İ_acrr kullanıcısının son içeriği

1. İ_acrr

Satış Amazfit Verge Lite

Merhaba saatimin kutusu faturası şarj aleti eksiksizdir. Sıvı teması nedeniyle anakart ve ekran teknik serviste değiştirildi geldiğinde titreşim çalışmıyor ve bağlantı kurulamıyordu şuanda sıkıntı yok bağlantı problemi titreşim problemi kalmadı ama bu seferde sadece şarjzdayken açılıyoy şarzdan...
  2. İ_acrr

Yardım Security Güvenlik Uygulaması Sürekli Hata Veriyor

Merhaba Global 13.05 kullanıyorum guncellemeden sonra çalışan (keşke hiç calismasa) fakat 2 gündür sürekli hata veren güvenlik uygulamasının ön belleği ni tüm verilerini silip tekrar güncelleme me rağmen hata vermeye devam ediyor. Başka yaşayan varmı. İşin garip tarafı telefon daha az kasıyor ve...
  3. İ_acrr

Satış Myfluonn P32 HD Akıllı Saat GT2

1.32" 360*360 HD ekran 195 Mah Batarya 5-7 Gün şarj süresi 2 saat Dolum Süresi İp68 su geçirmezlik sertifikası Dinamik Kalp Hızı kan basıncı kan oksijeni ölçme , adım sayma, uyku izleme, kalori hesaplama, kronometre Çoklu spor modları Bursa içi elden teslim edebilirim yada kargo ile gönderim...
  4. İ_acrr

Yardım Amazfit Verge Lite Saatim Bozuldu

Merhaba Amazfit Verge Lite saatim sanırım bozuldu kendiliğinden kapanıyor ve tuşu tepki vermiyor belli süreden sonra kendiliğinden açılıyor. Satın aldığım firma kapanmış garantisi devam ediyor fakat garanti kağıdında yetkili servis listesini bulamadım nereye ne şekilde göndermem gerekiyor...
  5. İ_acrr

Soru Telefonumda Virüs mü Var

Merhaba ekte paylaşmış olduğum fotoğraf takı değişik değişik zip dosyaları sürekli çoğalıyor secebildigim 306 taneydi belkide daha fazla bunun bir sebebi varmı ve bunları nasıl temizleyebilrim
  6. İ_acrr

Soru 10T Pro 8/256 Pazar Araştırması

Merhaba 1 senedir kullanmakta olduğum 10T Pro yu satma niyetindeyim kesin emin olduğumda fotoğrafları ile birlikte ilk önce forma yuklucem ve öncelik burası olacak fakat çok farklı fiyatlar var linç yememek için fiyat araştırması yapmak istiyorum alıcı olsanız kaç TL ye alırsınız
  7. İ_acrr

MIUI 13 Mi 10T-Mi 10 T PRO-K30SULTRA Xiaomi.eu Stabil Rom V13.0.1.0 SJDCNXM İndirme Linki

Merhaba Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMK30SUltra_MI10T_V13.0.1.0.SJDCNXM_v13-12-fastboot.zip/download Miu Downloader uygulaması ile bilgisayarsız geçiş...
  8. İ_acrr

Yardım 8K Video Düzenleme

Merhaba Bildiğiniz gibi yeni xiamio modelleri 8K video çekmekte fakat 8K video duzenlemeye izin vermiyor desteklemiyor telefonda çektiğimiz 8K video lari duzenleyebilecegimiz export alabileceğimiz bir uygulama varmıdır?
  9. İ_acrr

Sohbet Android Ön Bellek Hakkında

Merhaba İosta olmayan fakat hemen hemen her Android telefonda olan temizleyici hızlandırıcı vs vs uygulamalar var herkesin bildiği gibi ve bir çoğumuz da kullandığımız. Sorum şu bu kadar çöpü nasıl biriktiriyor bu çöp silme işlemini neden biz kullanıcılara bırakıyor. Bazen unutuyorum...
  10. İ_acrr

Sohbet 5000-8000 TL Bandında Telefon Önerileri

Merhaba Kardeşim 4 senedir Mi 8 kullanıyor değiştirme vakti geldiğine kanaat kıldı :) 5000-8000 TL arasında telefon arastiriyoruz muhtemelen repair olabilen cihaz tercih edecek fakat varsa garantili cihazda olabilir aklımıza gelen cihazlar benimde kullanmakta olduğum 10T Pro oneplus 8-9 pro...
  11. İ_acrr

Sohbet Mi10 T Pro YouTube 8K Video

Merhaba Telefonunuzdan çekmiş olduğunuz 8K videoyu hiç bir işlem yapmadan YouTube a 8K olarak yukleyebiliyoruz hayırlı olsun 10T pronun 8K video çekimini merak edenler için bir kaç video atıcam yakın zamanda ilk olarak kısa bir video attım
  12. İ_acrr

Sıcak Fırsat Amazfit Verge Akıllı Saat

Merhaba A101 marketlerde Amazfit Verge akıllı saat 499 TL den satışa sunulacak ilgilenen arkadaşlara duyurulur
  13. İ_acrr

Soru Amazfit Verge Lite Su Geçirmezlik

Merhaba Belki 1 seneden fazla olmuştur amazfit verge lite modelini kullanıyorum IP68 sertifikası var fakat ben elimi kolumu yıkarken sürekli saatimi çıkarıyorum eğer kullananlar arasında kolunu yıkarken çıkarmayan duşa girerken veya havuza denize girerken çıkarmayan varmı ne kadar dayanıklı onu...
  14. İ_acrr

Satış Satılık Baseus Type-C Kulaklık

Merhaba 10T Pro cihazımda dönüştürücü sıkıntısından dolayı almış olduğum Baseus Gamo C18 model kulaklığı bir kez deneme amaçlı kullandım. Bana oyunda yetersiz geldiği için satmak istiyorum ilgilenen olursa iletişime geçebilir kutusu vardır. 90 tl
  15. İ_acrr

Rehber Programsız Timelapse

Öncelikle Merhaba İncelediğim kadarıyla konu daha önce işlenmemiş yada ben kaçırmış olabilirim işlendiyse konu silinebilir yâda yararlı görülür ise sabitlenebilir Örnek olarak yapmış olduğum timelapse linki https://youtube.com/shorts/0e3Pl9H7d60?feature=share Gelelim konumuza Time Lapse...
Üst Alt