ibrahim1806 kullanıcısının son içeriği

1. I

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Hocam elinize sağlık ayarlarda guvenlik durumu simgesinide diğerleri gibi yapabilirmisiniz şu haliyle biraz sırıtıyor diğerlerinden farklı duruyor.
  2. I

Rehber Adreno 500 Serisi GPU Sürücülerini yükleme

Oyun performansını artırmak istiyorum tavsiye edebileceginiz yöntemler varmıdır.
  3. I

Ben herhangi bir güncelleme yapmadım miroom kullanıyorum ondan dolayı sanırım çok teşekkür ederim yardımın için.
  4. I

Peki aynı isimli dosya var bunu degiştirmek istiyormusunuz diye soracakmı bende degiştirmi diyeceğim
  5. I

Henüz bunu denemedim herhangi bir siyah ekran hatam yok
  6. I

"İndirdiğiniz zipi RAR ile vulkan.xxx.so olarak adını değiştirin. (xxx kısmına cihazımız atıyorum Snapdragon 625/626 ise vulkan.msm8953.so olarak değiştirmek) System/(vendor)/lib/hw veya system/(vendor)/lib64/hw' e atın. Ve vulkan.xxx.so kısmında xxx kısmını sadece numara yapın. Yani msm8953...
  7. I

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Deneyimlerinizi yazarsanız benim gibi kararsızlara ışık tutmuş olursunuz.
  8. I

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Merhaba bende mi mix 2 kullanıyorum önceki versiyonlar android 8'di bu güncellemeyle android 9 olmuş ben yüklemedim tavsiye edermisin önceki sürümlerden bir farkı varmı performans sence nasıl.
  9. I

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

AndTurk teşekürler ederim.
  10. I

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

Benim cihazım sd835 andreno 540 bu xda sitesinden hangi dosyayı indirmem gerekiyor trible var bide non trible var bana yardımcı olabilecek biri varmı.
  11. I

Güncelleme Mi Mix 2 Mıuı10 Global 10.3.1.0 Güncellemesi

Arkadaşlar bu romda 5*6 simge düzeni varmıdır ona göre kuracam.
  12. I

Yardım Mi 8 se model telefonum hard-brick oldu

Merak ettim cihaz bilgisayarda Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak gözüküyor demişsiniz bu durumdayken mi flash tool programında refresh yaptınız zaman cihazı görüyormu görmüyormu
  13. I

Rom Lineage os mi6 Official

Arkadaşlar burda ne demek istiyor ingilizcesi olan çevirebilirmi.
  14. I

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

Artık bende aboneyim clap~~
Üst Alt