HVunnexH kullanıcısının son içeriği

1. H

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

inşallah acılır bakalım da olay benim şans olunca pek ınancım kalmıyor acılcagına dağir :/
  2. H

Çözüldü Bootloader kilidi açarken hata veriyor.

beklesem yeterli olur mu ?
  3. H

Soru Telefon Değişimi x3-f3

Elimde pocox3 var temiz bir cihaz takas ile telefon verip üstüne 3k koyup f3 alacağım garantili ve temiz bir cihaz sizce değerimi f3 için ? Oyun çok oynamam iyi bir işlemci isterim kamera çok önemli değildir benim için ama ekranın güzel olması önemli bir nokta benim için.
  4. H

Yardım K20 Pro Premiuim için en stabil rom

bu cihaz için en stabil sürüm nedir ve nasıl kurarım şuan ki 12.5 memnun etmiyor miui 10 hızlımıdır nasıl kurarım ? Redmi k20 pro premiuim 12/512 855+
  5. H

Yardım Note 6 Pro Rom Kuramama

Merhabalar bir hata vardı çözmek için birisi bana recovery.img diye bişey indirtti orange fox tan kurdum ondan sonra rom kurduğum zaman rom kurulmuyor kendi kendine siliyor nasıl çözerim ? 1626262117 Eski orange fox u silip en yenisini indirdim yine bir işe yaramadı romu flashlıyorum kuruyorum...
  6. H

Çözüldü Redmi Note 6 Pro

Download center | Pixel Experience bu siteye note 6 pro gelicek mi ?
  7. H

Soru Note 6 Pro

Download center | Pixel Experience sitede cihaz yok gelir mi ?
  8. H

Rom Havoc os 3.1

Rom u kurdum ama google uygulamalarnın hiçbiri yok kuruncada durduruldu hatası veriyor ne yapmam lazım ?
  9. H

Soru Tulip ve Santoni

2 sinin arasındaki farklar nelerdir ?
  10. H

Soru Redmi Note 6 Pro

Pixel Experience Rom indirdim ama yüz tanıma özelliği yok bu özelliği getirme şansımız var mı ?
  11. H

Çözüldü Redmi Note 6 Pro

Telefonun ekranında mı altında mı.com en altta Unlocked yazıyo ve cihaz açılmıyor bu olay twrp yükleme uygulamısndan sonra oldu ve cihaz açılmıyor
Üst Alt