Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam telefonum mi4.
bi arkadaş ne olduğunu yazmış ama ben Türkçe olarak istemiştim yinede teşekkür ederim emeğine.
diğer sürüme göre çok şekil oldu bazı yerleri sevdim ama tam kurcalamadım. boyutu da 858 mb falandı
merhaba aradaşlar,
Bugün bana 8.1.3.0 güncellemesi geldi. konu daha açıldımı bilmiyorum ama yenilikler nelerdir detaylı bir TR yazı varmı?
2. sorum da bu güncelleştirme yeni mi tam zamanınd amı yada geç mi kaldı bana gelmekle?
Saygılar. Hürmetler
merhaba arkadaşlar,
8 i yükledim gayet çoğu şeyi olumlu buldum ama google playe girmek istediğim zamanlar hata veriyor sürekli. Verileri ön belleği falan temizledim hata veriyor.
2-3 kez arka arkaya deneyince giriyor. Bu sefer de medela yüksek bellekli oyun ( HEARTHSTONE) indirdiğimde 850/900 mb...
Evet simdilik gayet guzele benziyor. Tek sıkıntım play storenin surekli hata vermesi oldu. Nedenini anlamadim
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mızık(Beşik) Çamı : Kütahya'nın Domaniç ilçesinde Osmanlı'nın ilk kuruluş döneminde Anamız, Hayme Ana'nın torunu Osman Gazi'yi salladığı oyunlar oynattığı 745-750 yıl yaşında olan ağacımızdır. Adının, çocukların sallanırken ağacın çeşitli sesler çıkarmasından dolayı atalarımız tarafından MIZIK...