hyuga16 kullanıcısının son içeriği

1. hyuga16

MİUİ8 8.1.3.0 Güncelleştime hakk

Hocam yükleyemiyorum ama en kısa zamanda yüklerim. şarjıda sanki daha dengeli yiyor yanlış anlamadıysam
  2. hyuga16

V8.1.3.0 Yeni Güncelleme

Bende de geldi bu hocam dün başlık açmıştım. eski sürümden daha iyi ve hoş olmuş.
  3. hyuga16

Hocam telefonum mi4. bi arkadaş ne olduğunu yazmış ama ben Türkçe olarak istemiştim yinede teşekkür ederim emeğine. diğer sürüme göre çok şekil oldu bazı yerleri sevdim ama tam kurcalamadım. boyutu da 858 mb falandı
  4. hyuga16

merhaba aradaşlar, Bugün bana 8.1.3.0 güncellemesi geldi. konu daha açıldımı bilmiyorum ama yenilikler nelerdir detaylı bir TR yazı varmı? 2. sorum da bu güncelleştirme yeni mi tam zamanınd amı yada geç mi kaldı bana gelmekle? Saygılar. Hürmetler
  5. hyuga16

Uygulama MİU8 Google Play Sorun mu Var Acaba?

Sorunum çözüldü teşekkürler zenex :)
  6. hyuga16

Uygulama MİU8 Google Play Sorun mu Var Acaba?

merhaba arkadaşlar, 8 i yükledim gayet çoğu şeyi olumlu buldum ama google playe girmek istediğim zamanlar hata veriyor sürekli. Verileri ön belleği falan temizledim hata veriyor. 2-3 kez arka arkaya deneyince giriyor. Bu sefer de medela yüksek bellekli oyun ( HEARTHSTONE) indirdiğimde 850/900 mb...
  7. hyuga16

Yardım Miui 8 Sessize Alma Sorunsalı

Aynen sessiz simgesi çıkmıyor ilginç
  8. hyuga16

Soru Ne zaman çıkacak bu Miui 8?

Evet simdilik gayet guzele benziyor. Tek sıkıntım play storenin surekli hata vermesi oldu. Nedenini anlamadim MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. hyuga16

Madalya MIUI 8 Madalyası

Çok kuuulll duruyor beee [emoji7] MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. hyuga16

Soru Ne zaman çıkacak bu Miui 8?

Hepimize miu8 hayırlı olsun. Ben şimdi yüklüyorum denedikten sonra görüşlerimi bildirirm saygılar.
  11. hyuga16

Çekiliş --- 10 kişiye Çeşitli Hediyeler ---

Mızık(Beşik) Çamı : Kütahya'nın Domaniç ilçesinde Osmanlı'nın ilk kuruluş döneminde Anamız, Hayme Ana'nın torunu Osman Gazi'yi salladığı oyunlar oynattığı 745-750 yıl yaşında olan ağacımızdır. Adının, çocukların sallanırken ağacın çeşitli sesler çıkarmasından dolayı atalarımız tarafından MIZIK...
  12. hyuga16

Oyun POKEMON BOT NEW VERSİON

Merhaba arkadaşlar, dün çıkmış olan taze taze bot paylaşıyorum. :) https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZEM92ZEy8aWVoTtAjn37OhCdgYWVuMNgW7
  13. hyuga16

Oyun POKEMON GO'da Hiçbir bot çalışmıyor

abovv sıkıntılı durum. ee bi yerde iyi olmuş hakkıyla oynanır oyun :)
  14. hyuga16

Geçen sana bahsettiğim feyk hesabım çalışıyor :) herhalde yakalanmadı
  15. hyuga16

Aynen hocam kasan kastı, şimdi onlar ekmeğini yesinler :)
Üst Alt