Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar telefonum 4-5 gündür aşırı bir ısınmaya maruz kalıyor oyun oynarken ekrana dokunmayacak kadar ısı hissediyorum sorun ne olabilir 1 aylık cihaz tertemiz sıfır aldım
Arkadaşlar selâmün aleyküm mi 11 t telefonum yurt dışı IMEI kayıt ettirdim ancak güncelle dediğim de paylaştığım fotodaki gibi oluyor ağa bağlanılamıyor diyor.. 2.sorun 2 gündür telefon ısınmaya başladı hiç bir şey yüklemedim indirmedim silmedim ... Önceliğim güncelleme olayı yeni sürüm gelmiş...
Dahili depolamaya 3 kez basıp gelen ekranda ki tercih edilen ağ türünü ayarla ya basıp onu değiştirdiğim zaman kayıt etmiyor çıkıp girince eskiye dönüyor elixir 2 ile deneyince de Aktivite not found hatası alıyorum yani yapamıyorum internette sürekli kopma ve h+ ya düşme var internetim çekiyor...
arkadaşlar 11t cihazıma rom atarken başarısız oldum ve telefonum fastboot ekranında kaldı açılmıyor nasıl yapıldıgını da bilmiyordum aslında teamwiever ile baglanıp yardımcı olacak arkadaşlarım varsa konuya bi el atmalarını rica ediyorum .
hatanın birisi : commad field hatası
diğerini de resim...
Mi 11 t cihazıma- cihazınız 4. 5g ye uyumlu değildir. . . Sorununu çözecek bir rom yazılım bilgi arıyorum değerli düşünceleriniz ve önerileriniz benim için çok değerli türkcell i aradığım zaman cihazınız 4. 5 g ile uyumlu değildir sorunu yaşıyorum. . Bu sorunu çözecek birşey arıyorum.
Yanlış anlamışsın, Türkcell müşteri hizmetlerini aradığım zaman cihazınız 4.5g ile uyumlu değil diyorlar. Benim sorunum bu . Ve internetim çok kötü ping MS ve gecikme var