husoyildiz88 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım mi 4 imei tamiri

iyi akşamlar. daha önce 2 kere bu işlemi yaptım şu anda yapmaya calışıyorum ama bi türlü olmadı. karşılaştığım sorun imei silemiyorum 12 13 16. partition ları 0 lıyorum ama yeniden acıldığında imei numaram hala aktif olarak görünüyo? yardımlarınızı bekliyorum nerde hata yapıyorum
  2. H

Yardım Mi5'imin dış camı çatladı

geçmiş olsun hocam. bende daha yeni mi4 ekrani kırdım çok zor bi sürec oldu. mi4 de çok az bi çatlak olmasına rağmen kösesinden ekran komple calişmiyodu. şu an bende ankaradayım buralı olmadığım için napcağımıda bilmiyordum. iş yerindekilere sordum. sıhhıyedeki balıkçıoğlu iş merkezini...
  3. H

Miui8 Bluetooth kullanımı pile etkisi

mi band 2 kullanıyorum sürekli açik bluetooth son güncelleme öncesi %3 %4 dü harcadiği pil. buda hiçbirşey demek tel : mi4
  4. H

Rehber Brick Olan Mİ4 Kurtarma/ Remote Partition Doen't Exist Hatası

Su an pcyi formatliyom 64 yapıyom. 64 de miflash indirim extra birşey yapmaya gerek varmı??? Düzgün bildgnz bi miflash varsa linkde verebilir misiniz hocam? Kurdgm romun önemi varmı. Android 6 veya 4.4 un önemi varmı??
  5. H

0x80070026: Receiving hello packet bu hata hocam. şu an teli hiç görmüyo gördiği tüm driverleri sildim pcden ondan sanirim:)) önce qualcomdu sonra reelink tarzi bi driver olarak gördü com3 den hep numara 9008 di bildirim işiği vs yanmiyo hiç tepki yok telde. sarz %100 dü işleme başladiğimda
  6. H

arkadaşla sağolsun özelden denedik uğraştik ama sonuc yok. söleki tel bnm hiçbirşeye cvp vermiyo mi yazisi bile gelmiyo herhangi bi belirti yok telde. pc ye bağlayinca görüyo 9008 com10 olarak. miflash calişmiyo. batarya sök tak yaptık yine yok. 32 bit 64 bit win7 de denedik yine yok. fastboot...
  7. H

HiddeNKinG chatin_62 iyi akşamlar. tel son gelen oto güncellemeyi almadi ordan tele bi giriştim şu an hic ekran gelmiyo. tool indirip dosyayi caliştirdim ekran karardi kararis o karariş. pc ye bağlayinca görüyo miflash da com10 olarak görüyo fakat bi türlü rom kurmadim herseferinde hata...
  8. H

Rom MIUI8 - 6.6.12 - TÜRKÇE/ mi3-4 cancro | indirilebilir durumda

miui 8 ile birlikte istenmeyen msjlari engelleme calismiyo. miui 7 de anahtar kelimeler kullaniyodm tum msjlar engelleniyodu bunda hepsi geliyo. 6.6.3 kullaniyorum. 6.6.8 de deneyen arkadaslar varmi? kara listeyi miui 8 i sevdim. son romum 6.4.14 du sanirim miui7 android 6 ona gore pili daha...
  9. H

Yardım mi4 lte ne zaman günceleme gelecek ?

8 saattmi hocam? bn hicbiromda 8 almadim max 5 gormusumdr. ekran ayarlarini nasil kullaniyonz ve telefon ayarlarini 8 saat ekran surem var diyosan elleme tele dursun oyle:))) MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. H

o zaten hep acik hocamda. skinti msjlarin kilit ekranindan okunmamasi. normal bildirimde genisletme varya okuyabiliyoz kilittede o tarz birsey veya direk ayar. iste tel karsmda duruyo msj gelince ordan okiyim istyom ellemeden MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. H

6.6.3 ü kurdum güzel bi rom diyebilirim pil performansı da iyise tamamdir. miui7 den sıkılan farklilk arayan herkes gönül rahatliği ile kurabilir kilit ekranında bildirimlerin tamamını görmek için bi ayar yapmıyolar beni deli ediyolar :@@@ watssap bildirim için türlü türlü program kurmak...
  12. H

19 Mayıs

sampiyon olan takima gore logo degisimi olabilir gayet mantikli 19 mayis icin loga degisimi de hos hocam yalniz logoyu begenmedim siz de yok artik diyebilirsiniz.sadece turk bayragi olsun veya ataturkun duzgun bir silüeti olsun su hali ile bakinca canim sikiliyo yere bakan bi ataturk silüeti...
  13. H

Miui 6.5.5 Güncelleme Özetleri

6.4.14 de kaldik daha yukari cikamadik:) oto bu sefer beni uzdu. bi sonraki surumle pil sorunu azaliyo demistiniz ama surum gelmedi:(
  14. H

Yardım Selfie çubuğu sorunu. Kullanabilen varmi miui ile??

benim bildiğim herkes kulaklik girişine takip direk kullanıyo başka birşeye gerek kalmiyo. bu sorun miui dami var acaba??
Üst Alt