Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorununuza daha fazla yardımcı olabilmek için arka plan uygulamaların bir görselini atabilirsiniz.
• Ayarlar
• Yüklü Uygulamalar
• Duruma göre sırala seçeneğini seçip screenshot gönderebilirsiniz.
Merhaba
Öncelikle söylediğim adımları takip ederek bu sorundan kurtulabilirsiniz.
İlk olarak telefonu kapatın.
Ardından;
• Ses yükseltme tuşu ile power tuşuna basılı tutun
• Ardından logo gelince tuşları bırakın.
• Açılan ekranda ses kısma tuşu ile Wipe Data seçeneğine gelerek power tuşuna...
Merhaba
Öncelikle size önerim telefon ağ sinyalini 3G olarak değiştirmeniz. Halihazırda 4,5G diğer sinyallerden daha fazla şarj tükettiğini biliyoruz. Ek olarak arkada kullandığınız uygulamalar olabilir. Bunlara dikkat ederek şarj süresini uzatabilirsiniz.
3G bağlantısını açmak için;
• Ayarlar...
Destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. www.mi.com/en/support/contact
İyi günler dileriz.
1555261285
En yakın zamanda güncelleme paketinize kavuşacaksınız.
1555261671
Merhabalar.
Mesajınız gözümden kaçmış, üzgünüm.
Öncelikle kusursuz bir güncelleme paketi sunmak elbette kolay iş değil...
Bu oranı ben vermiyorum. Edindiğim bilgiler doğrultusunda sizlere veriyorum.
Evet. Normalde böyle bir şeye kalkışmayacaktım fakat forum ortamlarını özlediğim için girmiş bulundum. Farkedersiniz ki yeni üyeyim.
1555257377
Merhabalar. Bende önce cevap veren arkadaşlarımında dediği gibi sürüm tam...
Hayır güncellemeleri ben vermiyorum ama bu konuda fazla kaynaklarım var ve bir çalışan olarak bunları biliyorum.
1555235857
Merhaba Yağız.
Anlatışınızda bir kızgınlık hissettim. Bir sorunmuz varsa bana bu adresten ulaşabilirsiniz. "atpenerji1@gmail.com"
1555235865
Merhaba Yağız...
Arkadaşlar güncelleme en kısa zamanda tekrar gelecek Mi 8 Lite modeline. Şu anda teknik sıkıntılar var. Güncelleme yerine tam oturmamış olarak bizlere sunuldu. Hatalar artıncada geri çektiler. Elime geçen bilgiler şu anlık bundan ibaret. Güncelleme gelip yükleyen arkadaşlarımda görmüş...
Bu sabah gördüm güncellemeyi işteydim eve gelince yaparım dedim güncelleme kalkmış beyler aradım ama olmadı geri çekmişler bundan sonra ne yaparlar bilmem belki hata vardır hata düzeltiyorlardır ama şunu söylemek isterim ki 10.3.1 güncellemesi mi8 lite da geldi fakat geri çekildi
1554992421...