Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazıma imei repair işlemi yapacaktım;
(cihazda usb hata ayıklama açık)
Minimal adb ile
1. adb shell
2. su
3. setprop sys.usb.config diag,adb
Bu kodları yazdıktan sonra telefon bilgisayar ile bağlantısını kesiyor sonrada diag portu açılmamış oluyor. Daha önce böyle bir sorunla...
Bu arada anladığım kadarıyla mi9t kullanıyorsunuz hocam, size zahmet ayarlar-cihazım-çekirdek sürümü'ne üst üste 4 5 defs basınca bir kontrol paneli çıkması lazım çıkıyormu onu kontrol edebilirmisiniz
Hocam çekirdek sürümünün olduğu paneldenmi bahseduyorsunuz acaba
1574197279
Özellik aramıyorum hocam telefonları tanıyorum ikinci el alırken fiziksel donanımsal neye dikkat etmem gerek ondan bahsediyorum.
Arkadaşlar bu konuyu açmaya iznim var mı bilmiyorum ama mi9se telefonumu sıfır ayarında mi 9 t ile takas (artı para) yapacağım.
Telefona ilk baktığımda dikkat etmemiz gerekenleri bana hatırlatır mısınız??
Bir de şayomi telefonların Android kontrol panelini bana öğretir misiniz donanım kontrol...
peki hocam anladım girdim bunun içine bilgisiz bilgisiz... madem komple format data yapacağız şu resimdeki dosyaları kurtarabilmek için bir bilginiz varmı acaba?
ARKDAŞLAR MİUİ 11 Arkadaşlar miui11 kuracaktım ilk önce twrpden data ve storage yi seçmeden wipe yaptım sonra romu install yaptım fakat düzgün kurulmadı ve dosyalar böyle gözükmeye başladı şuanda telefon açılmyor. dosyalar bu şekilde hepsi sanki kaynak kod gibi isimli gözüküyor şu anda...