Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"İndirdiğiniz zipi RAR ile vulkan.xxx.so olarak adını değiştirin. (xxx kısmına cihazımız atıyorum Snapdragon 625/626 ise vulkan.msm8953.so olarak değiştirmek)
System/(vendor)/lib/hw veya system/(vendor)/lib64/hw' e atın. Ve vulkan.xxx.so kısmında xxx kısmını sadece numara yapın. Yani msm8953...
Merhaba bende mi mix 2 kullanıyorum önceki versiyonlar android 8'di bu güncellemeyle android 9 olmuş ben yüklemedim tavsiye edermisin önceki sürümlerden bir farkı varmı performans sence nasıl.
Bende yüz tanıma çok guzel çalışıyor bir sıkıntı yok hatta benim cihazda hiç sıkıntı yok miroom 9.3.21 yükledim ama 9.1.24 kadar memnun kalmadım sanki benim cihazımda 9.1.24 daha kararlı çalışıyor.
Mi mix 2 cihazımda miroom 9.1.24 kullanıyorum herhangi bir wipe yapmadan 9.3.21 sürümü üstüne kursam sıkıntı çıkarırmı? Yada güncellemeye degermi herhangi bir performans farkı varmı?