ibrahim1806 kullanıcısının son içeriği

1. I

Tema Birebir IOS TEMA Kendime ait düzenleme

Hocam elinize sağlık ayarlarda guvenlik durumu simgesinide diğerleri gibi yapabilirmisiniz şu haliyle biraz sırıtıyor diğerlerinden farklı duruyor.
  2. I

Rehber Adreno 500 Serisi GPU Sürücülerini yükleme

Oyun performansını artırmak istiyorum tavsiye edebileceginiz yöntemler varmıdır.
  3. I

Ben herhangi bir güncelleme yapmadım miroom kullanıyorum ondan dolayı sanırım çok teşekkür ederim yardımın için.
  4. I

Peki aynı isimli dosya var bunu degiştirmek istiyormusunuz diye soracakmı bende degiştirmi diyeceğim
  5. I

Henüz bunu denemedim herhangi bir siyah ekran hatam yok
  6. I

"İndirdiğiniz zipi RAR ile vulkan.xxx.so olarak adını değiştirin. (xxx kısmına cihazımız atıyorum Snapdragon 625/626 ise vulkan.msm8953.so olarak değiştirmek) System/(vendor)/lib/hw veya system/(vendor)/lib64/hw' e atın. Ve vulkan.xxx.so kısmında xxx kısmını sadece numara yapın. Yani msm8953...
  7. I

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Deneyimlerinizi yazarsanız benim gibi kararsızlara ışık tutmuş olursunuz.
  8. I

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Merhaba bende mi mix 2 kullanıyorum önceki versiyonlar android 8'di bu güncellemeyle android 9 olmuş ben yüklemedim tavsiye edermisin önceki sürümlerden bir farkı varmı performans sence nasıl.
  9. I

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

AndTurk teşekürler ederim.
  10. I

İnceleme FDE.AI [6.2] [UPDATED]

Benim cihazım sd835 andreno 540 bu xda sitesinden hangi dosyayı indirmem gerekiyor trible var bide non trible var bana yardımcı olabilecek biri varmı.
  11. I

Güncelleme Mi Mix 2 Mıuı10 Global 10.3.1.0 Güncellemesi

Arkadaşlar bu romda 5*6 simge düzeni varmıdır ona göre kuracam.
  12. I

Yardım Mi 8 se model telefonum hard-brick oldu

Merak ettim cihaz bilgisayarda Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 olarak gözüküyor demişsiniz bu durumdayken mi flash tool programında refresh yaptınız zaman cihazı görüyormu görmüyormu
  13. I

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Bende yüz tanıma çok guzel çalışıyor bir sıkıntı yok hatta benim cihazda hiç sıkıntı yok miroom 9.3.21 yükledim ama 9.1.24 kadar memnun kalmadım sanki benim cihazımda 9.1.24 daha kararlı çalışıyor.
  14. I

Rom Lineage os mi6 Official

Arkadaşlar burda ne demek istiyor ingilizcesi olan çevirebilirmi.
  15. I

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

Mi mix 2 cihazımda miroom 9.1.24 kullanıyorum herhangi bir wipe yapmadan 9.3.21 sürümü üstüne kursam sıkıntı çıkarırmı? Yada güncellemeye degermi herhangi bir performans farkı varmı?
Üst Alt