ibo4fun kullanıcısının son içeriği

1. ibo4fun

Soru xiaomi powerbank vs Diğer markalar?

herkese merhabalar 10.000-15.000 veya 20.000 mah Powerbank bakıyorum. Bütçe 250 TL ye kadar.. Marka Olarak; Gp-Duracell Philips-Anker Baseus-Belkin Sony-Samsung var aklımda.. eleme yapacak olursak Anker-Philips-Baseus-Sony-Samsung olabilir. Hızlı dolsun (powerbank kendisi) durduk yere...
  2. ibo4fun

İnceleme En Sonunda Amazfit Bip Aldım

Önce 450 tl buldum ama kargo süresi 1 hafta olunca herkeste olmayan Yesil renk sectim..490 TL ilk iş temalar oldu.. şuan kullandığım tema ise; 1574516763 Müfit uygulaması sorunsuz çalışıyor (Telefon Xiaomi Note6 pro 900 den fazla tema var ve 100 tane secip indirdim.. nabız sensör kapatttim...
  3. ibo4fun

Yardım Amazfit stratos 2 logoda kaliyor

Aslında iade edemezsiniz.. çünkü oem/bootloader kilidi bunun icin var.. merakli kullanıcılar farkli yazılım yükleyip cihaza müdahale etmesin diye.. hangi site yazin oradan alışveriş yapmayalım!! olması gereken o... çünkü bootloader kilidi/oem kilidi/ telefonlardaki root farklı rom yüklemek gibi...
  4. ibo4fun

Soru Amazfit vs Lemfo vs Zeblaze Akıllı Saatler

Akıllı Saatler Suan Türkiye'de satışı olan stokta Olanlar... yani Akıllı saat demek sadece Apple watch Samsung s2-s3-gear-watch serisi demek degil 800 TL altı fiyatı olan saatler. Yanlış anlaşılmasın ben satıcı degilim,reklamda yapmıyorum ama Lemfo ve Zeblaze saatleri icin olumlu yorumlar okudum...
  5. ibo4fun

Soru Amazfit vs Lemfo vs Zeblaze Akıllı Saatler

Amazfit BipLite 400 Zeblaze Vibe 3 pro 430 Amazfit Bip 500 Zeblaze Crystal 3 450 Amazfit VergeLite 600 Lemfo Elf 2 470 Amazfit Pace 700 Lemfo Vibe5 580 Amazfit Verge 800 Lemfo L5 600 Amazfit Gtr 1090 Zeblaze Neo 680 Konu hem fiyat takibi hemde varmı baska marka almış birileri ulaşmak...
  6. ibo4fun

Yardım Amazefit bip ve amazefit bip lite farkı

fiyatlara baktiysaniz ürünler cok ve birbirine yakın fiyatlar... Lite olanlar illa hir eksiği oluyor hafıza, işlemci,gps, sensor olarak.... aldıysanız yorumları yazın bilhassa renk kalitesi ve ekran pixel pixel mi (netlik anlamında) 400TL=BipLite 500 TL=Bip 600 TL=Verge Lite 700 TL=Pace 800...
  7. ibo4fun

İpucu Ayarlardan uygulamaları devredışı bırakma

Android 4 ten beri kullanıyorum şuan Note 6 pro Android 9 var.Siz olayı baya yanlış anlamışsıniz Eğer biraz mantıklı olursanız.."Bilimeyen uygulama yükleme" olayının mantığını anlarsınız.. Örnek 1; TubeMate Google play store da yok. tek tuşla YouTube ve 6-8 daha siteden istediğiniz kalitede...
  8. ibo4fun

Soru Xiaomi Verge Lite, ios kullanıcıları için sorular

Verge şuan 800 civarı verge lite 600 tl arada +200 TL fark var. Verge modeli: telefon etmek (mikrofon+Haparlor)+mesaj yazmak+512 ram+4gb hafıza (2-2.5gb size veriyor) var. Lite da bunlar yok... yurtdışında çeşitli mod romlar ile oyun hesap makinesi sesli asistan yapılıyor Verge... bilgilerinize
  9. ibo4fun

Soru Amazfit Verge alınır mı?

Verge ile Verge lite arasında ufak degil cok büyük 2 fark var.. 1) Hafıza : Verge 512 ram+4gb hafızalı (2-2.5gb) kullanılabilir..Lite ise 16kb/16mb diye biliyorum.. 2) Konuşma: Verge mikrofon+ Haparlor var arama cevaplama yapabilirsiniz ..Lite böyle birşey yok 3) Bazi sensörler Lite da yok...
  10. ibo4fun

Soru Akıllı saat önerisi?

Galaxy Watch en ucuz 1150 TL benim bütçe 750 TL çoğu Samsung fazla akıllı olduğu icin sarj hergün şart
  11. ibo4fun

Yardım BipLite-Bip-VergeLite-Pace

Samsunglar makul fiyata yok ve en önemlisi nerdeyse hergün sarj etmek gerekiyor mus!! 1573567716 Pace'nin ön bellek hafızası ram çok cok düşük 16kb mb değil bu nedenle kasma donma olması normal.. Bip/Bip Lite: Geniş ekranlı fakat 6-8 Renk renkleri soluk ve pixel değeri cok cok düşük kötü...
  12. ibo4fun

Yardım BipLite-Bip-VergeLite-Pace

band4 siparişi iptal edip (200 TL bulmuştum normalde 250+300) ekranı daha geniş gelen arama, bildirimi gösteren saat bakıyorum.. Amazfit BipLite 350-400 ..............Bip 450-500 ......VergeLite 500-600 ......Pace 700 var aklımda fiyat olarak yakınlar.. sadece bikdirim gelen mesaj WhatsApp...
  13. ibo4fun

Soru Akıllı saat önerisi?

bende mi band4 siparişi iptal edip (200 TL bulmuştum normalde 250+300) ekranı daha geniş gelen arama, bildirimi gösteren saat bakıyorum.. Amazfit BipLite 350-400 ..............Bip 450-500 ......VergeLite 500-600 ......Pace 700 var aklımda fiyat olarak yakınlar.. sadece bikdirim gelen...
  14. ibo4fun

Soru Mi Band 4 ilk kurulum ve Şarj süresi

Herkese merhabalar bir kac yerde 6-8 saat oldu 100% olmadı diye yorumlar okudum. bende sipariş verdim aldım 1-2 günde gelir.. Kutudan şarjı az çok vardır herhalde... ilk sarj ne kadar yaptınız?
  15. ibo4fun

Rehber Mi Band 4 S.N.Ç. (Global Non-NFC)

Hocam merhabalar.. Bende az evvel 11/11 indirimli olarak 200 TL aldım. Benim amacım Spor adım sayar kalp/nabız ölçümü değil --------------------------------------- Sadece ve sadece Saat arayan kimliği ve kisada olsa Facebook+WhatsApp bildirim veya yeni mesaj geldi bildirimi icin aldım...
Üst Alt