak38

Yanlış anlamışsın, Türkcell müşteri hizmetlerini aradığım zaman cihazınız 4.5g ile uyumlu değil diyorlar. Benim sorunum bu . Ve internetim çok kötü ping MS ve gecikme var
  15. ibrahimcaltak38

4.5 g fotograf ekledim
Üst Alt