Huso46 kullanıcısının son içeriği

1. H

Yardım Spotify - Youtube Music Bluetooth Sorunu

Merhaba arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm. Telefonu aldığından beri uğraşıyorum her yerde aradım bulamadım. Yabancı bir sitede bluetooth'u sıfırlayın telefonu yeniden başlatın yazıyordu denedim oldu. Şimdi medya seslerini Spotify gibi aracimdan alabiliyorsun. Siz de deneyin inşallah olur.
  2. H

Çözüldü Bluetooth Problemi

Benim sorunum araç medyasına bağlayınca telefon eşleşıyor fakat medya sesleri Spotify olsun YouTube olsun telefonun kendi hoparlörü sen geliyordu. Heryeri okudum araştırdım. Bir çözüm yok. Telefonu iade etmeyi bile düşündüm. En son yabancı sitede okudum böyle cözmüsler. Denedim oldu. Belki diğer...
  3. H

Hard reset atmadım.malum telefonu alıyoruz hemen uygulamaları falan yükleyip kullanmaya başlıyoruz. Hiç açıp kapatıyoruz en azından ben kapatıp açmadım. Ama sonra kapatıp açınca oldu. Sorun bende çözüldü. Siz de deneyin bişey kaybetmezsiniz
  4. H

Ayarlar, daha fazla seçeneğini tıklayın kablosuz mobil,Bluetooth sıfırla seçeneği var tıklarsanız sıfırlar.
  5. H

Merhaba arkadaşlar sanırım sorunu çözdüm. Telefonu aldığından beri uğraşıyorum her yerde aradım bulamadım. Yabancı bir sitede bluetooth'u sıfırlayın telefonu yeniden başlatın yazıyordu denedim oldu. Şimdi medya seslerini Spotify gibi aracimdan alabiliyorsun. Siz de deneyin inşallah olur.
  6. H

Yardım Spotify - Youtube Music Bluetooth Sorunu

Benim telefonda da aynı sorun var. Araca bağlantı yaptığımda Media seslerini vermiyor reset attım düzelmedi.
Üst Alt