Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi ekosistemi ürünleri yanında adaptör gelmiyor ben bu cihazlara genel olarak hangi adaptörü alabilirim fikri olan varmı ? Hepsine farklı farklı ataptörler almak istemiyor standart alayım 3-5 tane.
Redmi note 9s 128gbAnneme xiaomi telefon almıştım 1 sene kullandı bugün yanlışlıkla telefonu kilitlemiş daha sonra telefoncuya götürmüş(format atmış olabilirler yaşlı diye bilmiyor) mi hesabı girişi istiyor telefon kullandırtmıyor kendini
bende telefon ile xiaomi hesabına girip şifresini...
İzmir gaziemir mi store ye gittim ellerinde olmadığını gelmeyeceğini söylediler nereden güvenilir alabilirim bunun orjinal bi satıcısı yokmu yardım edin arkadaşlar satış linki de olur
Yüklediğim uygulamalar üst üstüne biniyorum telefonu kapatıp açınca uygulamalarin yeri değisiyor boş sayfaları oluştu onları silemiyorum.miui 12 den sonra olmaya başladı bu problemler
Telefon gece otomatik güncelleme almış miui12 olmuş WhatsApp ta klavye açılmıyor
Geri tuşu direk ekranı bölüyor arka plan resimleri değişti telefon kasmaya başladı ne yapabilirim geri alma şansım varmı sürümü