HYPER1ST kullanıcısının son içeriği

1. HYPER1ST

Yardım Mi 5s pixel experience wifi sorunu

Mi 5S 3/64 kullanıcısıyım. 2 gün önce pixel rom a geçiş yaptım fakat wifi konusunda sıkıntılar mevcut. Ekran kapalı bir biçimde durduğu zaman telefon wifi bağlantısını kesiyor. Dolayısıyla WhatsApp telegram gibi uygulamalar internet olmadığı için arkada çalışmıyor. Ayarlar kısmını kurcalamama...
  2. HYPER1ST

Soru Mi 5s MIUI 11 güncellemesi alacak mı?

şimdi eu v11 i kurdum acaba bundan sonra yeni v11 sürümlerini ota üzerinden alabilir miyim yoksa yine twrp(3wipe yapıp) den kurmam mı gerekiyor
  3. HYPER1ST

eu roma geçtim miui 10 için final sürümündeyim karanlık mod dev. settings bölümünde de yok umarım 11 de gelir 1573319292 Oluyormuş zira şuan kullandığım eu miui da var
  4. HYPER1ST

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Ben mi 5s için xiaomi.eu_multi_MI5S_V10.2.1.0.OAGCNXM_v10-8.0 kodlu romu yükledim fakat ne ekran ayarlarında ne de geliştirici seçeneklerde karanlık mod yok nasıl bulabilirim?
  5. HYPER1ST

Recovery Mi5 ve Diğer Xiaomi Cihazlara TWRP Yükleme Anlatımı MIUI9/10 (Nougat/Oreo)

Çok şükür ki sorunsuz bir şekilde yaptım fakat google 5s olan cihazımı 5 olarak görüyor bu bir problem oluşturur mu? Teşekkürler.
  6. HYPER1ST

Recovery Mi5 ve Diğer Xiaomi Cihazlara TWRP Yükleme Anlatımı MIUI9/10 (Nougat/Oreo)

Teşekkür ederim henüz yapmadım önden sorup onayınızı almak istedim 1572777752 Suan mi 5s cihazımı şarj ediyorum bitince hemen twrp yüklemesi yapacağım ardından da başka konu üzerinde yazıldığı şekilde eu stabil kuracağım
  7. HYPER1ST

Kusura bakmayın bu işleri çok anlamam da acaba #1 de yazıldığı gibi geçerli mi hala twrp yükleme adımları??
  8. HYPER1ST

Yardım MIUI EU rom yüklemek istiyorum ne yapmam gerek?

Yani yüklü olarak geliyor değil mi
  9. HYPER1ST

Google programları çalışıyor mu?
  10. HYPER1ST

Peki mi 5s için önerir misiniz forumdan anladığım kadarıyla miui10 için güncellemeler sona ermiş direkt son sürümü yüklesem rahatça karanlık mod ve yüz tanıma kullanabilir miyim?
  11. HYPER1ST

Pek çok haber sitesinde, teknoloji sayfasında vs. mi 5s in MIUI 11 güncellemesini alacağı yazıyor fakat resmi MIUI sitesinde model ismini göremedim. Bir bilgisi olan var mı? Ve gelecekse yüz tanıma ve karanlık mod olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  12. HYPER1ST

Yardım Parmak Izi Kendi Kendine Okuyor

Birebir aynı problem bende de var çözümü bulabildiniz mi?
  13. HYPER1ST

Yüz tanıma özelliği var mı eu romda?
  14. HYPER1ST

Soru Mi 5s parmak izi okuyucu problemi

Bu sefer atabildim galibaTapatalk Cloud - Downlaoad File VID-20190423-WA0011.mp4 MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. HYPER1ST

Soru Mi 5s parmak izi okuyucu problemi

Mi 5s cihazımda yaklaşık 3-4 aydır global beta kullanıyordum 2 hafta önceki güncelleme ile arada sırada böyle yapmaya başladı.Ben de stabile geçtim ve kaç kere sıfırladım ama problem geçmedi. Bazen hiç sıkıntı olmuyor ve problem yokmuş gibi kullanılıyor bazense bir anda bu problem oraya çıkıyor...
Üst Alt