Hypermera kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Xiaomi Home ,Camera Adaptör

Xiaomi ekosistemi ürünleri yanında adaptör gelmiyor ben bu cihazlara genel olarak hangi adaptörü alabilirim fikri olan varmı ? Hepsine farklı farklı ataptörler almak istemiyor standart alayım 3-5 tane.
  2. H

Yardım Xiaomi telefon kilitlendi Mi hesabı girişi istiyor ama hesap engellenmiş(mi hesabının engelini kaldır)

Redmi note 9s 128gbAnneme xiaomi telefon almıştım 1 sene kullandı bugün yanlışlıkla telefonu kilitlemiş daha sonra telefoncuya götürmüş(format atmış olabilirler yaşlı diye bilmiyor) mi hesabı girişi istiyor telefon kullandırtmıyor kendini bende telefon ile xiaomi hesabına girip şifresini...
  3. H

Yardım Orjinal yada güvenilir kırılmaz cam bulamıyorum

İzmir gaziemir mi store ye gittim ellerinde olmadığını gelmeyeceğini söylediler nereden güvenilir alabilirim bunun orjinal bi satıcısı yokmu yardım edin arkadaşlar satış linki de olur
  4. H

MIUI 12 Uygulamalar üst üste biniyor Boş sayfalar silinmiyor

Yüklediğim uygulamalar üst üstüne biniyorum telefonu kapatıp açınca uygulamalarin yeri değisiyor boş sayfaları oluştu onları silemiyorum.miui 12 den sonra olmaya başladı bu problemler
  5. H

Yardım Note 9s MİUİ12 buglari

Telefon gece otomatik güncelleme almış miui12 olmuş WhatsApp ta klavye açılmıyor Geri tuşu direk ekranı bölüyor arka plan resimleri değişti telefon kasmaya başladı ne yapabilirim geri alma şansım varmı sürümü
  6. H

Çözüldü Durum Çubuğuna Nereden Yeni şeyler ekleyebilirim

Merhaba arkadaşlar buradaki simgeleri nasıl düzenleyeceğimi bulamadım nereden ulaşabilirim ekleyip çıkarmak istediğimşeyler var
Üst Alt