iammahmut kullanıcısının son içeriği

1. iammahmut

Yardım Diag portu açılmıyor mi9t

Arkadaşlar cihazıma imei repair işlemi yapacaktım; (cihazda usb hata ayıklama açık) Minimal adb ile 1. adb shell 2. su 3. setprop sys.usb.config diag,adb Bu kodları yazdıktan sonra telefon bilgisayar ile bağlantısını kesiyor sonrada diag portu açılmamış oluyor. Daha önce böyle bir sorunla...
  2. iammahmut

Sohbet Mi9SE Mi9T takas

Bu arada anladığım kadarıyla mi9t kullanıyorsunuz hocam, size zahmet ayarlar-cihazım-çekirdek sürümü'ne üst üste 4 5 defs basınca bir kontrol paneli çıkması lazım çıkıyormu onu kontrol edebilirmisiniz
  3. iammahmut

Sohbet Mi9SE Mi9T takas

Hocam çekirdek sürümünün olduğu paneldenmi bahseduyorsunuz acaba 1574197279 Özellik aramıyorum hocam telefonları tanıyorum ikinci el alırken fiziksel donanımsal neye dikkat etmem gerek ondan bahsediyorum.
  4. iammahmut

Sohbet Mi9SE Mi9T takas

Arkadaşlar bu konuyu açmaya iznim var mı bilmiyorum ama mi9se telefonumu sıfır ayarında mi 9 t ile takas (artı para) yapacağım. Telefona ilk baktığımda dikkat etmemiz gerekenleri bana hatırlatır mısınız?? Bir de şayomi telefonların Android kontrol panelini bana öğretir misiniz donanım kontrol...
  5. iammahmut

Yardım Mi9se ye miui11 kararlı güncelleme yükledim fakat...

Maalesef hocam... Otg üzerinden hallettim romu şuanda sorunsuz kullanıyorum fakat her şey sıfırlandı
  6. iammahmut

peki hocam anladım girdim bunun içine bilgisiz bilgisiz... madem komple format data yapacağız şu resimdeki dosyaları kurtarabilmek için bir bilginiz varmı acaba?
  7. iammahmut

ARKDAŞLAR MİUİ 11 Arkadaşlar miui11 kuracaktım ilk önce twrpden data ve storage yi seçmeden wipe yaptım sonra romu install yaptım fakat düzgün kurulmadı ve dosyalar böyle gözükmeye başladı şuanda telefon açılmyor. dosyalar bu şekilde hepsi sanki kaynak kod gibi isimli gözüküyor şu anda...
Üst Alt