i.km kullanıcısının son içeriği

1. i.km

xiaomi.eu_multi_MI3WMI4W_7.3.30_v8-6.0.zip rom

teşekkürler hocam MiFlash20150601 sürümü veya MiFlash20150731 sürümü ile rom atılıyordu şimdi bunlar cihazı görmüyordu. ama 64 bit mi flash işimi gördü teşekkürler.
  2. i.km

zaten bende eu romu yüklerken sizin dediğiniz gibi yükledim. benim sorunum şu bu eu romdan sıkıldım romu değiştirmek istiyorum. mi flaş ile temiz bir kurulum yaparak developer roma geçmek istiyorum ama yukarda da anlattığım gibi usb kabloyu bağlayınca cihazımı görmüyor refresh yapıyorum ama...
  3. i.km

Arkadaşlar yukarda belirtmiş olduğum eu romu kurduktan sonra tekrar mi flaş ile cancro_global_images_7.4.6_20170406.0000.00_6.0_global_7866aae42d developer romu kurmak istediğimde cihazı fastboot moduna alıp mi flasha image romu gösterip refresh yaptığımda altta çıkan rakamlar olmuyor ve cihazı...
  4. i.km

xiaomi mi4 lte PC'ye bağlanamama problemi

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. benim sorunum sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakınca halloldu. tekrardan teşekkürler :)
  5. i.km

olur hocam verin deneyeyim
  6. i.km

zaten başından beri mi flash yüklü hocam. hatta uyumsuz olabilir düşüncesi ile farklı sürümlerini bile yükledim bilgisayara
  7. i.km

amet42 hocam söylediğiniz seyleri yaptım ama bu hatayı veriyor. cihazım usb ile bağlı hata ayıklama modu açık ve medya aracı(mtp) seçeneğinde bilgisayardan telefona ve telefondan bilgisayara her türlü şeyi atabiliyorum bunlarda sıkıntı yok benim sorunum mi flash ile yazılım atamıyorum. birde...
  8. i.km

arkadaşlar bilgisayarımda mi flaş yüklü olduğu olduğu halde resimde de görüldüğü gibi usb sürücüsü yüklü değil görünüyor bu sebeble mi flash tool ile yazılım atamıyorum denemediğim yöntem kalmadı en son bilgisayar telefonu hiç görmüyordu yukarda söylenen yöntemle taşınabilir aygıtlardaki soruru...
  9. i.km

MIUI V8.1.4.0 Kararlı sürüm güncellemesi geldi

resmi sitede de görünmüyor ama otadan vermeye başladılar.
  10. i.km

mi4 lte modeli için
  11. i.km

arkadaşlar yeni sürüm güncellemesi otadan indirilmeye başlandı. indirmeye başladım bakalım nasıl bir sey çıkacak.
  12. i.km

Rehber MI Flash Tool İle Xiaomi MI4'E FastBoot ROM Yüklenmesi

Arkadaşlar daha önceleri flash tool ile rom yükleyebiliyorken şimdi sürekli hata alıyorum. Defalarca kitkattan marşmelowa hatta windows 10 dan kittaka flash tool ile dönüş yapmışken sebebini bulamadığım bir şekilde yukarda da paylaştığım gibi hata alıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı...
Üst Alt