ibrahimavci kullanıcısının son içeriği

1. ibrahimavci

Yardım Red mi note 9 ekran sorunu

Red mi note 9 telefonun ekranı böyle oluyor. Düşme vs olmadı neden böyle oluyor bilgi verir misiniz?
  2. ibrahimavci

Yardım Ekranda Boydan Boya Çizgi Oluştu

Ekranda Boydan Boya Çizgi oluştu bunun çözümü nedir? Yardım eder misiniz?
  3. ibrahimavci

Yardım Kontrol Merkezi

Kontrol Merkezi arka planı şeffaf bunun bir çözümü var mı?
  4. ibrahimavci

Yardım Mi Band 2 Ekran Durmuyor

Garantisi yok maalesef 4 yıl oldu ilginiz için teşekkür ederim
  5. ibrahimavci

Maalesef sorun devam ediyor
  6. ibrahimavci

Şu an buzluğa koydum gelişmeleri tekrar yazacağım. Teşekkür ederim
  7. ibrahimavci

Hayır herhangi bir çarpma vs olmadı şarjı bittikten sonra 2 saat kadar bekledim sonuç aynı dokunmatiğine 5-10 sn dokununca düzeliyor ve dokunmatikten parmağımı kaldırınca tekrar aynı sek8lde oluyor maalesef ne yapacağımı bilmiyorum
  8. ibrahimavci

Kolumda takılıydi birden bire böyle olmaya başladı. Ekranda en ufak çizik yok şarjı bitti %2 şarj ettim baktım halen devam ediyor. Şu an şarjı bitti.
  9. ibrahimavci

Mi Band 2 ekran kendi kendine hareket ediyor ve hiç durmuyor. Lütfen yardım eder misiniz?
  10. ibrahimavci

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Twrp üzerinden kurulum yapiyorum. Zıp signature verification failed Failed to unmontt '/system_root' Zip file is corrupt hataları alıyorum. Teşekkürler
  11. ibrahimavci

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

İndirdim kurulum yaparken hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor?
  12. ibrahimavci

Yardım YouTube Vanced Mobil Veri Çalışmıyor

Rica etsem YouTube Vanced sürümünü söyler misiniz? Ben son sürümü kullanıyorum 1563692487 Rica etsem YouTube Vanced sürümünü söyler misiniz? Ben son sürümü kullanıyorum
  13. ibrahimavci

Yardım YouTube Vanced Mobil Veri Çalışmıyor

Garip olan tarafı wifi ile girdiğim de hesabıma falan sorunsuz girdim ve çalışıyordu mobil veri de hiç girmiyor
Üst Alt