ibolution kullanıcısının son içeriği

1. I

Ana Başlık Xiaomi 13 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

yarını bekleyemeden, yurtiçi garantili siyah mi 13 ile aranızdayım arkadaşlar. henüz kullanmaya başlayamadım fakat ilk düşüncelerim çok olumlu.
  2. I

Ana Başlık Xiaomi 13 - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

yarın itibari ile yurt içi garantili az kullanılmış bir mi 13 ile aranıza katılmayı düşünüyorum. umarım sorun yaşamam.
  3. I

Yardım Direnç kaydı hakkında

Merhabalar, izmir'de direnç kayıt yapabilecek sağlam bir usta tanıyan var mıdır?
  4. I

Soru Xiaomi Mi Box s 4k çözünürlükleri hakkında

arkadaşlar merhaba, bu ürünü satın almayı düşünüyorum lisanslı olmasından dolayı fakat bir kaç konuya tam cevap bulamadım. Netflix 4k oynattığı gibi Amazon Prime da aynı kalitede çözünürlüğü lisanslı olarak destekliyor mu?
  5. I

Yardım This device is locked Sorunu

Aynı sorun ile karşılaştım. şifre doğru olmasına rağmen aktif etmiyor. bunun kesin bir çözümü yok mudur?
  6. I

İpucu Mi Flash "Update sparse crc list failed" hatasının çözümü

ufak bir forum içi arama ile birlikte ilk defa denediğim ve problem yaşadığım flashlama işlemini sayenizde hallettim. teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık.
  7. I

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Merhaba, tüm adımları sırası ile uyguladım fakat "update sparse crc list failed" hatası verdi, fastboot ekranında kaldı telefon. ne yapabilirim acaba?
  8. I

Rom Mi 9t - miui TWRP ile güncelleme

Teşekkür ediyorum, deneyeceğim fakat biraz foruma göz attım global harici romlar mevcut. örneğin global yüklü iken şu anda, bu yöntemle eu rom vs. yüklesem problem olur mu acaba?
  9. I

Rom Mi 9t - miui TWRP ile güncelleme

Arkadaşlar Merhaba, Telefonum şu anda miui Global 12.0.9 kararlı sürüm olarak gözüküyor ve miui V12.1.4.0.RFJMIXM olarak güncellenebiliyor gözüküyor. telefonumda TWRP yüklü ve IMEI kaydı silinmeden güncelleme yapmak istiyorum. ne yapmam gerekir? gelen otomatik güncellemeyi yüklesem IMEI gider...
Üst Alt