Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon rootlu fakat telefon üzerinden root file manager'dan /smali/ klasörü gözükmüyor.PC üzerinden hangi proğramla erişim sağlayabilirim ? Yada telefon üzerinden halledebilir mi ?
Merhabalar.
Tertemiz Mi 5 satılıktır.Ekranda Nano ekran koruyucu var.Hiç bir sıkıntısı yok ilk günkü gibi canavar.Sadece sol alt çerçevesinde çok hafif bir yama vardır (görsellerde mevcut)
Kutu,şarj cihazı ve 2 adet Aliexpress üzerinden satın aldığım kılıfları'da yanında vereceğim.
Cihaz 3/32GB...
Şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar,Ayarlar uygulamalardan Google play'e gelip veri sıfırla diyip güncellemeleri kaldır dedikten sonra bir kaç tane uygulama yüklüyor ama sonra tekrar kablosuz bekleniyor diyor.
Kablosuz'u geçtim mobil veri üzerinden'de yükleyemiyorum.
Merhaba arkadaşlar.
Bugün telefonu sıfırladım.Sıfırladıktan sonra Google play'de bir uygulamayı indir dediğimde Kablosuz bekleniyor diyip duruyor halbuki kablosuz'a bağlıyım zaten.
Bu sorunun sebebi veya çözümünü bilen yardımcı olabilir mi gerçekten çok sinir bozucu birşey.
MIUI 8 Global 7.3.16 beta güncellemesinde yatay kaydırma ekran parlaklığı pil süresi vb gibi bir çok sorun çözülmüş.Ben de 8.2 ye geçmeyi düşünüyordum bu sorunlar 8.2 de hala var mı ?
Cihazımda twrp yüklü değil , bu kamera uygulamaları başka şekilde yüklenilebilir mi ? twrp yüklenildiğinde ve root işlemi uygulandığında cihaz garanti dışı kalıyor mu acaba ?