Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 5S 3/64 kullanıcısıyım. 2 gün önce pixel rom a geçiş yaptım fakat wifi konusunda sıkıntılar mevcut. Ekran kapalı bir biçimde durduğu zaman telefon wifi bağlantısını kesiyor. Dolayısıyla WhatsApp telegram gibi uygulamalar internet olmadığı için arkada çalışmıyor. Ayarlar kısmını kurcalamama...
eu roma geçtim miui 10 için final sürümündeyim karanlık mod dev. settings bölümünde de yok umarım 11 de gelir
1573319292
Oluyormuş zira şuan kullandığım eu miui da var
Ben mi 5s için xiaomi.eu_multi_MI5S_V10.2.1.0.OAGCNXM_v10-8.0 kodlu romu yükledim fakat ne ekran ayarlarında ne de geliştirici seçeneklerde karanlık mod yok nasıl bulabilirim?
Teşekkür ederim henüz yapmadım önden sorup onayınızı almak istedim
1572777752
Suan mi 5s cihazımı şarj ediyorum bitince hemen twrp yüklemesi yapacağım ardından da başka konu üzerinde yazıldığı şekilde eu stabil kuracağım
Peki mi 5s için önerir misiniz forumdan anladığım kadarıyla miui10 için güncellemeler sona ermiş direkt son sürümü yüklesem rahatça karanlık mod ve yüz tanıma kullanabilir miyim?
Pek çok haber sitesinde, teknoloji sayfasında vs. mi 5s in MIUI 11 güncellemesini alacağı yazıyor fakat resmi MIUI sitesinde model ismini göremedim. Bir bilgisi olan var mı? Ve gelecekse yüz tanıma ve karanlık mod olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Mi 5s cihazımda yaklaşık 3-4 aydır global beta kullanıyordum 2 hafta önceki güncelleme ile arada sırada böyle yapmaya başladı.Ben de stabile geçtim ve kaç kere sıfırladım ama problem geçmedi. Bazen hiç sıkıntı olmuyor ve problem yokmuş gibi kullanılıyor bazense bir anda bu problem oraya çıkıyor...