hydrogen kullanıcısının son içeriği

1. hydrogen

Yardım Rootlu Note 5 Pro Kullananlar Yardım

İlginize teşekkür ederim.Hangi cihazı kullanıyorsunuz ?
  2. hydrogen

Yardımcı olabilecek birisi yok mu arkadaş ?
  3. hydrogen

System/etc/dualcamera.png dosyanızı yollar mısınız arkadaşlar.
  4. hydrogen

Rootlu veya Magiskli Note 5 Pro veya daha üzeri AI Dual Kameraya sahip telefonu olan birisi var ise yazabilir mi arkadaşlar ? Acil yardım
  5. hydrogen

Rehber 4G Yerine LTE Simgesi [HG Anlatım]

Telefon rootlu fakat telefon üzerinden root file manager'dan /smali/ klasörü gözükmüyor.PC üzerinden hangi proğramla erişim sağlayabilirim ? Yada telefon üzerinden halledebilir mi ?
  6. hydrogen

Satış Xiaomi Mi 5 Siyah Garantili

Merhabalar. Tertemiz Mi 5 satılıktır.Ekranda Nano ekran koruyucu var.Hiç bir sıkıntısı yok ilk günkü gibi canavar.Sadece sol alt çerçevesinde çok hafif bir yama vardır (görsellerde mevcut) Kutu,şarj cihazı ve 2 adet Aliexpress üzerinden satın aldığım kılıfları'da yanında vereceğim. Cihaz 3/32GB...
  7. hydrogen

Yardım Play store sorunu

Sorun Global 7.4.14 Beta güncellemesi ile giderilmiştir.
  8. hydrogen

Yardım Mi 5 Google Play "Kablosuz bekleniyor" Sorunu

Şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar,Ayarlar uygulamalardan Google play'e gelip veri sıfırla diyip güncellemeleri kaldır dedikten sonra bir kaç tane uygulama yüklüyor ama sonra tekrar kablosuz bekleniyor diyor. Kablosuz'u geçtim mobil veri üzerinden'de yükleyemiyorum.
  9. hydrogen

Yardım Mi 5 Google Play "Kablosuz bekleniyor" Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Bugün telefonu sıfırladım.Sıfırladıktan sonra Google play'de bir uygulamayı indir dediğimde Kablosuz bekleniyor diyip duruyor halbuki kablosuz'a bağlıyım zaten. Bu sorunun sebebi veya çözümünü bilen yardımcı olabilir mi gerçekten çok sinir bozucu birşey.
  10. hydrogen

Mi5 miui 8.2

Orjinal miui rom sayfasından beta geliştirici sürümünü yüklemiştim.OTA dan güncelleme ile geçtim o sürüme.
  11. hydrogen

Mi5 miui 8.2

MIUI 8 Global 7.3.16 beta güncellemesinde yatay kaydırma ekran parlaklığı pil süresi vb gibi bir çok sorun çözülmüş.Ben de 8.2 ye geçmeyi düşünüyordum bu sorunlar 8.2 de hala var mı ?
  12. hydrogen

Soru Kulaklık tavsiyesi

Razer hammerhead pro v2 AliExpress den 70 lira gibi fiyata alabilirsin.Bir çok kulaklık denedim Razer den daha iyisini görmedim.
  13. hydrogen

Mod Xiaomi Mi 5 için Alternatif Kameralar ( 1+3 , OPPO , HTC 10 vs.. )

Cihazımda twrp yüklü değil , bu kamera uygulamaları başka şekilde yüklenilebilir mi ? twrp yüklenildiğinde ve root işlemi uygulandığında cihaz garanti dışı kalıyor mu acaba ?
  14. hydrogen

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bu forum sayesinde bir çok sorunlarımı hallettim gerçek manada hem miui hemde miuiturkiye hayranıyım :) iyi çalışmalar
  15. hydrogen

Tema ROBOTO İOS yazı fontu

Hocam kullandıgınız klavye nedir ?
Üst Alt